Η Huawei αναμένεται να αντιμετωπίσει αυστηρότερα μέτρα απο την Αμερική

, Η Huawei αναμένεται να αντιμετωπίσει αυστηρότερα μέτρα απο την Αμερική

Η Huawei αποκλείστηκε από την Αμερική πριν περίπου 9 μήνες ωστόσο φαίνεται πως αυτό ήταν μόνο η αρχή αφού η Αμερική σκοπεύει να λάβει αυστηρότερα μέτρα απέναντι στην Huawei. Πιο συγκεκριμένα, ο γραμματέας του τμήματος Εμπορίου της Αμερικής, Wilbur Ross ανακοίνωσε ότι η Αμερική εργάζεται στην ενίσχυση της απαγόρευσης εμπορικής συνεργασίας των Αμερικανικών εταιρειών με την Huawei.

Μέχρι τώρα οι Αμερικανικές εταιρείες μπορούσαν να προμηθεύσουν στην Huawei υπό την προϋπόθεση ότι το 75% της διαδικασίας παραγωγής τους προέρχεται εκτός Αμερικής. Νέες πληροφορίες όμως υποστηρίζουν ότι αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί στο 90% ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργηθεί νέος κανονισμός που θα απευθύνεται μόνο στην Huawei.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Κινεζικός γίγαντας αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Android και τα Google services που προσφέρει η εταιρεία ενώ ταυτόχρονα η συνεργασία με τις Αμερικανικές εταιρείες χρειάζεται ειδική άδεια από το Υπουργείο Εμπορίου. Να υπενθυμίσουμε ότι το πρώτο foldable smartphone της εταιρείας Mate X αλλά και τα Mate 30 ήταν τα πρώτα flagship smartphone της Huawei χωρίς Google services.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick R.

Τέλος η Huawei απο τις χώρες της Ευρώπης. Κρίμα.. Και δεν ξέρω γιατί δεν γίνεται τίποτα για να αλλαξει αυτο απο μεριά και των 2 πλευρων. Huawei και Google. Θα βλέπουμε τεχνολογιες και κινητά απο μακριά. Αυτό δεν είναι καλό για κανεναν και ειδικά για εμάς τους καταναλωτές.

Anonymous

Καλά της κάνουν !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.