Η Huawei κατάφερε να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία στο κομμάτι των smartphones καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στην αγορά. Οι δυο πρώτοι είναι φυσικά Samsung και Apple, ενώ η ίδια έχει δηλώσει πως σε λίγα χρόνια σκοπεύει να τους ξεπεράσει και τους δυο, φτάνοντας στην κορυφή. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας, η Huawei κατάφερε […]
Η Huawei κατάφερε να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία στο κομμάτι των smartphones καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στην αγορά. Οι δυο πρώτοι είναι φυσικά Samsung και Apple, ενώ η ίδια έχει δηλώσει πως σε λίγα χρόνια σκοπεύει να τους ξεπεράσει και τους δυο, φτάνοντας στην κορυφή.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας, η Huawei κατάφερε τον περασμένο Δεκέμβριο να ξεπεράσει την Apple στον αριθμό πωλήσεων smartphones. “Huawei overtook Apple in global sales volume share in December”, ήταν σημερινή η δήλωση του Allen Wang, Huawei India Director for Product Centre.
Ο Wang ανέφερε ότι τον Δεκέμβριο του 2016 το μερίδιο αγοράς της Huawei ήταν στο 13.2%, ενώ της Apple στο 12%. Σύμφωνα με τον ίδιο, το 2016 η Huawei απέστειλε συνολικά 139 εκατομμύρια smartphones.
Τέλος, ο Wang δήλωσε πως η Huawei έχει καταφέρει να ξεπεράσει την κυρίαρχη Samsung σε πωλήσεις, σε ορισμένες αγορές (ωστόσο δεν ανέφερε ποιες).
Πασχαλινές προσφορές Samsung: 10-15% σε wearables με Galaxy S26, Galaxy S25, Galaxy A series, εκπτώσεις σε Neo QLED τηλεοράσεις και δώρα σε οικιακές συσκευές.
Τα iPhone 17 Pro Max, 17, 17 Pro, 16 και 16e κατέκτησαν 5 από τις 10 κορυφαίες θέσεις στις παγκόσμιες πωλήσεις smartphone το Q4 2025, σύμφωνα με Counterpoint Research.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου