H αξία της Apple έφτασε στα 2 τρισεκατομμύρια δολάρια

, H αξία της Apple έφτασε στα 2 τρισεκατομμύρια δολάρια

Όπως αναμενόταν από τους αναλυτές, η Apple σήμερα ξεπέρασε ένα σημαντικό ορόσημο, Η εταιρεία ανέκαμψε σε μόλις 4 μήνες μετά την πτώση που είχε η μετοχή της στις αρχές του Μαρτίου και πλέον είναι η πρώτη εταιρεία τεχνολογίας που ξεπερνά τη χρηματιστηριακή αξία των 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Εκτός από την πρώτη εταιρεία τεχνολογίας, είναι και η πρώτη αμερικανική εταιρεία που φτάνει σε αυτό το επίπεδο. Αυτή τη στιγμή η αξία της μετοχής της Apple φτάνει τα 470 δολάρια, με την εταιρεία να ετοιμάζεται να σπάσει τη μία μετοχή σε τέσσερις στο τέλος του μήνα. Μη ξεχνάμε ότι η Apple είχε κερδίσει και τον “αγώνα” του 2018, όπου ξεπέρασε τη Microsoft και την Amazon και έγινε η πρώτη εταιρεία τεχνολογίας με χρηματιστηριακή αξία 1 τρις.

Στον ίδιο δρόμο οδεύουν και οι Microsoft και Amazon, με 1,6 τρισεκατομμύρια χρηματιστηριακή αξία η κάθε μία. Πιο κάτω βρίσκεται η Alphabet, της οποίας η αξία παραμένει στο 1 τρις. Η Apple κατάφερε να ανεβάσει τους συνδρομητές της στις υπηρεσίες Apple Music, iCloud, Apple TV+ και Apple Arcade τους τελευταίους μήνες, ενώ η ζήτηση για το iPhone SE παραμένει υψηλή. Όπως και να έχει, πλέον η εταιρεία κατάφερε να σημειώσει και αυτό το ρεκόρ, όποια εταιρεία και να ακολουθήσει στη συνέχεια.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Ακούγαμε κάτι κουλά από μερικά τζιμανια εδώ μέσα ότι δε πάει καλά, ότι είναι η επόμενη νοκια..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.