Έρευνα, Οι νίκες στο Μουντιάλ αυξάνουν την παραγωγικότητα!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου FIFA 2010 αποδεικνύεται ότι μπορεί να φέρει απροσδόκητη άνοδο στην παραγωγικότητα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες ισχυρίζονται ότι είναι πιο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί στο χώρο εργασίας, έπειτα από μια νίκη της εθνικής τους ομάδας.

Η έρευνα ανέδειξε την Αγγλία και την Ολλανδία, ως τις χώρες με τη μεγαλύτερη αύξηση της παραγωγικότητας, με 63% και 62% αντιστοίχως, την επόμενη μέρα της νίκης της εθνικής τους ομάδας. Η παραγωγικότητα των Γερμανών φαίνεται να επηρεάζεται λιγότερο (μόνο το 47% των ερωτηθέντων δηλώνει πιο παραγωγικό έπειτα από νίκη της ομάδας τους). Μεταφράζοντας τα αποτελέσματα σε οικονομικούς όρους, μία νίκη της Ολλανδίας ή της Ισπανίας (το 56% των ερωτηθέντων δηλώνει πιο παραγωγικό έπειτα από νίκη της ομάδας τους) θα ήταν το πιο επιθυμητό αποτέλεσμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Είστε πιο αποδοτικός στο χώρο εργασίας την επομένη της νίκης της εθνικής σας ομάδας στο Μουντιάλ;
hp laser jet pays you back

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 300 υπαλλήλων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων σε Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ισπανία και Ην. Βασίλειο από την IDG (21-25 Ιουνίου ’10), στο πλαίσιο της καμπάνιας HP ‘Laser Jet Pays You Back’. Η καμπάνια HP ‘Laser Jet Pays You Back’, επισημαίνει τα – συχνά μη ορατά – οφέλη που προσφέρουν οι εκτυπωτές της κατηγορίας HP LaserJet στις μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις όλου του κόσμου, τα τελευταία 25 χρόνια.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Google

Google Store: Δείτε πώς είναι το εσωτερικό του καταστήματος

Το Google Store ανοίγει τις πύλες του μέσα από ένα βίντεο που παρουσιάζει πώς θα είναι το εσωτερικό του στη Νέα Υόρκη.

Business featured Google

To Google Street View επιστρέφει στους δρόμους της Ελλάδας

Φέτος το καλοκαίρι τα αυτοκίνητα του Google Street View επιστρέφουν στους δρόμους της Ελλάδας και τους επόμενους μήνες θα κάνουν πολλές διαδρομές στη χώρα μας.

Business NASA Science

H NASA θα φέρει την Αθέατη Πλευρά της Σελήνης στο φως

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η NASA ετοιμάζεται για μία αποστολή στην Αθέατη πλευρά της Σελήνης.

Business Verizon USA

Verizon: Δίνει εκπτώσεις και κίνητρα στους εμβολιασμένους

Η Verizon προσπαθεί να δώσει οικονομικά κίνητρα σε όσους το σκέφτονται ακόμα να κάνουν το εμβόλιο για την Covid-19.