Η TCL ακυρώνει τη παγκόσμια Press Conference στην έκθεση MWC 2020

, Η TCL ακυρώνει τη παγκόσμια Press Conference στην έκθεση MWC 2020

Δεδομένης της πρόσφατης παγκόσμιας ανησυχίας στον τομέα της υγείας λόγω της εξάπλωσης του κορωναϊού και με γνώμονα την προσοχή και την φροντίδα για το προσωπικό μας, τους πελάτες μας, τον Τύπο και άλλους καλεσμένους, η TCL Communication ακυρώνει τη παγκόσμια Press Conference στην MWC 2020, που είχε προγραμματιστεί για τις 22 Φεβρουαρίου 2020.

Αυτή η απόφαση δεν επηρεάζει τις άλλες δραστηριότητες της MWC 2020 που προγραμματίζει η εταιρία και η TCL θα ανακοινώσει τις τελευταίες συσκευές κινητής τηλεφωνίας της και θα τις παρουσιάσει στο περίπτερο της στο Fira Gran Via – Hall 3, Stand 3D11 – από τις 24-27 Φεβρουαρίου όπως είχε προγραμματιστεί.

Η TCL είναι ευγνώμων στην GSMA για την πρόσφατη καθοδήγηση και ενημέρωση σχετικά με τον πιθανό αντίκτυπο του 2019-nCoV ιού στην MWC 2020 και θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις ενημερώσεις, να παρακολουθεί στενά αυτήν την κατάσταση, και να μοιράζεται περαιτέρω ενημερώσεις εφόσον είναι απαραίτητο.

Για να δείτε όλες τις τελευταίες συσκευές κινητής τηλεφωνίας από την TCL Communication στην MWC 2020, παρακαλώ επισκεφτείτε το περίπτερό μας στην Αίθουσα 3, Stand 3D11.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

Βόλτα στο περίπτερο της TCL στο MWC 2024 [Booth tour video]

Ανακαλύψτε μαζί μας τις τεχνολογικές προόδους που έχει κάνει η TCL για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη κάνοντας βόλτα στο booth της στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη.

Gear featured TCL

TCL NXTPAPER 3.0: Τεχνολογία οθόνης που φιλτράρει το επιβλαβές μπλε φως έως και 61%

Η TCL αποκάλυψε την τεχνολογία οθόνης NXTPAPER το 2021 και τώρα, στη CES 2024 στο Λας Βέγκας, ανακοίνωσε το NXTPAPER 3.0.

Smartphones TCL TCL Android smartphones

TCL 40 NXTPaper 5G: Οθόνη με αίσθηση χαρτιού και ξεκούραστη θέαση

Το TCL 40 NXTPaper 5G είναι ένα μοναδικό smartphone καθώς φέρνει την καινοτομία NXTPAPER μέσω της οποίας η οθόνη έχει την αίσθηση και την υφή του χαρτιού για ξεκούραστη πολύωρη θέαση περιεχομένου!

Gear IFA 2023 TCL

Dolby Atmos: Έρχεται στις τηλεοράσεις TCL [IFA 2023]

H Dolby Laboratories παρουσίασε την τελευταία της καινοτομία στον καθηλωτικό ήχο, το Dolby Atmos FlexConnect.