hxos eikona show 2016: Έρχεται η μεγαλύτερη Έκθεση τεχνολογίας στην Ελλάδα

H hxos eikona show 2016 θα είναι η μεγαλύτερη και η πιο πλήρης έκθεση στην ιστορία της. Περισσότεροι εκθέτες, περισσότεροι χώροι, περισσότερα εκθέματα. Μερικές εβδομάδες απομένουν για να ανοίξει τις πύλες της η μεγαλύτερη Έκθεση τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Η hxos eikona show το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου θα γίνει ο προορισμός κάθε φίλου της τεχνολογίας, του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας. Θα παρουσιαστούν μουσικές κάθε είδους από κορυφαία συστήματα αναπαραγωγής και κινηματογραφικές ταινίες υψηλής ποιότητας σε πολύ μεγάλη εικόνα.

hxos eikona show 2016, hxos eikona show 2016: Έρχεται η μεγαλύτερη Έκθεση τεχνολογίας στην Ελλάδα

Η Έκθεση hxos eikona show θα παρουσιάσει για πρώτη φορά πολλούς νέους κατασκευαστές, πολλά νέα προϊόντα, πολλά gadgets και τις τελευταίες τεχνολογικές λύσεις. Ηχεία, μεγάλες τηλεοράσεις, πικάπ, προβολείς και ότι έχετε ονειρευτεί για την ψυχαγωγία στο σπίτι.

Ο τόπος διεξαγωγής της Έκθεσης είναι το ξενοδοχείο Radisson Blu Park Ηotel (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10), απέναντι από το Πεδίον του Άρεως. Σ’ αυτό το μοντέρνο μπουτίκ hotel θα δούμε σε έξι διαφορετικά επίπεδα και σε πολλά τετραγωνικά μέτρα τα τελευταία μοντέλα σε ήχο, εικόνα και gadgets.

Μια πραγματικά μοναδική εκδήλωση που συμβαίνει μια φορά το χρόνο και κανείς δεν πρέπει να χάσει. Ο επισκέπτης θα ζήσει, θα ακούσει, θα βιώσει και θα αισθανθεί τα όρια της τεχνολογίας και της τέχνης. Στερεοφωνικά με ωραίες μουσικές, home cinema με blockbuster ταινίες, πικάπ με καινούρια βινύλια, ακουστικά, προβολείς, τηλεοράσεις και όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες της εποχής μας.

Η Έκθεση hxos eikona show είναι το τεχνολογικό όχημα στην Ελλάδα, όπου κατασκευαστές και αντιπρόσωποι παρουσιάζουν στους επισκέπτες ότι πιο ωραίο κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά.

Στην Έκθεση hxos eikona show 2016 θα ζήσετε δύο μέρες μαζί με τις μουσικές και τις ταινίες που αγαπάτε. Ποτέ η τεχνολογία δεν ήταν τόσο εύκολα προσβάσιμη, μοναδική και ξεχωριστή. Θα κληρωθούν δώρα.

hxos eikona show 2016
ΠΟΥ: Radisson Blu Park Ηotel, Λεωφ. Αλεξάνδρας 10
ΠΟΤΕ: 26 και 27 Νοεμβρίου 2016
ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.highend.show

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VasiliS7Edge

Ωραία η έκθεση αυτή, αλλά δυστυχώς θα πρέπει να έχεις κερδίσει το Joker για να την χαρείς. Το φάτε μάτια ψάρια το βαριέμαι.

nick2010

Θα πάμε, να ξεφύγουμε απ’ την καθημερινή μιζέρια !!!!!!! Να δούμε πως ζούνε οι πλούσιοι βρε αδερφέ !!!!!!

Junkermann

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Χάρη σε αυτή την έκθεση (χρονιά 2015) αγόρασα το ηχοσύστημά μου.
Άλλο μοντέλο είχα στο μυαλό μου, άλλο τελικά είδα εκεί και άλλαξα γνώμη.

Πολύ καλή έκθεση.

_Junkermann

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2024: 24 – 26 Μαΐου 2024, Αθήνα

Η Verticom, διοργανώτρια της eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.