ICT NEW GEN, Συνέδριο για την νεανική επιχειρηματικότητα και τις startups

Το Greek ICT Forum, το μακροβιότερο συνέδριο Πληροφορικής, Τεχνολογίας και Ψηφιακών Επικοινωνιών που απευθύνεται στο σύνολο της αγοράς στην Ελλάδα, φέτος προχωράει στο επόμενο βήμα του, προσπαθώντας να διαμορφώσει ένα πλαίσιο διαλόγου που βάζει στο επίκεντρο τη νέα γενιά στελεχών των ΤΠΕ, επιχειρηματικά και τεχνολογικά.

Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013 στο Αμφιθέατρο του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου διοργανώνεται το ICT NEW GEN όπου άνθρωποι με πολυετή εμπειρία θα παρουσιάσουν την επαγγελματική τους πορεία στην πληροφορική και τα στάδια ανάπτυξης της επιχείρησης τους. Φιλοδοξία του να προσφέρει ένα πεδίο παραγωγικού διαλόγου για νεοφυείς επιχειρήσεις, ένα όχημα διαμόρφωσης οράματος στους νέους εμπλεκόμενους στην αγορά, και ένα χώρο απεύθυνσης, ανταλλαγής εμπειριών, δόμησης συνεργιών και διαλόγου.

Τρεις συνεδριακές ενότητες θα συμβάλλουν με το περιεχόμενο τους στην συζήτηση:

New Gen Technologies Roadmap
Η πρώτη συνεδριακή ενότητα είναι ουσιαστικά ένας χάρτης των τεχνολογιών και τάσεων της αγοράς διεθνώς, που θα μας οδηγήσει σε αυτό που ονομάζουμε κόσμος του μέλλοντος. Ο κόσμος αυτός δεν είναι στερημένος από προκλήσεις και προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν, τόσο την βελτίωση τρεχουσών τεχνολογιών όσο και με την εφαρμογή νέων. Εξειδικευμένα στελέχη διεθνών “παικτών” στην αγορά τεχνολογίας έχουν προσκληθεί να παρουσιάσουν στους συνέδρους τις πολλαπλές πτυχές του ζητήματος.

New Gen Managers | Οδηγίες προς …κυβερνοπλοιάρχους
Ιδρυτές start-up εταιρειών, μαζί με στελέχη της αγοράς θα παρουσιάσουν τα εργαλεία επένδυσης, τις αλλά και τις δυσκολίες, τα προβλήματα και τις λύσεις. Στόχος να σας βοηθήσει να χαράξετε ρότα.

ICT New Gen Forum | Συμμετοχική διαμόρφωση του χάρτη των ΤΠΕ
Σε καιρούς κρίσης ο μοναδικός τρόπος να διεκδικήσεις το μέλλον είναι οι συνεργασίες και η τα συμμετοχικά σχήματα. Με αυτό σκεπτικό σας καλούμε να συζητήσουμε ανοικτά με μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, πολιτικά στελέχη και επιχειρηματίες, τα χαρακτηριστικά στοιχεία των χώρων των ΤΠΕ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ως απαραίτητες πρακτικές απαραίτητα για όσους σκέπτονται να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στον κλάδο.

Για δηλώσεις συμμετοχής κάντε κλικ εδώ. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Google Play Store

Google Play Store: Κόβεται στα μισά η συνδρομή των apps

H Google ανακοίνωσε ότι το κόστος συνδρομών τρίτων στο Google Play Store θα πέσει στα μισά από την 1η Ιανουαρίου 2022.

Business

Beyond 4.0: Τέθηκαν οι βάσεις για την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης σε κόμβο τεχνολογίας

Τις βάσεις για την ανάδειξή της ως της κορυφαίας έκθεσης καινοτομίας και τεχνολογίας στη χώρα έθεσε η πρώτη Beyond 4.0, που διοργανώθηκε από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Business PayPal Pinterest

Το PayPal ενδιαφέρεται για την εξαγορά του Pinterest

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το PayPal ενδιαφέρεται να αποκτήσει έναντι 45 δισεκατομμυρίων δολαρίων την πλατφόρμα του Pinterest.

Business Samsung Qualcomm Verizon 5G

Samsung, Qualcomm και Verizon σπάνε τα κοντέρ του 5G

H συνδυαστική προσπάθεια των Samsung, Qualcomm και Verizon στις ΗΠΑ έφερε ταχύτητες ρεκόρ στη σύνδεση 5G.