Hewlett Packard | Νέα γραφεία στην Κύπρο

HP offices CyprusΗ HP γιόρτασε σε μια λαμπρή τελετή εγκαινίων την έναρξη λειτουργίας των νέων γραφείων της στη Λευκωσία της Κύπρου. Στα εγκαίνια παρευρέθησαν σημαντικές προσωπικότητες της κυβέρνησης και εκπρόσωποι του τοπικού επιχειρηματικού κόσμου, ενώ τις ευχές τους στην ΗΡ μετέφεραν σε έναν σύντομο χαιρετισμό ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου, κ. Αντώνης Πασχαλίδης, και ο Διευθυντής Τμήματος Υπηρεσιών Πληροφορικής του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Κώστας Αγρότης.

Η ενίσχυση της παρουσίας της εταιρίας στη συγκεκριμένη αγορά εντάσσεται στο πλαίσιο της επιχειρησιακής στρατηγικής της ΗΡ Hellas για το 2008 και στόχο έχει την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας της εταιρίας με τους τοπικούς της συνεργάτες, τη βελτιστοποίηση της ανταπόκρισής της στις ανάγκες της τοπικής αγοράς και την άρτια εξυπηρέτηση των τοπικών πελατών.

Η ΗΡ Hellas με αυτόν τον τρόπο, συστηματοποιεί την επιτυχημένη παρουσία της στην Κύπρο, ενώ βοηθά τους τοπικούς συνεργάτες να ενσωματώσουν και να προωθούν ταχύτερα τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρίας στην τοπική αγορά. Σημαντικό θα είναι το όφελος τόσο για τους Κύπριους καταναλωτές, όσο και για τις κυπριακές επιχειρήσεις, οι οποίοι θα μπορούν να απολαμβάνουν πιο άμεσα τις εξειδικευμένες λύσεις και τα προϊόντα HP, ενώ θα επωφελούνται από τις διεθνείς πρακτικές και τη τεχνογνωσία της ΗΡ που εφαρμόζονται σε κάθε μεγέθους επιχειρήσεις.

Καθήκοντα Country Manager της Ηewlett-Packard Κύπρου ανέλαβε ο κ. Ανδρέας Κουππάρης ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι το γραφείο θα λειτουργεί αυτόνομα και θα υπάγεται στην HP Hellas. Η λειτουργία του γραφείου αναμένεται να ενισχύσει την αναπτυξιακή πορεία της εταιρίας και να συμβάλει περαιτέρω στην επίτευξη του στόχου που έχει θέσει, ώστε μέχρι το 2010 οι πωλήσεις της HP για την Ελλάδα και την Κύπρο να ξεπεράσουν τα 500 εκατ. δολάρια.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της HP Hellas & Cyprus κ. Στέφανος Γιουρέλης, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας των νέων γραφείων δήλωσε σχετικά: «Μια νέα φιλόδοξη εποχή ξεκινάει για την ΗΡ. Με τη λειτουργία των νέων γραφείων και την επέτειο των 25 χρόνων επιτυχημένης παρουσίας της HP στην ελληνική αγορά, το 2008 αποτελεί μια χρονιά ορόσημο για την HP Hellas. Mε ζήλο, μεθοδικότητα και συστηματικότητα, αλλά και με την υποστήριξη των συνεργατών μας στοχεύουμε στην διεύρυνση και στην περαιτέρω ενίσχυση της δραστηριότητάς μας στην κυπριακή αγορά, η οποία μετά και την είσοδό της στην Ε.Ε. εμφανίζει τεράστια δυναμική ανάπτυξης».

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Xiaomi USA

H Xiaomi βγήκε πλέον οριστικά από τη μαύρη λίστα των ΗΠΑ

Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ αποφάσισε να βγάλει την Xiaomi από τη λίστα με τις επικίνδυνες εταιρείες για τη χώρα.

Business Samsung

Samsung Bespoke: Επαναπροσδιορίζει το σχεδιασμό του σπιτιού με αποκλειστικές εκδόσεις προϊόντων

Οι συνεργασίες της σειράς ψυγείων Bespoke με τους καλλιτέχνες Thibaud Hérem και Andy Rementer και τη lifestyle μάρκα Hay, θα αναβαθμίσουν τις οικιακές συσκευές με εμπνευσμένο σχεδιασμό.

Business Samsung MWC

Η Samsung δεν θα έχει φυσική παρουσία στο Mobile World Congress 2021

Ακολουθώντας την πολιτική και άλλων μεγάλων κατασκευαστών, η Samsung δεν θα πάει δια ζώσης στο φετινό MWC.

Business USA

Στις ΗΠΑ οι εμβολιασμένοι έχουν προνόμια και δωράκια

Στις ΗΠΑ έχουν ξεκινήσει να προσφέρονται αρκετά ενδιαφέροντα δωράκια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.