Η εταιρεία πίσω από τα smart glass Focals ανήκει πλέον στην Google

, Η εταιρεία πίσω από τα smart glass Focals ανήκει πλέον στην Google

H Google γνωστοποίησε μέσα από το επίσημο blog της πως πλέον η ομάδα της North, οι δημιουργεί των smart glass Focals 1.0 και 2.0, ανήκουν πλέον στο δυναμικό της εταιρείας, χωρίς όμως να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες πίσω από αυτή τη συμφωνία.

Η ανακοίνωση προήλθε από τον Rick Osterloh, Vice President του τμήματος Συσκευών και Υπηρεσιών της Google, γνωστοποιώντας πως η North θα ενωθεί με την ομάδα της Google στο Kitchener-Waterloo του Καναδά. Όμως, δε δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με το τι project θα αναλάβει η ομάδα της North ως μέλος της ομάδας της Google.

Οι συνδημιουργοί της North, Stephen Lake, Matthew Bailey και Aaron Grant, δήλωσαν:

“Τον τελευταίο καιρό κατέστη σαφές για εμάς ότι η συνεργασία μας με την Google θα βοηθούσε σημαντικά στην προώθηση του κοινού μας οράματος. Δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που ενταχτήκαμε στην ομάδα της Google, ώστε να κάνουμε ένα συναρπαστικό επόμενο βήμα προς το μέλλον στο οποίο επικεντρωνόμαστε τα τελευταία οκτώ χρόνια.”

Βέβαια, το αρνητικό της ιστορίας είναι η ακύρωση του project για τη δεύτερη γενιά έξυπνων γυαλιών της εταιρείας, Focals 2.0. Όσοι έχουν παραγγείλει ήδη τα εν λόγω smart glass δε θα τα προμηθευτούν, χωρίς να γνωστοποιείται αν θα υπάρχουν τα αντίστοιχα refunds.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.