Η Amazon προσφέρει την εμπειρία Mac μέσω του Cloud


Σε μία κίνηση που κανείς δεν περίμενε, η Amazon ανακοίνωσε πως θα προσφέρει την εμπειρία Mac μέσω της υπηρεσίας Elastic Compute Cloud (EC2). Οι cloud υπηρεσίες της εταιρείας τροφοδοτούνται από Mac Mini συστήματα και έρχονται στους χρήστες μέσω του Amazon Web Services Nitro System.

Οι προγραμματιστές μπορούν να εκμεταλλευτούν τη νέα υπηρεσία για αναπτύξουν και να δοκιμάσουν τις εφαρμογές τους με Xcode για όλες τις πλατφόρμες της Apple, όπως macOS, iPadOS, iOS και Safari. Τα Mac Mini της υπηρεσίας έρχονται με εξαπύρηνο Intel Core i7 όγδοης γενιάς στα 3.2GHz, με Turbo Boost έως και 4.6GHz και 32GB DDR4 μνήμης RAM.

Amazon, Η Amazon προσφέρει την εμπειρία Mac μέσω του Cloud

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τρέξουν macOS 10.14 (Mojave) και 10.15 (Catalina). Η Amazon ανακοίνωσε πως τα EC2 Mac instances με το νέο Apple M1 SoC ήδη αναπτύσσονται και θα γίνουν διαθέσιμα το 2021. Προς το παρόν τα instances με macOS είναι διαθέσιμα μόνο για την Ιρλανδία στην Ευρώπη, αν και αναμένουμε επέκταση της υπηρεσίας EC2 μέσα στο επερχόμενο έτος.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.