Hewlett Packard | Νέα γραφεία στην Κύπρο

HP offices CyprusΗ HP γιόρτασε σε μια λαμπρή τελετή εγκαινίων την έναρξη λειτουργίας των νέων γραφείων της στη Λευκωσία της Κύπρου. Στα εγκαίνια παρευρέθησαν σημαντικές προσωπικότητες της κυβέρνησης και εκπρόσωποι του τοπικού επιχειρηματικού κόσμου, ενώ τις ευχές τους στην ΗΡ μετέφεραν σε έναν σύντομο χαιρετισμό ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου, κ. Αντώνης Πασχαλίδης, και ο Διευθυντής Τμήματος Υπηρεσιών Πληροφορικής του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Κώστας Αγρότης.

Η ενίσχυση της παρουσίας της εταιρίας στη συγκεκριμένη αγορά εντάσσεται στο πλαίσιο της επιχειρησιακής στρατηγικής της ΗΡ Hellas για το 2008 και στόχο έχει την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας της εταιρίας με τους τοπικούς της συνεργάτες, τη βελτιστοποίηση της ανταπόκρισής της στις ανάγκες της τοπικής αγοράς και την άρτια εξυπηρέτηση των τοπικών πελατών.

Η ΗΡ Hellas με αυτόν τον τρόπο, συστηματοποιεί την επιτυχημένη παρουσία της στην Κύπρο, ενώ βοηθά τους τοπικούς συνεργάτες να ενσωματώσουν και να προωθούν ταχύτερα τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρίας στην τοπική αγορά. Σημαντικό θα είναι το όφελος τόσο για τους Κύπριους καταναλωτές, όσο και για τις κυπριακές επιχειρήσεις, οι οποίοι θα μπορούν να απολαμβάνουν πιο άμεσα τις εξειδικευμένες λύσεις και τα προϊόντα HP, ενώ θα επωφελούνται από τις διεθνείς πρακτικές και τη τεχνογνωσία της ΗΡ που εφαρμόζονται σε κάθε μεγέθους επιχειρήσεις.

Καθήκοντα Country Manager της Ηewlett-Packard Κύπρου ανέλαβε ο κ. Ανδρέας Κουππάρης ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι το γραφείο θα λειτουργεί αυτόνομα και θα υπάγεται στην HP Hellas. Η λειτουργία του γραφείου αναμένεται να ενισχύσει την αναπτυξιακή πορεία της εταιρίας και να συμβάλει περαιτέρω στην επίτευξη του στόχου που έχει θέσει, ώστε μέχρι το 2010 οι πωλήσεις της HP για την Ελλάδα και την Κύπρο να ξεπεράσουν τα 500 εκατ. δολάρια.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της HP Hellas & Cyprus κ. Στέφανος Γιουρέλης, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας των νέων γραφείων δήλωσε σχετικά: «Μια νέα φιλόδοξη εποχή ξεκινάει για την ΗΡ. Με τη λειτουργία των νέων γραφείων και την επέτειο των 25 χρόνων επιτυχημένης παρουσίας της HP στην ελληνική αγορά, το 2008 αποτελεί μια χρονιά ορόσημο για την HP Hellas. Mε ζήλο, μεθοδικότητα και συστηματικότητα, αλλά και με την υποστήριξη των συνεργατών μας στοχεύουμε στην διεύρυνση και στην περαιτέρω ενίσχυση της δραστηριότητάς μας στην κυπριακή αγορά, η οποία μετά και την είσοδό της στην Ε.Ε. εμφανίζει τεράστια δυναμική ανάπτυξης».

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business

Beyond 4.0: Το μεγαλύτερο συνέδριο τεχνολογίας για Α.Ι. έρχεται στην Θεσσαλονίκη

Το κύριο θέμα της τεχνολογικής πλατφόρμας του BEYOND 4.0 θα είναι το “THE FUTURE of AI” με παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών, στρογγυλά τραπέζια και δικτύωση για το μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Business SpaceX Science

SpaceX: Ιστορική αποστολή πολιτών στο Διάστημα

Ο διαστημικός τουρισμός παίρνει σάρκα και οστά, με την SpaceX να εκτοξεύει την αποστολή Inspiration4.

Business European Commission

European Chips Act: Η Ευρώπη ζητά αυτονομία στους επεξεργαστές

Στην ομιλία της για την κατάσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Πρόεδρος της Κομισιόν μίλησε για την ανάγκη λήψης μέτρων στο θέμα των επεξεργαστών.

Business Google

Google: Πρόστιμο 177 εκ. δολάρια καλείται να πληρώσει στη Νότια Κορέα

Η Google καλείται να πληρώσει 177 εκατομμύρια δολάρια για παραβίαση των όρων της αγοράς smartphones στη Νότια Κορέα.