Η Samsung ζητάει χρήματα από την Apple για αθέτηση συμφωνίας

Apple, Η Samsung ζητάει χρήματα από την Apple για αθέτηση συμφωνίας

Η Apple μέχρι και την κυκλοφορία του iPhone X το 2017 τα οποία ενσωμάτωναν OLED panel, εξόπλιζε τα smartphone της με LCD panel. Προμηθευτής αυτών των panel ήταν η Samsung και δυστυχώς οι προσδοκίες της Apple για τις πωλήσεις του smartphone έπεσαν έξω. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Αμερικάνικη εταιρεία να μην μπορέσει να τηρήσει την συμφωνία της με την Samsung, η οποία πλέον ζητά χρήματα για αθέτηση αυτής της συμφωνίας.

Πηγή από την Κορέα αναφέρει ότι η Apple και η Samsung είχαν υπογράψει συμφωνία με ελάχιστη παραγγελία OLED panel. Άλλες αναφορές υποστηρίζουν ότι η Apple θα λάμβανε αρχικά το 2017, 50 εκατομμύρια panel. Έπειτα η Samsung αύξησε την παραγωγή των panel στα 200 εκατομμύρια για το 2018.

Δυστυχώς όμως, η ζήτηση του iPhone X δεν πήγε όπως αναμενόταν από την Apple και έτσι οι παραγγελίες των OLED panel μειώθηκαν αρκετά. Εν έτη 2019, η Samsung Display ζητά από την Apple χρήματα καθώς δεν μπόρεσε να τηρήσει την ελάχιστη παραγγελία που αρχικά υπογράφηκε.

Η Apple δεν έχει σκοπό να πληρώσει αυτά τα χρήματα που ζητά η Samsung και πρότεινε την ενσωμάτωση των OLED panel σε άλλα προϊόντα όπως tablet και notebook.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.