HP | Νέες υπηρεσίες και προϊόντα

HPΗ HP ανακοίνωσε μια νέα σειρά προϊόντων και υπηρεσιών σχεδιασμένων για να βοηθήσουν τους πελάτες τους να εξελίξουν τα data centers τους σε μια εικονική και ευπροσάρμοστη υποδομή που θα ανταποκρίνεται στις ραγδαία μεταβαλλόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων.

Νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την HP δείχνει ότι μέσα στα επόμενα 2- 5 χρόνια η ζήτηση για επιχειρηματικές υπηρεσίες και εφαρμογές θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Για αυτό το σκοπό η HP φροντίζει να παρέχει στις επιχειρήσεις τα τεχνολογικά εργαλεία και τις στρατηγικές που απαιτούνται για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των data center όπως, ενεργειακή αποτελεσματικότητα, αυτοματοποίηση, virtualization, ενοποίηση και αδιάλειπτη λειτουργία.

Tα νέα προϊόντα και υπηρεσίες μαζί με τα συστήματα, αποθηκευτικά μέσα, προγράμματα και υπηρεσίες της HP, συνθέτουν το χαρτοφυλάκιο HP Data Center Transformation, το οποίο δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να διαχειρίζονται και να μεταμορφώνουν τα data centers τους.

Οι προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο υποδομής της HP περιλαμβάνουν νέες υπηρεσίες, συν έναν πανίσχυρο HP ProLiant server:
• HP Critical Facilities Services – Ως αποτέλεσμα της εξαγοράς της EYP Mission Critical Facilities το Φεβρουάριο του 2008, η HP επεκτείνει τις προσφορές της στις Υπηρεσίες Data Center με τρεις νέες υπηρεσίες εγκαταστάσεων κρίσιμης σημασίας εστιασμένων στην συμβουλευτική, το σχεδιασμό και την διαβεβαίωση.
• HP Data Center Consolidation Services – Οι νέες υπηρεσίες ενοποίησης data center περιλαμβάνουν υπηρεσίες σχεδιασμού, μετάβασης και υποστήριξης προκειμένου να βοηθήσουν τους πελάτες να μειώσουν τον αριθμό των εγκαταστάσεών τους. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες εξοικονομούν ενέργεια και μειώνουν τα λειτουργικά κόστη, ενώ διατηρούν την ικανότητα να υποστηρίζουν την επιχειρησιακή ανάπτυξη με μια εύρωστη κι ευέλικτη υποδομή.
• HP Data Center Virtualization Services – Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών virtualization της ΗΡ έχει εμπλουτιστεί με νέες υπηρεσίες σχεδιασμού υποστήριξης κι εκπαίδευσης, όπως virtualization σε servers, αποθηκευτικά συστήματα, δίκτυα και εφαρμογές.
HP ProLiant DL785 G5 Server – O HP ProLiant DL785 G5 είναι ένας πανίσχυρος και βαθμωτός x86 server 8-υποδοχών βασισμένος στην τεχνολογία των επεξεργαστών Quad-Core AMD Opteron. Ο εν λόγω server αποτελεί ιδανική πλατφόρμα για virtualization χάρη στην επεξεργαστική του ισχύ, τη μεγάλη ποσότητα μνήμης, τη χωρητικότητα αποθήκευσης και την επεκτασιμότητα εισόδου/εξόδου.

Νέο λογισμικό προσφέρει μια ενιαία άποψη τόσο των φυσικών όσο και των εικονικών πόρων συν ενισχυμένη αυτοματοποίηση:
• HP Insight Dynamics – VSE – Αυτό είναι το πρώτο λογισμικό της αγοράς που αναλύει και βελτιστοποιεί τους φυσικούς και τους εικονικούς x86 πόρους με τον ίδιο τρόπο. Το νέο λογισμικό βοηθά τους πελάτες να επεκτείνουν τη ζωή των data centers τους με προηγμένο σχεδιασμό χωρητικότητας σε συνάρτηση με εξοικονόμηση ενέργειας.
• HP Operations Orchestration Enhancements – Αυτή η αυτοματοποίηση παρέχει καθοδηγούμενες ροές εργασίας προκειμένου να συντονίσει διαδικασίες από πελάτες, εφαρμογές, servers και δίκτυα μέχρι αποθηκευτικά συστήματα, έτσι ώστε να ευθυγραμμίσει χειροκίνητες διαδικασίες και να αποφευχθούν λάθη.

Νέα προσέγγιση που επιταχύνει την διανομή της νέας γενιάς πλεονεκτημάτων από υποδομές:
• HP Adaptive Infrastructure as a Service (AIaaS) – Η HP AIaaS προσφέρει στους πελάτες πρόσβαση σε data centers που κατέχει και διαχειρίζεται η ΗΡ, τα οποία παρέχουν μια βελτιστοποιημένη πλατφόρμα για Microsoft Exchange, SAP, και άλλες κρίσιμης σημασίας εφαρμογές. Μέσα σε λίγες ώρες, οι πελάτες μπορούν τάχιστα να έχουν πρόσβαση σε επιπρόσθετη υπολογιστική ισχύ για να ανταποκριθούν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες τους.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Intel Google 5G

Intel και Google συνεργάζονται για την ταχεία επέκταση του 5G

H Intel και η Google έρχονται σε συνεργασία με σκοπό τους την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ανάπτυξη του 5G.

Business GERMANOS

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Προσαρμοστικότητα και ευελιξία το 2020 με τον πελάτη στο επίκεντρο

Προσαρμοστικότητα και ευελιξία επέδειξε το 2020 η εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στο ετήσιο συνέδριο συνεργατών της, που φέτος για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε ψηφιακά.

Business featured

Βιντεοκάμερες: Η ιστορία τους

Η ιστορία της βιντεοκάμερας ξεκινάει πριν από σχεδόν 100 χρόνια, τη δεκαετία του 1910 όταν υπήρξε η ανάγκη για μια συσκευή η οποία θα είχε τη δυνατότητα λήψης κινούμενης εικόνας.

Business

Η Microsoft ενδιαφέρθηκε για την εξαγορά του Pinterest

Μία σημαντική αποκάλυψη έκαναν οι Financial Times, βγάζοντας την είδηση ότι η Microsoft έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Pinterest.