HP | Νέες υπηρεσίες και προϊόντα

, HP | Νέες υπηρεσίες και προϊόνταΗ HP ανακοίνωσε μια νέα σειρά προϊόντων και υπηρεσιών σχεδιασμένων για να βοηθήσουν τους πελάτες τους να εξελίξουν τα data centers τους σε μια εικονική και ευπροσάρμοστη υποδομή που θα ανταποκρίνεται στις ραγδαία μεταβαλλόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων.

Νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την HP δείχνει ότι μέσα στα επόμενα 2- 5 χρόνια η ζήτηση για επιχειρηματικές υπηρεσίες και εφαρμογές θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Για αυτό το σκοπό η HP φροντίζει να παρέχει στις επιχειρήσεις τα τεχνολογικά εργαλεία και τις στρατηγικές που απαιτούνται για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των data center όπως, ενεργειακή αποτελεσματικότητα, αυτοματοποίηση, virtualization, ενοποίηση και αδιάλειπτη λειτουργία.

Tα νέα προϊόντα και υπηρεσίες μαζί με τα συστήματα, αποθηκευτικά μέσα, προγράμματα και υπηρεσίες της HP, συνθέτουν το χαρτοφυλάκιο HP Data Center Transformation, το οποίο δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να διαχειρίζονται και να μεταμορφώνουν τα data centers τους.

Οι προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο υποδομής της HP περιλαμβάνουν νέες υπηρεσίες, συν έναν πανίσχυρο HP ProLiant server:
• HP Critical Facilities Services – Ως αποτέλεσμα της εξαγοράς της EYP Mission Critical Facilities το Φεβρουάριο του 2008, η HP επεκτείνει τις προσφορές της στις Υπηρεσίες Data Center με τρεις νέες υπηρεσίες εγκαταστάσεων κρίσιμης σημασίας εστιασμένων στην συμβουλευτική, το σχεδιασμό και την διαβεβαίωση.
• HP Data Center Consolidation Services – Οι νέες υπηρεσίες ενοποίησης data center περιλαμβάνουν υπηρεσίες σχεδιασμού, μετάβασης και υποστήριξης προκειμένου να βοηθήσουν τους πελάτες να μειώσουν τον αριθμό των εγκαταστάσεών τους. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες εξοικονομούν ενέργεια και μειώνουν τα λειτουργικά κόστη, ενώ διατηρούν την ικανότητα να υποστηρίζουν την επιχειρησιακή ανάπτυξη με μια εύρωστη κι ευέλικτη υποδομή.
• HP Data Center Virtualization Services – Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών virtualization της ΗΡ έχει εμπλουτιστεί με νέες υπηρεσίες σχεδιασμού υποστήριξης κι εκπαίδευσης, όπως virtualization σε servers, αποθηκευτικά συστήματα, δίκτυα και εφαρμογές.
HP ProLiant DL785 G5 Server – O HP ProLiant DL785 G5 είναι ένας πανίσχυρος και βαθμωτός x86 server 8-υποδοχών βασισμένος στην τεχνολογία των επεξεργαστών Quad-Core AMD Opteron. Ο εν λόγω server αποτελεί ιδανική πλατφόρμα για virtualization χάρη στην επεξεργαστική του ισχύ, τη μεγάλη ποσότητα μνήμης, τη χωρητικότητα αποθήκευσης και την επεκτασιμότητα εισόδου/εξόδου.

Νέο λογισμικό προσφέρει μια ενιαία άποψη τόσο των φυσικών όσο και των εικονικών πόρων συν ενισχυμένη αυτοματοποίηση:
• HP Insight Dynamics – VSE – Αυτό είναι το πρώτο λογισμικό της αγοράς που αναλύει και βελτιστοποιεί τους φυσικούς και τους εικονικούς x86 πόρους με τον ίδιο τρόπο. Το νέο λογισμικό βοηθά τους πελάτες να επεκτείνουν τη ζωή των data centers τους με προηγμένο σχεδιασμό χωρητικότητας σε συνάρτηση με εξοικονόμηση ενέργειας.
• HP Operations Orchestration Enhancements – Αυτή η αυτοματοποίηση παρέχει καθοδηγούμενες ροές εργασίας προκειμένου να συντονίσει διαδικασίες από πελάτες, εφαρμογές, servers και δίκτυα μέχρι αποθηκευτικά συστήματα, έτσι ώστε να ευθυγραμμίσει χειροκίνητες διαδικασίες και να αποφευχθούν λάθη.

Νέα προσέγγιση που επιταχύνει την διανομή της νέας γενιάς πλεονεκτημάτων από υποδομές:
• HP Adaptive Infrastructure as a Service (AIaaS) – Η HP AIaaS προσφέρει στους πελάτες πρόσβαση σε data centers που κατέχει και διαχειρίζεται η ΗΡ, τα οποία παρέχουν μια βελτιστοποιημένη πλατφόρμα για Microsoft Exchange, SAP, και άλλες κρίσιμης σημασίας εφαρμογές. Μέσα σε λίγες ώρες, οι πελάτες μπορούν τάχιστα να έχουν πρόσβαση σε επιπρόσθετη υπολογιστική ισχύ για να ανταποκριθούν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες τους.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική και Καθημερινή. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

H HP εξαγοράζει την Poly (πρώην Plantronics)

H εξαγορά της πάλαι πότε Plantronics και πλέον Poly από την HP θεωρείται ότι δεν αφορά μόνο στην αγορά των ακουστικών.

Gear HP Windows 11

Η HP παρουσιάζει τα νέα της All in One PC

Εκτός από το μοντέλο των 34 ιντσών, η HP λανσάρει μία νέα γκάμα All in One PC με Windows 11.

Computers HP

Polaris: Υπερυπολογιστής exascale θα τεθεί σε λειτουργία αρχές του 2022

Το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ και η Hewlett Packard Enterprise εισέρχονται στην exascale εποχή παρουσιάζοντας έναν νέο υπερυπολογιστή.

Gear HP

Νέες οθόνες HP σχεδιασμένες για την εργασία, το σχολείο και το παιχνίδι

Η HP ανακοίνωσε νέες οθόνες για επιχειρήσεις και καταναλωτές για την υποστήριξη του υβριδικού μοντέλου εργασίας και τις ευέλικτες μαθησιακές πλατφόρμες.