Έρευνα, Οι νίκες στο Μουντιάλ αυξάνουν την παραγωγικότητα!

0

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου FIFA 2010 αποδεικνύεται ότι μπορεί να φέρει απροσδόκητη άνοδο στην παραγωγικότητα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες ισχυρίζονται ότι είναι πιο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί στο χώρο εργασίας, έπειτα από μια νίκη της εθνικής τους ομάδας.

Η έρευνα ανέδειξε την Αγγλία και την Ολλανδία, ως τις χώρες με τη μεγαλύτερη αύξηση της παραγωγικότητας, με 63% και 62% αντιστοίχως, την επόμενη μέρα της νίκης της εθνικής τους ομάδας. Η παραγωγικότητα των Γερμανών φαίνεται να επηρεάζεται λιγότερο (μόνο το 47% των ερωτηθέντων δηλώνει πιο παραγωγικό έπειτα από νίκη της ομάδας τους). Μεταφράζοντας τα αποτελέσματα σε οικονομικούς όρους, μία νίκη της Ολλανδίας ή της Ισπανίας (το 56% των ερωτηθέντων δηλώνει πιο παραγωγικό έπειτα από νίκη της ομάδας τους) θα ήταν το πιο επιθυμητό αποτέλεσμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Είστε πιο αποδοτικός στο χώρο εργασίας την επομένη της νίκης της εθνικής σας ομάδας στο Μουντιάλ;
hp laser jet pays you back

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 300 υπαλλήλων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων σε Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ισπανία και Ην. Βασίλειο από την IDG (21-25 Ιουνίου ’10), στο πλαίσιο της καμπάνιας HP ‘Laser Jet Pays You Back’. Η καμπάνια HP ‘Laser Jet Pays You Back’, επισημαίνει τα – συχνά μη ορατά – οφέλη που προσφέρουν οι εκτυπωτές της κατηγορίας HP LaserJet στις μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις όλου του κόσμου, τα τελευταία 25 χρόνια.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα