Ρεκόρ πωλήσεων για τη Huawei- 8.5% αύξηση κερδών το 2013

Το 2013 ήταν μια καλή χρονιά για τη Huawei καθώς ο Κινεζικός κολοσσός έγινε ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone στον κόσμο. Κατά την περσινή χρονιά τα κέρδη της αυξήθηκαν 8.5% σε σύγκριση με το 2012 και στο σύνολο άγγιξε τα $38.5 δισεκατομμύρια.

Η Huawei σημειώνει συνεχόμενη άνοδο τα τρία τελευταία χρόνια. Οι πωλήσεις σε ιδιώτες καταναλωτές σημείωσαν αύξηση κατά 17,8% ενώ σε εταιρείες κατά 32,4%. Το ένα τρίτο των κερδών της προέρχεται μόνο από την κινέζικη αγορά.

Η Huawei έχει μπει τώρα δυναμικά στην αγορά spartphones και tablets όπως τα Huawei Ascend G6, MediaPad M1 αλλά και στην αγορά των wearables με το TalkBand B1. Συναγωνίζεται δηλαδή Samsung και Apple που προηγούνται στην αγορά των smartphones.

, Ρεκόρ πωλήσεων για τη Huawei- 8.5% αύξηση κερδών το 2013

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Λογικό value for money συσκευές , κάποια μοντέλα έχουν και ωραίο σχεδιασμό γιατί όχι; να

oh yeah

σωστή η χαβέι (όπως στο καλό λέγεται τεσπά) γιατί χτυπάει εκεί που οι άλλοι πονάνε. αναλογία απόδοσης-τιμής

Darth

οταν βγαζει πψ συσκευές σαν το g700 στα 200 ευρω και p6 στα 300 τι αλλο περιμενεις μετα και βεβεα υξισεις

Τομ

Πολυ σωστη μαρκα η huawei και απο τις κινεζικες ειναι η πιο αναγνωρισιμη. Το p6 τραβαει τα βλεματα και τις εντυπωσεις και μακαρι η συνεχεια του να ειναι ακομα καλυτερη.

Panos7GR

Την συμπαθώ πολύ περισσότερο από την εξίσου απαιχτη στις value for money συσκευές της ZTE. Δεν ξέρω γιατί, μάλλον επειδή έχω κολλητούς με συσκευές της και έχω δει πόσο αξίζουν για τα λεφτά τους.

Το μόνο που με ξενερώνει είναι που είναι τσακωμένη με τα updates… Φτιάξε κι αυτό το ελάττωμα και ρίξε κάτω τους ψηλομύτες! 😉

Darth

έχει ενα κακό ομος η huawei (να λέμε και τα κακά)
πολύ ελάχιστα κινητά εχουν διαθεσιμα τα factory images στηα sites της εταιρειας……… και πχ αν τους στειλεις email οτι κακαροσε λογισμικο κλπ σου λενε φερε στο service center (ενω sony/samsung.htc κλπ) εχουν τροπο για recovery

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.