Η Google θα διαγράφει τα αρχεία των ανενεργών λογαριασμών μετά από 2 χρόνια

Google, Η Google θα διαγράφει τα αρχεία των ανενεργών λογαριασμών μετά από 2 χρόνια

Η Google ανακοινώνει νέους όρους για τις υπηρεσίες της, με το σημαντικότερο να είναι η διαγραφή των αρχείων των ανενεργών λογαριασμών. Από 1 Ιουνίου 2021, η εταιρεία θα θεσπίσει νέες πολιτικές ορθής χρήσης, οι οποίες θα επηρεάσουν το χώρο αποθήκευσης σε όλες τις της υπηρεσίες.

Από εκείνη την ημέρα θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση των ανενεργών λογαριασμός. Όσοι παραμείνουν ανενεργοί, θα δουν όλα τους τα δεδομένα να διαγράφονται αυτόματα αυτόματα στη 1 Ιουνίου 2023. Αυτό σημαίνει ότι οτιδήποτε είχαν αποθηκευμένο στις υπηρεσίες Drive, Docs, Sheets, Slides, Jamboard, Gmail, Photos, Drawings, Forms, και Sites δε θα υπάρχει πλέον, χωρίς να μπορείτε μετά να επαναφέρετε το οτιδήποτε.

Όσοι δε θέλετε να διαγραφούν τα δεδομένα σας, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν. Επιπλέον, οι παραπάνω αλλαγές αφορούν μόνο τους δωρεάν λογαριασμούς. Όσοι είστε συνδρομητές της υπηρεσίας Google One και πληρώνεται μηνιαία, δε θα δείτε καμία διαφορά, ακόμα και αν δε μπείτε ποτέ (αρκεί να πληρώνετε).

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.