IFA 2020: Το Techblog “Official Media Partner” της μεγαλύτερης έκθεσης τεχνολογίας

, IFA 2020: Το Techblog “Official Media Partner” της μεγαλύτερης έκθεσης τεχνολογίας

Μεγάλη διάκριση για το Techblog σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Οι διοργανωτές της μεγαλύτερης έκθεσης τεχνολογίας στην Ευρώπη, IFA επέλεξαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Techblog ως τον αποκλειστικό Official Media Partner από την Ελλάδα για τη φετινή έκθεση IFA 2020.

Το λογότυπο του Techblog φιγουράρει ανάμεσα σε καταξιωμένα ευρωπαϊκά αλλά και αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης όπως Engadget και PhoneArena αλλά και Euronews, Bloomberg και Business Week.

Το Techblog στην έκθεση IFA 2020

Η IFA είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο. Το Techblog είναι το μοναδικό ελληνικό μέσο που έχει επισκεφτεί τις περισσότερες φορές την έκθεση IFA. Φέτος θα είναι η 16η φορά που δίνουμε το παρόν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της τεχνολογίας, τηρώντας αυστηρά όλους τους κανόνες υγιεινής που απαιτούν οι καιροί.

Η ειδική έκδοση IFA 2020 – που αποτελείται από φυσικές ζωντανές εκδηλώσεις που εστιάζουν στις βασικές λειτουργίες της IFA του B2B – προσφέρει ένα χώρο συνάντησης για τη βιομηχανία και το εμπόριο στο σαλόνι IFA Business, Retail & Meeting και διακλαδικές καινοτομίες στο SHIFT Mobility ανταποκρίνεται στο IFA NEXT. Ενώ αυτά τα στοιχεία της εκδήλωσης απευθύνονται σε επισκέπτες του εμπορίου, οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης μπορούν να βιώσουν αποκλειστικά τα πιο πρόσφατα προϊόντα και υπηρεσίες, ενημερώσεις Τύπου και ομιλίες IFA ζωντανά στη διεθνή συνέντευξη τύπου IFA.

Η υγεία και η ασφάλεια αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα στην IFA 2020 Special Edition, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2020 ως τριήμερη εκδήλωση με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.

Μείνετε συντονισμένοι, εδώ στο Techblog.gr για να μάθετε πρώτοι όλα τα νέα τεχνολογίας από την IFA 2020 με live ανταπόκριση από το Βερολίνο 3 με 5 Σεπτεμβρίου. Η τεχνολογία μας ενώνει!

, IFA 2020: Το Techblog “Official Media Partner” της μεγαλύτερης έκθεσης τεχνολογίας

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στυλιανός

Μπράβο κύριε Βλαχάκη, οι καλοί διακρίνονται και διαπρέπουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.