IFA 2022 Βερολίνο: Με τον Κωτσόβολο στη μεγάλη έκθεση τεχνολογίας

IFA 2022, IFA 2022 Βερολίνο: Με τον Κωτσόβολο στη μεγάλη έκθεση τεχνολογίας

Η διασύνδεση, η τεχνητή νοημοσύνη και η εξοικονόμιση ενέργειας είναι φέτος οι μεγάλες τάσεις που οδηγούν στην καινοτομία για τα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης και τις οικιακές συσκευές και αυτές τις τάσεις θα αναδείξει η έκθεση IFA 2022, η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο.

Για ακόμα μια χρονιά το Techblog θα βρεθεί στο Βερολίνο για να καταγράψουμε πρώτοι από κοντά και να σας μεταφέρουμε όλες τις εξελίξεις και τις ανακοινώσεις από την έκθεση IFA 2022. Φέτος πετάμε μαζί με τον Κωτσόβολο! Stay Tuned για όλα τα νέα μέσα από το Instagram @kotsovolos_greece και το Blog του Κωτσόβολου!

Η Διεθνής Έκθεση Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων, Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών, IFA, είναι και θα παραμείνει το highlight της χρονιάς για όλους, όσους χρησιμοποιούν ή θέλουν να δοκιμάσουν ηλεκτρονικά μέσα ψυχαγωγίας, τεχνολογία πληροφοριών και επικοινωνιών καθώς και οικιακές συσκευές.

IFA 2022, IFA 2022 Βερολίνο: Με τον Κωτσόβολο στη μεγάλη έκθεση τεχνολογίας

IFA 2022

2 – 6 Σεπτεμβρίου
Messegelände Berlin ExpoCenter City, Berlin
Περισσότερες πληροφορίες: b2b.ifa-berlin.com

Τα εκθέματα της IFA αποτελούνται από τους εξής τομείς

Ηλεκτρονικά καταναλωτικά αγαθά: Audio, Hi-Fi, High End, TV & Video, MP3, Blu-Ray, κινητά, tablets, media, DVD, ψηφιακή τηλεόραση, καλωδιακή και δορυφορική τεχνολογία

Λευκές συσκευές: Ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες, μικροσυσκευές, Multimedia: TV/PC, Internet, Online, Edutainment, Παιχνίδια, Πληροφορική: Online, Software/Hardware, Internet, εξοπλισμός Home-Office,

Broadcasting: Ψηφιακή τηλεόραση, Multimedia Broadcasting, Ψηφιακή φωτογράφιση.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business IFA 2022

IFA 2022: Απoλογισμός της μεγάλης έκθεσης τεχνολογίας

Η IFA Berlin επέστρεψε δυναμικά ως η κορυφαία έκθεση παγκοσμίως του κλάδου, έχοντας στο επίκεντρό της τη βιωσιμότητα, την «έξυπνη» συνδεσιμότητα των συσκευών και τις λύσεις Smart Home.

Business IFA 2022 Samsung Samsung Electronics

IFA 2022: Samsung SmartThings, το μέλλον της οικιακής ζωής

Στο περίπτερο SmartThings Home στην IFA Berlin, η Samsung Electronics παρουσίασε το όραμά της για το μέλλον της οικιακής ζωής.

Business IFA 2022 LG

IFA 2022: Η LG αποκαλύπτει συλλεκτικά Playmobil

Η LG Electronics, σε συνεργασία με την PLAYMOBIL, θα λανσάρει την επόμενη χρονιά μια αποκλειστική συλλογή παιχνιδιών.

Smartphones featured IFA 2022 Lenovo

IFA 2022: Η Lenovo παρουσιάζει το IdeaPad 5i, το πρώτο 120Hz Chromebook

To ντεμπούτο του στην IFA 2022 έκανε το IdeaPad 5i Chromebook της Lenovo, το πρώτο με ρυθμό ανανέωσης 120Hz.