Huawei & Leica: Πηγαίνουν τη συνεργασία τους στο επόμενο level

Business

Η Leica και η Huawei ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους για την δημιουργία ενός κοινού κέντρου έρευνας και καινοτομίας που θα βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία της Leica στο Wetzlar της Γερμανίας. Το κέντρο θα ονομαστεί Max Berek Innovation Lab. Η ονομασία προέρχεται από τον διάσημο και πρωτοπόρο οπτικό Max Berek, ο οποίος δημιούργησε πολλούς από τους […]

Η Leica και η Huawei ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους για την δημιουργία ενός κοινού κέντρου έρευνας και καινοτομίας που θα βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία της Leica στο Wetzlar της Γερμανίας. Το κέντρο θα ονομαστεί Max Berek Innovation Lab.

Η ονομασία προέρχεται από τον διάσημο και πρωτοπόρο οπτικό Max Berek, ο οποίος δημιούργησε πολλούς από τους πρώτους φακούς της Leica.

Η συνεργασία μεταξύ Huawei και Leica ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο και έλαβε σάρκα και οστά τον Απρίλιο με την κυκλοφορία του Huawei P9, που ανακοινώθηκε με διπλή κάμερα στην πλάτη και την υπογραφή της Leica.

Σύμφωνα με την Huawei, το R&D lab θα έχει ως στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των οπτικών συστημάτων και software-based τεχνολογιών, έτσι ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα της εικόνας σε ένα ευρύ φάσμα φωτογραφικών μηχανών και mobile συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των AR και VR. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο κέντρο έρευνας.

Στην κάμερα του Huawei P9 δεν ήταν σαφές σε ποιο βαθμό είχε εμπλακεί η Leica, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι στο εξής οι δυο εταιρείες επιδιώκουν να έχουν μια ακόμη πιο στενή συνεργασία τα αποτελέσματα της οποίας ελπίζουμε να δούμε σύντομα στις μελλοντικές συσκευές.

huawei-leica

Πηγη

Newsletter Techblog
Κάθε Παρασκευή στις 19:00 — smartphones, προσφορές, επιλογές. Χωρίς spam.

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου.

Σχόλια

  1. liris11 liris11

    Με τής πατάτα τής samsung και το ανούσιο για μένα iPhone βλέπω ν πατάει πολύ γερα στην αγορά η Huawei

  2. sanegain sanegain

    Η Huawei είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει ο Κινέζος γίγαντας…
    Το P9 Plus ίσως είναι το καλύτερο overall του 2016 και σας το λέει ένας κάτοχος μέσα στο 2016 των : S7 edge duos, LG G5,
    One Plus 3,και P9 Plus Dual.

  3. 5s5 5s5

    Αν είχαν τις οθόνες της Samsung θα ήταν απλά τέλεια. Έχω δοκιμάσει το φοβερό mate 8.
    ΤΏΡΑ που έχει τρομερή φωτογραφική με το p9, με εξαίρεση τις amoled, είναι καλύτερο από οτιδήποτε υπάρχει στην αγορά.

  4. liris11 liris11

    @5s5 super amoled exei to p9 plus και force touch και στέρεο ηχεία αυτές ειναι η διάφορες με το p9 το κανονικό που ειμαι κάτοχός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ροή ειδήσεων