ICT NEW GEN, Συνέδριο για την νεανική επιχειρηματικότητα και τις startups

Το Greek ICT Forum, το μακροβιότερο συνέδριο Πληροφορικής, Τεχνολογίας και Ψηφιακών Επικοινωνιών που απευθύνεται στο σύνολο της αγοράς στην Ελλάδα, φέτος προχωράει στο επόμενο βήμα του, προσπαθώντας να διαμορφώσει ένα πλαίσιο διαλόγου που βάζει στο επίκεντρο τη νέα γενιά στελεχών των ΤΠΕ, επιχειρηματικά και τεχνολογικά.

Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013 στο Αμφιθέατρο του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου διοργανώνεται το ICT NEW GEN όπου άνθρωποι με πολυετή εμπειρία θα παρουσιάσουν την επαγγελματική τους πορεία στην πληροφορική και τα στάδια ανάπτυξης της επιχείρησης τους. Φιλοδοξία του να προσφέρει ένα πεδίο παραγωγικού διαλόγου για νεοφυείς επιχειρήσεις, ένα όχημα διαμόρφωσης οράματος στους νέους εμπλεκόμενους στην αγορά, και ένα χώρο απεύθυνσης, ανταλλαγής εμπειριών, δόμησης συνεργιών και διαλόγου.

ICT NEW GEN 2013, ICT NEW GEN, Συνέδριο για την νεανική επιχειρηματικότητα και τις startups

Τρεις συνεδριακές ενότητες θα συμβάλλουν με το περιεχόμενο τους στην συζήτηση:

New Gen Technologies Roadmap
Η πρώτη συνεδριακή ενότητα είναι ουσιαστικά ένας χάρτης των τεχνολογιών και τάσεων της αγοράς διεθνώς, που θα μας οδηγήσει σε αυτό που ονομάζουμε κόσμος του μέλλοντος. Ο κόσμος αυτός δεν είναι στερημένος από προκλήσεις και προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν, τόσο την βελτίωση τρεχουσών τεχνολογιών όσο και με την εφαρμογή νέων. Εξειδικευμένα στελέχη διεθνών “παικτών” στην αγορά τεχνολογίας έχουν προσκληθεί να παρουσιάσουν στους συνέδρους τις πολλαπλές πτυχές του ζητήματος.

New Gen Managers | Οδηγίες προς …κυβερνοπλοιάρχους
Ιδρυτές start-up εταιρειών, μαζί με στελέχη της αγοράς θα παρουσιάσουν τα εργαλεία επένδυσης, τις αλλά και τις δυσκολίες, τα προβλήματα και τις λύσεις. Στόχος να σας βοηθήσει να χαράξετε ρότα.

ICT New Gen Forum | Συμμετοχική διαμόρφωση του χάρτη των ΤΠΕ
Σε καιρούς κρίσης ο μοναδικός τρόπος να διεκδικήσεις το μέλλον είναι οι συνεργασίες και η τα συμμετοχικά σχήματα. Με αυτό σκεπτικό σας καλούμε να συζητήσουμε ανοικτά με μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, πολιτικά στελέχη και επιχειρηματίες, τα χαρακτηριστικά στοιχεία των χώρων των ΤΠΕ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ως απαραίτητες πρακτικές απαραίτητα για όσους σκέπτονται να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στον κλάδο.

Για δηλώσεις συμμετοχής κάντε κλικ εδώ. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Business Wi-Fi

Η ασύρματη φόρτιση μπορεί σύντομα να είναι τόσο εύκολη όσο η σύνδεση με το Wi-Fi

Η ασύρματη φόρτιση είναι μια τεχνολογία που υπάρχει στην αγορά εδώ και μερικά χρόνια. Οι περισσότεροι καταναλωτές την γνωρίζουν λόγω των κινητών τηλεφώνων, πολλά από τα οποία μπορούν να φορτίσουν και χωρίς καλώδια.

Business Apple Business

Apple, 35η θέση στη λίστα με τις ιδανικότερες εταιρείες για απασχόληση

Στην ετήσια λίστα με τις “Καλύτερες Εταιρείες για Εργασία το 2014” που αναρτήθηκε στον ιστότοπο Glassdoor, οι αναφορές από τους εργαζόμενους στην Apple την τοποθετούν στο νούμερο 35, μια θέση χαμηλότερα σε σχέση με το περσινό έτος, στη λίστα με τις εταιρείες που θεωρούνται σαν ιδανικές για απασχόληση.

Business Business

Innovation Act, Νομοσχέδιο των ΗΠΑ κατά των patent trolls

Η Βουλή των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ πέρασε ένα νέο νομοσχέδιο, το Innovation Act, για την προάσπιση των εταιριών τεχνολογίας ενάντια στα patent trolls. Το νέο νομοσχέδιο, απαιτεί από τον ενάγων πολλές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς ο εναγόμενος καταπατεί τις πατέντες του πρώτου. Επίσης αναγκάζει τον ενάγων να κατονομάσει όλες τις πλευρές που έχουν […]