ICT NEW GEN, Συνέδριο για την νεανική επιχειρηματικότητα και τις startups

Το Greek ICT Forum, το μακροβιότερο συνέδριο Πληροφορικής, Τεχνολογίας και Ψηφιακών Επικοινωνιών που απευθύνεται στο σύνολο της αγοράς στην Ελλάδα, φέτος προχωράει στο επόμενο βήμα του, προσπαθώντας να διαμορφώσει ένα πλαίσιο διαλόγου που βάζει στο επίκεντρο τη νέα γενιά στελεχών των ΤΠΕ, επιχειρηματικά και τεχνολογικά.

Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013 στο Αμφιθέατρο του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου διοργανώνεται το ICT NEW GEN όπου άνθρωποι με πολυετή εμπειρία θα παρουσιάσουν την επαγγελματική τους πορεία στην πληροφορική και τα στάδια ανάπτυξης της επιχείρησης τους. Φιλοδοξία του να προσφέρει ένα πεδίο παραγωγικού διαλόγου για νεοφυείς επιχειρήσεις, ένα όχημα διαμόρφωσης οράματος στους νέους εμπλεκόμενους στην αγορά, και ένα χώρο απεύθυνσης, ανταλλαγής εμπειριών, δόμησης συνεργιών και διαλόγου.

Τρεις συνεδριακές ενότητες θα συμβάλλουν με το περιεχόμενο τους στην συζήτηση:

New Gen Technologies Roadmap
Η πρώτη συνεδριακή ενότητα είναι ουσιαστικά ένας χάρτης των τεχνολογιών και τάσεων της αγοράς διεθνώς, που θα μας οδηγήσει σε αυτό που ονομάζουμε κόσμος του μέλλοντος. Ο κόσμος αυτός δεν είναι στερημένος από προκλήσεις και προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν, τόσο την βελτίωση τρεχουσών τεχνολογιών όσο και με την εφαρμογή νέων. Εξειδικευμένα στελέχη διεθνών “παικτών” στην αγορά τεχνολογίας έχουν προσκληθεί να παρουσιάσουν στους συνέδρους τις πολλαπλές πτυχές του ζητήματος.

New Gen Managers | Οδηγίες προς …κυβερνοπλοιάρχους
Ιδρυτές start-up εταιρειών, μαζί με στελέχη της αγοράς θα παρουσιάσουν τα εργαλεία επένδυσης, τις αλλά και τις δυσκολίες, τα προβλήματα και τις λύσεις. Στόχος να σας βοηθήσει να χαράξετε ρότα.

ICT New Gen Forum | Συμμετοχική διαμόρφωση του χάρτη των ΤΠΕ
Σε καιρούς κρίσης ο μοναδικός τρόπος να διεκδικήσεις το μέλλον είναι οι συνεργασίες και η τα συμμετοχικά σχήματα. Με αυτό σκεπτικό σας καλούμε να συζητήσουμε ανοικτά με μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, πολιτικά στελέχη και επιχειρηματίες, τα χαρακτηριστικά στοιχεία των χώρων των ΤΠΕ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ως απαραίτητες πρακτικές απαραίτητα για όσους σκέπτονται να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στον κλάδο.

Για δηλώσεις συμμετοχής κάντε κλικ εδώ. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

H Huawei μπορούσε να παρακολουθεί το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της KPN στην Ολλανδία

Μία αναφορά από την Ολλανδία ισχυρίζεται ότι η Huawei είχε τη δυνατότητα να παρακολουθεί συνομιλίες στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της KPN.

Business Science

Άνθρωπος και πίθηκος έρχονται εις σάρκαν μίαν…

Το πρώτο υβρίδιο μεταξύ ανθρώπου και πιθήκου είναι πλέον γεγονός στο πλαίσιο εμβρυϊκής μελέτης από τους ερευνητές.

Business Neuralink Elon Musk Science

To πείραμα της Neuralink με τον πίθηκο ξεκινά μια μεγάλη συζήτηση

Η παρουσίαση του συστήματος της Neuralink με έναν πίθηκο να παίζει games με τη σκέψη εγείρει πολλά ερωτήματα.

Business featured

Το “δικαίωμα στην αποσύνδεση” από την εργασία

Θεμελιώδες το δικαίωμα των εργαζομένων να αποσυνδέονται από την εργασία τους και να μην είναι διαθέσιμοι πέραν του εργασιακού τους ωραρίου.