Η Xiaomi θα κυκλοφορήσει πάνω από δέκα 5G smartphones το 2020

Xiaomi, Η Xiaomi θα κυκλοφορήσει πάνω από δέκα 5G smartphones το 2020

Το 2019 είναι η χρονιά της 5G τεχνολογίας και μια από τις πρώτες χώρες του κόσμου που υιοθέτησαν το νέο πρωτόκολλο είναι η Κίνα. Σταδιακά οι πάροχοι και οι κατασκευαστές αναπτύσσουν 5G δίκτυα και smartphones τα οποία είναι συμβατά με τη νέα ταχύτερη σύνδεση. Μία από τις εταιρείες που επενδύουν στη 5G τεχνολογία είναι η Xiaomi.

Η κινέζικη κατασκευάστρια έχει ήδη κυκλοφορήσει δύο 5G smartphones, το Xiaomi Mi MIX 3 5G και το Mi 9 Pro 5G. Τώρα, ο CEO της εταιρείας, Lei Jun, ανακοίνωσε ότι η Xiaomi θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 περισσότερα από δέκα 5G smartphones.

Το παρόν του 5G

Οι τρεις μεγαλύτεροι πάροχοι της Κινάς έχουν ήδη ξεκινήσει να δέχονται προεγγραφές στα 5G δίκτυα τους, και σύμφωνα με αναφορές μέχρι την επίσημη έναρξη λειτουργίας των δικτύων θα έχουν εγγραφεί στις υπηρεσίες αυτές πάνω από 9,3 εκατομμύρια χρήστες.

Επιπλέον, η κατασκευάστρια ημιαγωγών TSMC περιμένει ότι ο αριθμός των 5G smartphones το 2020 θα αγγίξει τα 300 εκατομμύρια. Αυτή τη στιγμή, μόνο το 1% των smartphones της αγοράς έχουν δυνατότητα σύνδεσης σε 5G δίκτυα, αλλά σύμφωνα με την Strategy Analytics το 2020 το ποσοστό αυτό θα αυξηθεί στο 10%.

Το μέλλον του 5G

Τέλος, η Κίνα αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη αγορά της 5G τεχνολογίας και των προϊόντων που την αφορούν. Οι αναλυτές περιμένουν τη Huawei να περάσει τη Samsung και τη Xiaomi να λανσάρει στην πεντάδα. Οπότε, είναι λογικό οι εγχώριες εταιρείες να επενδύουν σε αυτόν τον τομέα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2024: 24 – 26 Μαΐου 2024, Αθήνα

Η Verticom, διοργανώτρια της eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.