Η Xiaomi συνεργάζεται με την ΙΚΕΑ για περισσότερες smart home συσκευές

Xiaomi συνεργάζεται με τηβ IKEA περισσότερες smart home συσκευές, Η Xiaomi συνεργάζεται με την ΙΚΕΑ για περισσότερες smart home συσκευές

Η Xiaomi φαίνεται πως θέλει να επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της αλλά και να μπει σε νέες αγορές μέσα από μια συνεργασία με την IKEA που θα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία smart home συσκευών.

Η IKEA από την άλλη έχει μπει στο παιχνίδι των IoT συσκευών με έξυπνες λάμπες, ασύρματους φορτιστές, έξυπνα στόρια και άλλα και αυτή η συνεργασία με την Xiaomi είναι η πρώτη φορά που η σουηδική εταιρία συνεργάζεται με μία κινεζική τεχνολογική εταιρία.

Ξεκινώντας στην Κίνα το Δεκέμβριο, όλη η λίστα των smart φωτιστικών της IKEA θα συνδέονται στην IoT πλατφόρμα της Xiaomi και θα μπορούν να ελέγχονται μέσω των Xiaomi προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων του Xiao Ai ψηφιακού βοηθού και της Mi Home εφαρμογής. Τα φώτα θα μπορούν επίσης να συνδέονται με άλλες Xiaomi IoT συσκευές όπως αισθητήρες και ηλεκτρικές συσκευές για έξυπνη διαχείριση ενεργειών. Τα smart προϊόντα φωτισμού θα συνδέονται με το Mi Control Hub μέσω του ZigBee πρωτοκόλλου.

Μέχρι τώρα οι smart συσκευές της IKEA λειτουργούν άψογα με το HomeKit της Apple. Η νέα συνεργασία θα δώσει μια εναλλακτική και σε όσους δεν είναι χρήστες του οικοσυστήματος της Apple.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
joe

βλεπω να. γεμιζει η ικεα με εξυπνα diy επιπλα που θα θες δοκτορα για να τα φτιαξεις 😭😭

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.