Η HP ανακοινώνει τη διάθεση νέου software και υπηρεσιών

, Η HP ανακοινώνει τη διάθεση νέου software και υπηρεσιώνΗ HP ανακοίνωσε πρόσφατα τη διάθεση νέου software και νέων υπηρεσιών με τις οποίες οι επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις λειτουργίες ΙΤ και να αυτοματοποιήσουν πλήρως τη διαχείριση των επιχειρησιακών υπηρεσιών που παρέχουν.

Το νέο ολοκληρωμένο πακέτο προϊόντων HP Automated Operations 1.0, αυτοματοποιεί τις λειτουργίες ΙΤ σε τεχνολογικό και οργανωτικό επίπεδο. Με αυτόν τον τρόπο, εξαλείφονται εργασίες που απαιτούσαν πολύ χρόνο για την υλοποίηση τους καθώς και οι χειροκίνητες διαδικασίες που έχουν μεγάλο περιθώριο λάθους. Οι εταιρείες πληροφορικής μειώνουν σημαντικά το καθημερινό λειτουργικό κόστος έχοντας έτσι την ευκαιρία να επενδύσουν σε στρατηγικής φύσεως πρωτοβουλίες πληροφορικής, οι οποίες βοηθούν στην επιχειρησιακή καινοτομία και ανάπτυξη.

Η σουίτα λογισμικού HP Automated Operations 1.0 αποτελείται από τις λύσεις IT Service Management, Business Service Management και Business Service Automation solutions. Η εν λόγω σουίτα είναι βασική για το χαρτοφυλάκιο Business Technology Optimization της HP Software, το οποίο ενοποιεί στοιχεία από τα HP OpenView, Peregrine, Mercury και Opsware.

Επιπλέον, η εταιρεία παρουσίασε τη λύση HP Business Service Automation. Πρόκειται για μια ενιαία πλατφόρμα που αυτοματοποιεί όλες τις διαδικασίες πληροφορικής και διευκολύνει την αλλαγή εφαρμογών, δικτύων, αποθηκευτικών μέσων και πελατών. Η HP βελτίωσε επίσης το λογισμικό IT Service Management (ITSM) και προσέθεσε υπηρεσίες, οι οποίες προσφέρουν κορυφαίες πρακτικές μέσα από εγχειρίδια, εκπαιδευτικά προγράμματα και αξιολογήσεις. Το λογισμικό HP ITSM βοηθά τις εταιρείες να καθορίσουν, να προσφέρουν και να διαχειριστούν τις υπηρεσίες τους σε όλον τον κύκλο ζωής τους.

Δείτε επίσης:
> Ο απολογισμός της έκθεσης dte-Digital Technology Expo 2007
> Kudos στην Communication Effect
> Επιστρέψτε τα άδεια cartidge στη Lexmark για ανακύκλωση

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.