HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

HUAWEI Ελλάδας, HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei ανακυρήχθηκε για άλλη μια φορά ως Κορυφαίος Εργοδότης, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Συγκεκριμένα, η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η αναγνώριση από το Top Employer Institute, ένα παγκόσμιο οργανισμό για την αξιολόγηση των πρακτικών HR, υπογραμμίζει τη δέσμευση της Huawei για την προώθηση ενός υψηλού επιπέδου εργασιακού περιβάλλοντος. Η διάκριση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα της ανάλυσης των στοιχείων από τη συμμετοχή της Huawei στην έρευνα HR Best Practices. Αυτή η απαιτητική μελέτη εξετάζει έξι βασικούς τομείς του ανθρώπινου δυναμικού, καλύπτοντας 20 διαφορετικές πτυχές, όπως η στρατηγική των ανθρώπων, το εργασιακό περιβάλλον, η απόκτηση ταλέντων, η κατάρτιση, η ευημερία, η ποικιλομορφία και η ένσωμάτωση.

Η Huawei έχει αποδείξει τη δύναμή της σε βασικούς τομείς, όπως η εκπαίδευση που παρέχει στους υπαλλήλους της, οι διαδικασίες ενσωμάτωσης και η διαχείριση ταλέντων, που διασφαλίζουν τη διατήρηση και την επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων της. Η συνεχής καινοτομία και τεχνογνωσία της Huawei στον τομέα της τεχνολογίας, σε συνδυασμό με την ανθρωποκεντρική προσέγγισή της, έχουν συμβάλει καθοριστικά στη στρατηγική της για προσέλκυση και διατήρηση επαγγελματιών υψηλής εξειδίκευσης.

Η κα. Ελίζα Αποστόλου, HR Manager της Huawei Ελλάδος, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη βράβευση αυτή για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Επιβεβαιώνεται με τη διάκριση αυτή, η προσήλωση και η δέσμευση μας στη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος με έντονο ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, στο οποίο η διαχρονική εκπαίδευση, η ανάπτυξη του δυναμικού της, η προσέλκυση και ενσωμάτωση νέων ταλέντων, αποτελούν βασικούς πυλώνες στους οποίους η εταιρεία στηρίζει την επιτυχημένη πορεία της. Πρώτιστα όμως η βράβευση αυτή αποτελεί κίνητρο για να συνεχίσουμε με την ίδια συνέπεια και συνέχεια τη περαιτέρω βελτίωση μας έχοντας πάντα στο κέντρο της προσπάθειας μας τους ανθρώπους μας».

Επιπρόσθετα, ως μέρος αυτής της δέσμευσης για την καλλιέργεια ταλέντων, η Huawei αναπτύσσει διαρκώς τις προσπάθειές της για την προώθηση των ίσων ευκαιριών στον τομέα της τεχνολογίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το πρόγραμμα «Seeds for the Future» που υλοποιεί η Huawei στην Ελλάδα και συνιστά μία εκπαιδευτική πρωτοβουλία με κύριο στόχο του πρόγραμματος την προώθηση της ανταλλαγής γνώσης, της πολιτιστικής εκτίμησης και της τεχνολογικής καινοτομίας μεταξύ εξεχόντων φοιτητών και εξεχουσών φοιτητριών. Στο πλαίσο της κατάρτισης η Huawei σε συνεργασία με την Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) υλοποίησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Women in Tech. Το πρόγραμμα απευθύνθηκε σε 500 άνεργες γυναίκες 25-45 ετών και είχε ως στόχο να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ γνώσεων και ψηφιακών δεξιοτήτων των γυναικών.

Η Huawei, ως Top Employer θα παραμείνει προσηλωμένη στο στόχο της να διευκολύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την βιώσιμη κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη, προκειμένου να αποφέρει απτά οφέλη στην ελληνική κοινωνία στο σύνολό της.

Δελτίο Τύπου

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.

Smartphones Huawei

Huawei P60 Pro: Κυκλοφόρησε στην Ελλάδα με τιμή από 1299 ευρώ

Το HUAWEI P60 Pro είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από σήμερα Δευτέρα 15 Μαΐου, με προτεινόμενη τιμή λιανικής 1299 ευρώ 8GB/256GB και 1499 ευρώ 12GB/512GB.