Business

Η ψηφιακή τράπεζα N26 ξεπέρασε το φράγμα των 5 εκ. πελατών

Η ψηφιακή τράπεζα N26 ανακοίνωσε ότι ξεπέρασε το φράγμα των 5 εκ. πελατών, πέντε χρόνια από το λανσάρισμα του mobile-only λογαριασμού της. H N26 ιδρύθηκε στο Βερολίνο, με όραμα να εισαγάγει μια νέα προσέγγιση στον τραπεζικό τομέα, που θα είναι όμορφη, απλή, δίκαιη, διαφανής και επικεντρωμένη στην εμπειρία χρήστη και την ευελιξία.

Η ψηφιακή τράπεζα λάνσαρε το πρώτο της ελεύθερο προϊόν τρεχούμενου λογαριασμού στις αρχές του 2015, προτού γίνει η πρώτη στον κλάδο της που εξασφάλισε Ευρωπαϊκή τραπεζική άδεια. Σήμερα, είναι μια πλήρως ρυθμιζόμενη τράπεζα στην Ευρώπη, την οποία εμπιστεύονται πελάτες σε 26 αγορές.

Σήμερα, η N26 προσφέρει τρία επίπεδα λογαριασμών: το N26 Standard, το N26 You και το N26 Metal, το οποίο περιλαμβάνει δωρεάν αναλήψεις μέσω ATM παγκοσμίως, ταξιδιωτική ασφάλιση, επιλεγμένες συνεργασίες και προσφορές και αποκλειστικές υπηρεσίες.

Η N26 λειτουργεί στις αγορές της: Αυστρίας, Βελγίου, Γαλλίας, Δανίας, Ελλάδας, Ελβετίας, Εσθονίας, Ιρλανδίας, Ισλανδίας, Ισπανίας, Ιταλίας, Λετονίας, Λιθουανίας, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργου, Νορβηγίας, Ολλανδίας, Πολωνίας, Πορτογαλίας, Σλοβακίας, Σλοβενίας, Σουηδίας, Φινλανδίας, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ. Στις ΗΠΑ, η N26 λειτουργεί μέσω της θυγατρικής της N26 Inc., με βάση τη Νέα Υόρκη. Οι τραπεζικές υπηρεσίες στις ΗΠΑ προσφέρονται από την N26 Inc. σε συνεργασία με την Axos Bank, μέλος του FDIC.

Επεξεργάστηκε την 24 Ιανουαρίου 2020 9:22

Σχόλια

  • Για να καταλάβω, εγώ τώρα με την βελγική κάρτα όταν πάω Ελλάδα και κάνω ανάληψη με χρεώνουν κάθε φορά 2.5 ευρώ, με αυτήν την κάρτα δεν υπάρχουν χρεώσεις? Και η κατάθεση πως γίνεται?

    • Κατάθεση κάνω σε κάποιες αλυσίδες καταστημάτων. Μένω Γερμανία. Πάω σε ένα σούπερ μάρκετ και βάζω λεφτά .

      • Όλα τζάμπα
        5 αναληψης per month δικαιούσαι με την απλή κάρτα
        Μπορείς μετά να αναβαθμίσεις με κάποια προνόμια παραπάνω.

    • Καταθεση οπως κανεις σε καθε αλλη τραπεζα, ακομα κι ελληνικη. Γκισε η μεταφορα με μηδενικο κοστος απο μια που εχεις ηδη στην Ν26. Αξιζει και με το παραπανο, κοστος αναλυψης μηδενικο

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.