Η HTC ανακοίνωσε 9% πτώση εσόδων τον Απρίλιο

htc revenues, Η HTC ανακοίνωσε 9% πτώση εσόδων τον Απρίλιο

Τα οικονομικά προβλήματα της HTC δεν έχουν τελειωμό. Η εταιρεία με έδρα την Ταϊβάν ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα για τον μήνα Απρίλιο και τα έσοδά της ήταν στα 155 εκατ. δολάρια. Αυτό σημαίνει πτώση 9.29% από τον Μάρτιο και 18.03% πτώση από την ίδια περίοδο του 2016.

Τα συνολικά έσοδα για τους πρώτους 4 μήνες του 2017 ανήλθαν σε 635 εκατ. δολάρια, πέφτοντας κατά 6.45% από την περίοδο Ιανουαρίου – Απριλίου του 2016 (όπου το ποσό ήταν περίπου στα 676 εκατ. δολάρια).

Αυτό σημαίνει ότι οι πωλήσεις των HTC U Ultra και HTC U Play δεν ήταν ιδιαίτερα καλές και οι δυο συσκευές δεν ήταν αρκετές για να βοηθήσουν την εταιρεία. Τον δύσκολο ρόλο θα έρθει να αναλάβει η ναυαρχίδα HTC U 11, που θα ανακοινωθεί επίσημα στις 16 Μαΐου.

Το HTC U 11 θα έρθει με επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 4GB και Android 7.1.1. Η οθόνη είναι 5.5 ιντσών QHD, η κάμερα 12 Megapixel και η εμπρόσθια κάμερα 16 Megapixel. Αναμένουμε πιστοποίηση IP57 για αντοχή σε νερό, HTC BoomSound, αισθητήρα αποτυπωμάτων και υποστήριξη QuickCharge 3.0. Το κινητό θα ξεχωρίζει από τις touch-sensitive πλευρές του, όπου κάνοντας διάφορες χειρονομίες, θα έχεις πρόσβαση σε διαφορετικές λειτουργίες του.

htc revenues, Η HTC ανακοίνωσε 9% πτώση εσόδων τον Απρίλιο

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Faidon

Μία από τα ίδια με τον ανταγωνισμό η htc. Συσκευές που δεν διαφοροποιούνται από τον ανταγωνισμό. Ακολουθούν την ασφαλή πεπατημένη. Υψηλή τιμολόγηση. Μηδενική διαφήμιση. Καμία ανάδειξη των ιδιαιτεροτήτων έναντι των μεγάλων android ανταγωνιστών samsung, lg, sony, xiaomi, huawei. Αν δε ρισκάρει η εταιρία λίγο για να καλύψει κομμάτια που οι άλλοι κατασκευαστές αφήνουν ακάλυπτα π.χ. flagship < 5.1 inches, συσκευές και με φυσικό πληκτρολόγιο, με οπτικό ζουμ κάμερας, κλπ οι μόνες της πωλήσεις θα είναι στους υπαλλήλους της και τα ελάχιστα εναπομείναντα fan boys.

Sint

Αναμενόμενο και δυστυχώς για οποιαδήποτε εταιρεία. Δυστυχώς όσοι πασχίζουν να αποδείξουν ότι η HTC έχει καμμία σχέση με την παλιά ποιοτική εταιρεία, έχουν μείνει κάποια χρόνια πίσω. Έχει μείνει στάσιμη, έχει καλές μεν αλλά υπερεκτιμηνες συσκευές και κυρίως πανάκριβη.

Παπαροκας tiamat

Καποιοι τα λεγαμε ..

bezilys

Αναμενόμενο είναι αφού δεν προσφέρει κάτι το ξεχωριστό από τις άλλες εταιρίες

Φωτης

Δεν ξερω ρε παιδια αλλα το htc 10 για μενα που το εχω δει απο κοντα εχω βγαλει φωτο κ βιντεο ει ναι απο τα καλυτερα εκει εξω..Το αν πουλάει η οχι δεν ξερω..Αλλα η ποιότητα τα του δεν υπαρχει σε ΚΑΝΕΝΑ στις 5.2 ίντσες..Εγω δεν το περιμενα..Για να μην πω για τον ήχο..Η οθονη απο τος καλυτερες LCD..Αλλα ακομα δεν ξερω πιο να παρω..

One

Το μεγάλο φαουλ της HTC δεν ειναι οι τιμές, αλλα το οτι δεν βλέπεις τα κινητα της σε κανενα κατάστημα για να δεις πως δουλεύουν, αν σε βολεύουν κτλ. Πρεπει να το βελτιωθει σε αυτο το κομματι. Επισης εύχομαι στο 11 να μην ακολουθήσει τη χαζη μόδα με τις στενόμακρες οθόνες. Θεωρώ καλυτερη καινοτομία και πιο χρήσιμο την αφη στο μεταλικο πλαίσιό.

KostasB

@One το 10 πάντως υπήρχε όταν είχα πάει σε Πλαίσιο και το είδα μαζί με το S7 όταν πρωτοκυκλοφόρησαν. Πολύ αξιόλογη συσκευή. Αν ήταν και πλήρως αδιάβροχη θα κοντράριζε ακόμα καλύτερα την Samsung. Αλλά εκεί στην HTC το έχουν χάσει το παιχνίδι στα smartphones πλέον. Ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται να είναι…

dark_master

To 10 δεν εβγαλε κανενα πρόβλημα από όταν κυκλοφόρησε. Μακράν η πιο απροβλημάτιστη συσκευή. Το γιατί δεν προωθήθηκε ειναι αλλο θεμα… άλλωστε και να θέλει πλέον δεν μπορεί να συναγωνιστεί σε marketing καμια απο τις “μεγάλες” εταιρίες

Φώτη πάρτο με κλειστά μάτια…η συσκευή ειναι αστέρι (σου μιλάει ένας ευχαριστημένος κάτοχος του 10).

Φωτης

θα το παρω ρε συ!!!ευχαριστω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.