Η HP ανακοινώνει τη διάθεση νέου software και υπηρεσιών

HPΗ HP ανακοίνωσε πρόσφατα τη διάθεση νέου software και νέων υπηρεσιών με τις οποίες οι επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις λειτουργίες ΙΤ και να αυτοματοποιήσουν πλήρως τη διαχείριση των επιχειρησιακών υπηρεσιών που παρέχουν.

Το νέο ολοκληρωμένο πακέτο προϊόντων HP Automated Operations 1.0, αυτοματοποιεί τις λειτουργίες ΙΤ σε τεχνολογικό και οργανωτικό επίπεδο. Με αυτόν τον τρόπο, εξαλείφονται εργασίες που απαιτούσαν πολύ χρόνο για την υλοποίηση τους καθώς και οι χειροκίνητες διαδικασίες που έχουν μεγάλο περιθώριο λάθους. Οι εταιρείες πληροφορικής μειώνουν σημαντικά το καθημερινό λειτουργικό κόστος έχοντας έτσι την ευκαιρία να επενδύσουν σε στρατηγικής φύσεως πρωτοβουλίες πληροφορικής, οι οποίες βοηθούν στην επιχειρησιακή καινοτομία και ανάπτυξη.

Η σουίτα λογισμικού HP Automated Operations 1.0 αποτελείται από τις λύσεις IT Service Management, Business Service Management και Business Service Automation solutions. Η εν λόγω σουίτα είναι βασική για το χαρτοφυλάκιο Business Technology Optimization της HP Software, το οποίο ενοποιεί στοιχεία από τα HP OpenView, Peregrine, Mercury και Opsware.

Επιπλέον, η εταιρεία παρουσίασε τη λύση HP Business Service Automation. Πρόκειται για μια ενιαία πλατφόρμα που αυτοματοποιεί όλες τις διαδικασίες πληροφορικής και διευκολύνει την αλλαγή εφαρμογών, δικτύων, αποθηκευτικών μέσων και πελατών. Η HP βελτίωσε επίσης το λογισμικό IT Service Management (ITSM) και προσέθεσε υπηρεσίες, οι οποίες προσφέρουν κορυφαίες πρακτικές μέσα από εγχειρίδια, εκπαιδευτικά προγράμματα και αξιολογήσεις. Το λογισμικό HP ITSM βοηθά τις εταιρείες να καθορίσουν, να προσφέρουν και να διαχειριστούν τις υπηρεσίες τους σε όλον τον κύκλο ζωής τους.

Δείτε επίσης:
> Ο απολογισμός της έκθεσης dte-Digital Technology Expo 2007
> Kudos στην Communication Effect
> Επιστρέψτε τα άδεια cartidge στη Lexmark για ανακύκλωση

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Amazon

Πόσο κοστίζει το διαστημικό ταξίδι της Blue Origin με τον Jeff Bezos;

H δημοπρασία που έγινε για το διαστημικό ταξίδι της Blue Origin με τον Jeff Bezos έκλεισε στο αστρονομικό ποσό των 28 εκατομμυρίων δολαρίων.

Business Apple

Η Apple υποχρεώθηκε να δώσει δεδομένα στο Λευκό Οίκο

Πηγές των New York Times ισχυρίζονται ότι η Apple υποχρεώθηκε από την κυβέρνηση Trump να την τροφοδοτήσει με δεδομένα.

Business Microsoft

Υπάλληλοι της Microsoft κοιμήθηκαν σε data centers λόγω πανδημίας

Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι αληθινή είδηση ότι εργαζόμενοι της Microsoft προτίμησαν να κοιμηθούν σε data centers…

Business Vodafone Samsung 5G

Συμφωνία Vodafone με Samsung για εξοπλισμό 5G στην Αγγλία

Η Vodafone ανακοίνωσε ότι θα προμηθευτεί εξοπλισμό δικτύου 5G από την Samsung για την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας.