Η HP ανακοινώνει τη διάθεση νέου software και υπηρεσιών

, Η HP ανακοινώνει τη διάθεση νέου software και υπηρεσιώνΗ HP ανακοίνωσε πρόσφατα τη διάθεση νέου software και νέων υπηρεσιών με τις οποίες οι επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις λειτουργίες ΙΤ και να αυτοματοποιήσουν πλήρως τη διαχείριση των επιχειρησιακών υπηρεσιών που παρέχουν.

Το νέο ολοκληρωμένο πακέτο προϊόντων HP Automated Operations 1.0, αυτοματοποιεί τις λειτουργίες ΙΤ σε τεχνολογικό και οργανωτικό επίπεδο. Με αυτόν τον τρόπο, εξαλείφονται εργασίες που απαιτούσαν πολύ χρόνο για την υλοποίηση τους καθώς και οι χειροκίνητες διαδικασίες που έχουν μεγάλο περιθώριο λάθους. Οι εταιρείες πληροφορικής μειώνουν σημαντικά το καθημερινό λειτουργικό κόστος έχοντας έτσι την ευκαιρία να επενδύσουν σε στρατηγικής φύσεως πρωτοβουλίες πληροφορικής, οι οποίες βοηθούν στην επιχειρησιακή καινοτομία και ανάπτυξη.

Η σουίτα λογισμικού HP Automated Operations 1.0 αποτελείται από τις λύσεις IT Service Management, Business Service Management και Business Service Automation solutions. Η εν λόγω σουίτα είναι βασική για το χαρτοφυλάκιο Business Technology Optimization της HP Software, το οποίο ενοποιεί στοιχεία από τα HP OpenView, Peregrine, Mercury και Opsware.

Επιπλέον, η εταιρεία παρουσίασε τη λύση HP Business Service Automation. Πρόκειται για μια ενιαία πλατφόρμα που αυτοματοποιεί όλες τις διαδικασίες πληροφορικής και διευκολύνει την αλλαγή εφαρμογών, δικτύων, αποθηκευτικών μέσων και πελατών. Η HP βελτίωσε επίσης το λογισμικό IT Service Management (ITSM) και προσέθεσε υπηρεσίες, οι οποίες προσφέρουν κορυφαίες πρακτικές μέσα από εγχειρίδια, εκπαιδευτικά προγράμματα και αξιολογήσεις. Το λογισμικό HP ITSM βοηθά τις εταιρείες να καθορίσουν, να προσφέρουν και να διαχειριστούν τις υπηρεσίες τους σε όλον τον κύκλο ζωής τους.

Δείτε επίσης:
> Ο απολογισμός της έκθεσης dte-Digital Technology Expo 2007
> Kudos στην Communication Effect
> Επιστρέψτε τα άδεια cartidge στη Lexmark για ανακύκλωση

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Το πρώτο «Ανοιχτό Ψηφιακό Σχολείου για Όλους» στον Κορυδαλλό

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου «Ανοιχτού Ψηφιακού Σχολείου για Όλους» στον Κορυδαλλό.

Business HP

H HP εξαγοράζει την Poly (πρώην Plantronics)

H εξαγορά της πάλαι πότε Plantronics και πλέον Poly από την HP θεωρείται ότι δεν αφορά μόνο στην αγορά των ακουστικών.

Gear HP Windows 11

Η HP παρουσιάζει τα νέα της All in One PC

Εκτός από το μοντέλο των 34 ιντσών, η HP λανσάρει μία νέα γκάμα All in One PC με Windows 11.

Computers HP

Polaris: Υπερυπολογιστής exascale θα τεθεί σε λειτουργία αρχές του 2022

Το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ και η Hewlett Packard Enterprise εισέρχονται στην exascale εποχή παρουσιάζοντας έναν νέο υπερυπολογιστή.