IFA 2014: 5-10 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο

H έκθεση IFA 2014 θα πραγματοποιηθεί 5-10 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο και είναι μια από τις πιο σημαντικές εκθέσεις όσον αφορά στον χώρο της τεχνολογίας. Έχει μεγάλη δυναμική και σημασία καθώς παρουσιάζει μια παγκόσμια εικόνα των πιο πρόσφατων προϊόντων και καινοτομιών στα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης και οικιακές συσκευές.

Κάθε χρόνο τα βλέμματα στέφονται στην IFA καθώς δέχεται επισκέπτες από 100 χώρες. Το 2013 δέχτηκε 1.500 εκθέτες σε χώρο 145,000 m² και 240.000 επισκέπτες.

Εκτός από την εξέλιξη και τις καινοτομίες στο χώρο της τεχνολογίας η IFA μας δίνει και μια εικόνα για τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται η αγορά.

Έτσι λοιπόν μετά τη στασιμότητα που παρουσιάστηκε στη διάρκεια του 2013, η αγορά αναμένεται να παρουσιάσει αύξηση (+1%) το 2014 και (+5%) το 2015, η αναμενόμενη αύξηση οφείλεται κυρίως στην βελτίωση των οικονομικών συνθηκών και την αύξηση που παρουσιάζουν οι πωλήσεις τηλεοράσεων και PC. Στην αύξηση αυτή συμβάλλουν κυρίως, Μέση Ανατολή, Νότια Αμερική και Αφρική ενώ η Ευρώπη δεν θα έχει σημαντική παρουσία.

IFA+ Summit
Φέτος κατά τη διάρκεια της IFA θα πραγματοποιηθεί ένα forum με την ονομασία «IFA+ Summit» όπου θα συναντηθούν πρωτεργάτες απ τον χώρο της τεχνολογίας και περιεχομένου. Κατά τη διάρκεια του «IFA+ Summit» θα συζητηθούν τρέχοντα ζητήματα, το μέλλον της τεχνολογίας και τα νέα trends.

Trends
Κατά τη διάρκεια της IFA 2014 στο Βερολίνο θα δούμε και τα νέα trends. Στον τομέα ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης η «μόδα» επιτάσσει μεγαλύτερες οθόνες με ultra high definition που δίνουν ευκρινή και ποιοτική εικόνα, curved TV και smartphones.

Η τάση που επικρατεί στις οικιακές συσκευές, μεγάλες και μικρές, συνοψίζεται σε 3 λέξεις: έξυπνες, βιώσιμες και κομψές.

, IFA 2014: 5-10 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχάλης

Πιστευω ότι η Samsung θα ανακοινώσει το note 4 εκεί όπως έκανε και με το s5 που το ανακοίνωσε στην ces και δεν έκανε ξεχωριστή εκδήλωση όπως πέρσι.

Σταυρουλα

@Μιχαλης , ναι κι εγω αυτο πιστευω.Μαλλον η Samsung θα ανακοινωσει εκει το note 4.

Thorgoth

κώστα κανε ενα workshop στο Βερολίνο να δεις ποσοι θα μαζευτούμε!!

Κώστας Βλαχάκης

Thorgoth, Λες;;; Καλη ιδεα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business IFA

Δεν θα γίνει φέτος η έκθεση IFA 2021 στο Βερολίνο

Η δύσκολη απόφαση της ακύρωσης της φετινής έκθεσης IFA στο Βερολίνο είναι πλέον οριστική, λόγω της πανδημίας.

Business featured IFA IFA 2020

IFA 2020: Η μεγάλη έκθεση τεχνολογίας θα πραγματοποιηθεί για 800 τυχερούς, το Techblog θα είναι εκεί!

Κανονικά θα γίνει η IFA 2020 ωστόσο στον χώρο θα έχουν πρόσβαση μόνο 1.000 άτομα τα οποία θα λάβουν μία ειδική πρόσκληση από την διοργάνωση.

Business IFA IFA 2020

IFA 2020 Βερολίνο: 4 έως 9 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί κανονικά η μεγάλη έκθεση τεχνολογίας

Κανονικά θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2020 η IFA, η παλαιότερη και η πιο πρωτοπόρος έκθεση στον κλάδο των ηλεκτρονικών καταναλωτικών αγαθών και του οικιακού εξοπλισμού.

Business IFA IFA 2020

IFA 2020: Ετοιμαζόμαστε από τώρα για την μεγάλη έκθεση τεχνολογίας

Τρεις εκθέσεις για ψηφιακές τεχνολογίες και καινοτομία από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου το 2020.