HTC: Θέλει να διαχωρίσει το τμήμα του VR

Από τα πρώτα του βήματα το HTC Vive έδειξε ότι θα τα πάει καλά κάνοντας 15.000 παραγγελίες μέσα σε 10 λεπτά και φέρνοντας στα ταμεία της HTV 12 εκατομμύρια δολάρια. Η CEO έχει πει ξεκάθαρα ότι η προτεραιότητά της είναι το VR έναντι των smartphones.

Η HTC θεωρεί ότι το τμήμα VR μπορεί να επεκταθεί καλύτερα αν διαχωριστεί από την υπόλοιπη εταιρεία. Η ανακοίνωση έγινε από τον Chia-lin Chang, πρόεδρο του τμήματος παγκόσμιων πωλήσεων κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων. Η HTC εξηγεί την απόφασή της λέγοντας ότι “θα δημιουργηθούν συμμαχίες που θα τη βοηθήσουν να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της και να παίξει σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια αγορά VR που αναπτύσσεται διαρκώς”.

Η CEO και πρόεδρος της HTC, Cher Wang προσέθεσε ότι “το VR είναι μια πολύ σημαντική τεχνολογία για την HTC, και δεν είναι δύσκολο για την εταιρεία να παράγει κέρδη από την τεχνολογία καθώς θα υπάρχει ένας πολλαπλασιασμός των εφαρμογών εικονικής πραγματικότητας στους τομείς της εκπαίδευσης, της υγειονομικής περίθαλψης, στα ψώνια και την διασκέδαση για τα επόμενα 10 χρόνια”.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά είχε ακουστεί ξανά ότι η HTC σκέφτεται να διαχωρίσει το τμήμα VR, αλλά η είδηση είχε διαψευστεί. Πλέον, όμως έχουμε επίσημες δηλώσεις.

htc vr business, HTC: Θέλει να διαχωρίσει το τμήμα του VR

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.