Η Xiaomi συνεργάζεται με την ΙΚΕΑ για περισσότερες smart home συσκευές

Xiaomi συνεργάζεται με τηβ IKEA περισσότερες smart home συσκευές, Η Xiaomi συνεργάζεται με την ΙΚΕΑ για περισσότερες smart home συσκευές

Η Xiaomi φαίνεται πως θέλει να επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της αλλά και να μπει σε νέες αγορές μέσα από μια συνεργασία με την IKEA που θα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία smart home συσκευών.

Η IKEA από την άλλη έχει μπει στο παιχνίδι των IoT συσκευών με έξυπνες λάμπες, ασύρματους φορτιστές, έξυπνα στόρια και άλλα και αυτή η συνεργασία με την Xiaomi είναι η πρώτη φορά που η σουηδική εταιρία συνεργάζεται με μία κινεζική τεχνολογική εταιρία.

Ξεκινώντας στην Κίνα το Δεκέμβριο, όλη η λίστα των smart φωτιστικών της IKEA θα συνδέονται στην IoT πλατφόρμα της Xiaomi και θα μπορούν να ελέγχονται μέσω των Xiaomi προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων του Xiao Ai ψηφιακού βοηθού και της Mi Home εφαρμογής. Τα φώτα θα μπορούν επίσης να συνδέονται με άλλες Xiaomi IoT συσκευές όπως αισθητήρες και ηλεκτρικές συσκευές για έξυπνη διαχείριση ενεργειών. Τα smart προϊόντα φωτισμού θα συνδέονται με το Mi Control Hub μέσω του ZigBee πρωτοκόλλου.

Μέχρι τώρα οι smart συσκευές της IKEA λειτουργούν άψογα με το HomeKit της Apple. Η νέα συνεργασία θα δώσει μια εναλλακτική και σε όσους δεν είναι χρήστες του οικοσυστήματος της Apple.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
joe

βλεπω να. γεμιζει η ικεα με εξυπνα diy επιπλα που θα θες δοκτορα για να τα φτιαξεις 😭😭

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.