Η Cisco συμμετέχει στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Cisco 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, Η Cisco συμμετέχει στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Με στόχο να αναδείξει τη δύναμη και συμβολή της τεχνολογίας στην προσπάθεια για βελτίωση των κοινωνιών αλλά και της ποιότητας ζωής μας, η Cisco συμμετέχει φέτος στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Το περίπτερο της εταιρείας πλαισιώνει τη συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, η οποία ως τιμώμενη χώρα έχει ως στόχο να αναδείξει τα επιτεύγματα της Αμερικανικής τεχνολογίας, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.

Στο περίπτερο της Cisco οι επισκέπτες της έκθεσης, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν εφαρμογές των τεχνολογικών καινοτομιών της, σε τομείς όπως ψηφιακός μετασχηματισμός του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, εκπαίδευση, υγεία, τουρισμός, λιανεμπόριο, χρηματοπιστωτικό τομέα αλλά και σπουδαίες υλοποιήσεις σε Δήμους για τις έξυπνες πόλεις με στόχο την βελτίωση ζωής του Έλληνα πολίτη.

Παράλληλα για όσους θέλουν να εμβαθύνουν στο επιχειρηματικό αλλά και τεχνικό μέρος των καινοτόμων λύσεων της Cisco, στο περίπτερο θα υπάρχουν εξιδεικευμένα στελέχη της εταιρείας για να παρουσιάσουν αρχιτεκτονικές όπως Δικτύωση (Enterprise Networking – Digital Network Architecture), Ασφάλεια, λύσεις συνεργασίας και Datacenter.

Ιδιαίτερη προβολή θα έχει και η παγκόσμια πρωτοβουλία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Cisco Networking Academy, η οποία 20 χρόνια τώρα, έχει αλλάξει τη ζωή πάνω από 8 εκατομμυρίων ανθρώπων σε 180 χώρες, παρέχοντας εκπαίδευση, τεχνική κατάρτιση και καθοδήγηση στη σταδιοδρομία τους. Στόχος είναι, να μοιραστεί τις καλύτερες παγκόσμιες αλλά και τοπικές πρακτικές που εφάρμοσε η Cisco ανά τον κόσμο, σχετικά με την κατάρτιση στις ψηφιακές δεξιότητες. Τι γίνεται ήδη στην Ελλάδα και πως μπορεί η χώρα να κινηθεί έμπρακτα, προς την κατεύθυνση της Καινοτομίας και της Ψηφιακής Κατάρτισης με στόχο, το υπαρκτό αναμφισβήτητα χάσμα ψηφιακών δεξιοτήτων, το οποίο φυσικά είναι άμεσα συνδεδεμένο με το υψηλό ποσοστό ανεργίας.

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία και εγγραφές στις παρουσιάσεις και εκδηλώσεις της Cisco, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη σελίδα σχετικά για την παρουσία της στην ΔΕΘ18, στο www.eventtouch.eu/cisco_greece/TIF2018.

Cisco 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, Η Cisco συμμετέχει στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Με αφορμή την συμμετοχή της Cisco στην ΔΕΘ όπως αναφέρεται η κ. Έλενα Πρασσάκη, Marketing & Communications Manager της Cisco «Το μέλλον μιας εταιρείας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις ικανότητες του δικτύου της»! Ένας τεχνικός ΙΤ ο οποίος μέχρι τώρα υποστήριζε 200 συσκευές θα πρέπει πλέον να υποστηρίζει 100.000 – και ο αριθμός αυτός θα φτάσει το 1.000.000 πολύ σύντομα.

Η τύχη μιας εταιρείας θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ικανότητά της να κατανοεί και να ελέγχει με ασφάλεια τη δύναμη των συνδέσεών της, να εντοπίζει μοτίβα, ευκαιρίες και ευφυία στα δεδομένα, να σμιλεύει νέες συνδέσεις και να δημιουργεί νέα δίκτυα τα οποία αναμένουν τις ανάγκες των πελατών και τις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς και ανταποκρίνονται έγκαιρα σε αυτές.

Με την εμφάνιση της τεχνητής νοημοσύνης και του Internet of Things, καθώς και με τη δημιουργία ολοένα και μεγαλύτερου όγκου δεδομένων, έχουμε πλέον φτάσει σε ένα σημείο καμπής, στο οποίο το δίκτυο δεν αποτελεί πια μια απλή τεχνολογική υποδομή. Το δίκτυο λειτουργεί ως παγκόσμια μονάδα συναλλάγματος. Ένα σημείο καμπής το οποίο αντιπροσωπεύει έναν κόσμο ο οποίος απειλείται από δισεκατομμύρια κυβερνοεπιθέσεις καθημερινά, αλλά ταυτόχρονα έχει απεριόριστες δυνατότητες να μεταμορφώσει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, τις κοινότητες, τις κοινωνικές πρωτοβουλίες, ακόμα και την παγκόσμια οικονομία.

Σε αυτό το φόντο διαδραματίζεται η Επόμενη «Πράξη» του Δικτύου, που θα παρουσιάσει η εταιρεία κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Εκεί όπου η δύναμη των δικτύων αυξάνεται εκθετικά και αποτελεί τη νέα πηγή ενέργειας, το πιο ζωτικό στοιχείο του σύγχρονου κόσμου.

Σχετικά με τη Cisco
Η Cisco (NASDAQ: CSCO) κατέχει ηγετικό ρόλο στο χώρο της τεχνολογίας παγκοσμίως, προσφέροντας λύσεις για το Internet από το 1984. Οι άνθρωποι, τα προϊόντα και οι συνεργάτες μας, βοηθούν την κοινωνία να συνδεθεί με ασφάλεια και να εκμεταλλευτεί τις αυριανές ψηφιακές ευκαιρίες, σήμερα. Ανακαλύψτε περισσότερα στο newsroom.cisco.com και στο Twitter στο @Cisco.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Cisco

Cisco Digital Talks: Διάλλογοι στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων

Σκοπός μας είναι η προώθηση νέων ιδεών, καινοτόμων προσεγγίσεων, και η ανάπτυξη του διαλόγου σε θέματα που αφορούν: την τεχνολογία, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Internet Cisco featured Μένουμε Σπίτι - Συμβουλές τεχνολογίας

Εκπαίδευση από απόσταση: Πάνω από 1.000.000 Έλληνες μαθητές έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα

Έως την Παρασκευή 3 Απριλίου έχουν διεξαχθεί συνολικά 72.102 μαθήματα με πάνω από 1.000.000 συμμετοχές μαθητών.

Internet Cisco

Κατακόρυφη αύξηση στις τηλεδιάσκεψεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

Οι εταιρείες διεθνώς αποφασίζουν το προσωπικό τους να παραμένει στο σπίτι και να εργάζεται από εκεί σε μια προσπάθεια να επιβραδύνουν την πανδημία του κορονοϊού.

Internet Cisco

Η κίνηση στο ίντερνετ αναμενεται να αυξηθεί πολύ περισσότερο από ότι περιμέναμε

Το διαδίκτυο αποτελείται από χιλιάδες δημόσια και ιδιωτικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο. Και από τότε που γεννήθηκε το 1984, έχουν διακινηθεί από αυτό πάνω από 4,7 zettabyte κίνησης IP. Αυτό ισοδυναμεί με το πέρασμα από τα παγκόσμια δίκτυα IP όλων των ταινιών που έγιναν ποτέ σε λιγότερο από ένα λεπτό.