Huawei: Βραβεύτηκε για τον πυρήνα τεχνολογιών 5G δικτύου που έχει αναπτύξει

Huawei 5G, Huawei: Βραβεύτηκε για τον πυρήνα τεχνολογιών 5G δικτύου που έχει αναπτύξει

Η Huawei είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού παγκοσμίως και έχει αρχίσει την ενασχόληση της με τα 5G δίκτυα εδώ και αρκετό καιρό. Φαίνεται ότι η εταιρεία έχει αφήσει ήδη το στίγμα της στην αγορά των 5G δικτύων και χάρη στην έντονη δραστηριότητα της κέρδισε το βραβείο “Best 5G Core Technology” στην Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής του 5G για το 2019 στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τη Huawei, ο δικός της πυρήνας τεχνολογιών 5G δίκτυο βασίζεται σε cloud-native, connectivity+ και edge computing τεχνολογίες, και είναι ο πρώτος που υποστηρίζει τη σε βάθος σύγκλιση των 2G/3G/4G/5G NSA/5G SA.

O πυρήνας τεχνολογιών 5G δικτύου της Huawei υποστηρίζει βασικές all-cloud-based τεχνολογίες, όπως decoupling τριών επιπέδων, stateless design, cross-DC deployment microservices και A/B δοκιμές. Επίσης, παρέχει έναν Signle Voice Core για εφαρμογές φωνής και μία κατανεμημένη αρχιτεκτονική βασισμένη σε CUPS.

Χάρη CUPS αρχιτεκτονική, ο πυρήνας της Huawei υποστηρίζει one-stop βασικό plug-and-play, on-demand προγραμματισμό ετερογενών πόρων, γρήγορη ενσωμάτωση τρίτων εφαρμογών, και την ανάπτυξη ενός ανοιχτού οικοσυστήματος το οποίο προσφέρει διαφοροποιημένες υπηρεσίες τις οποίες μπορούν να εκμεταλλευτούν χιλιάδες βιομηχανικοί τομείς.

Η Huawei αναφέρει ότι μέχρι τώρα έχει υπογράψει 46 εμπορικές συμβάσεις παγκοσμίως και έχει πραγματοποιήσει cross-industry συνεργασίες στους τομείς των έξυπνων δικτύων, VR/AR, τα διασυνδεδεμένα οχήματα, τηλεϊατρικής και των έξυπνων παραγωγών.

Επιπλέον, η στατιστική εταιρεία IPLytics, η οποία αναλύει τα στατιστικά των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, ανέφερε πως μέχρι τον Μάρτιο του 2019 το 34% των SEP στο τομέα των 5G δικτύων ανήκαν σε κινέζικες εταιρείες. Σύμφωνα με την IPLytics, η Huawei κατείχε την πρώτη θέση παγκοσμίως με 1554 SEP.

Ίσως τελικά δεν είναι και τόσο τυχαίο που η Ρωσία επέλεξε τη Huawei να αναπτύξει το 5G δίκτυο της χώρας.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Πολύ δημοσιότητα έχει δοθεί στους Κινέζους.. φτάνει πια, έχουμε βαρεθεί να ακούμε γι’ αυτούς..

ΚώσταςD.

Για να καταλάβετε λίγο τι παίζει… Ο Elon μέσω spacex ετοιμάζει να στείλει σε χαμηλή τροχιά περι της γης πάνω από 20000 (20 χιλιάδες) δορυφόρους (για αρχή) ώστε να υπάρχει 5G παντού στον πλανήτη και να μην μπορεί να “φυλαχθεί” κανείς και από πουθενά… Η απόλυτη παρακολούθηση!!! Αν αυτό σας αρέσει να σας παρακολουθούν ψυχοπαθεις με 0 ιδιωτικότητα τι να πω… Επίσης κάποιος @@ας δεν θυμάμαι όνομα είπε ότι τα πάντα πρέπει να συνδέονται στο 5G από κονσέρβες παπούτσια κτλ. Και το μεγάλο κόλπο του 5G είναι το τσιπακι που θα βάλουν σε όλους τους ανθρώπους… Το πιστεύετε δεν το πιστεύετε… Και οι ΗΠΑ εννοείται, το κέντρο των Τεκτόνων μασόνων αν θέλετε (όπου έβαλαν και την πυραμίδα στο δολάριο, για να δείξουν τη δύναμή τους), θέλουν τον απόλυτο έλεγχο! Αυτά!

kostas

με ολο το σεβασμο,εσυ περιμενες το 5g για να βεβαιωθεις οτι μας παρακολουθουν? σε πληροφορω πως και χωρις το 5g σε παρακολουθουν καθε στιγμη της ημερας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.