IFA 2024: Συνέντευξη με τον Stefan Streit, TCL και Duncan McCue, Bang & Olufsen

TCL A300 Pro NTXFRAME TV IFA 2024, IFA 2024: Συνέντευξη με τον Stefan Streit, TCL και Duncan McCue, Bang & Olufsen

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας μας στην έκθεση IFA 2024, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον Stefan Streit, CMO της TCL Europe και τον Duncan McCue, Vice President of Business Development and Strategic Partnerships της Bang & Olufsen (Β&Ο) για την πρόσφατη συνεργασία των δυο εταιρειών και τον πρώτο καρπό αυτή της συνεργασίας να ακούει στην κωδική ονομασία TCL A300 Pro NTXFRAME TV!

Techblog: Ποιο ήταν το σκεπτικό πίσω από τη συνεργασία της Bang & Olufsen με την TCL;
Duncan McCue, Β&Ο: Θέλαμε πραγματικά να φέρουμε καθηλωτικές εμπειρίες πέρα από τη βελτιστοποίηση ήχου. Η τηλεόραση TCL NTXFRAME TV είναι το πρώτο μοντέλο με user interface και τις προεπιλογές ακρόασης της Bang & Olufsen. Δεν θέτουμε σε κίνδυνο την επωνυμία μας και την υπόσχεσή μας στους καταναλωτές μας, έχοντας απλώς ένα λογότυπο σε ένα προϊόν. Επομένως, έχουμε βεβαιωθεί ότι η ποιότητα του ήχου δεν διακυβεύεται. Η επωνυμία μας σημαίνει κάτι και αυτό αναμένεται από τους καταναλωτές που την αγοράζουν.

Techblog: Πώς διασφαλίζετε ότι τα προϊόντα πληρούν τις προδιαγραφές σας;
Duncan McCue, Β&Ο: Θέλουμε να κάνουμε αυτήν την τηλεόραση το προϊόν με τις καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία της. Το νούμερο ένα είναι η συνεργασία των μηχανικών ακουστικής μας με την ομάδα στο TCL, για να κάνουμε πλήρη αξιολόγηση των μετρήσεων και να δώσουμε συστάσεις για όλες τις βελτιώσεις. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει από μηχανικό σχεδιασμό μέχρι την αναβάθμιση εξαρτημάτων.

Techblog: Ποιος είναι ο στόχος σας για το μέλλον αυτής της συνεργασίας;
Duncan McCue, Β&Ο: Η φιλοδοξία μας είναι να πάμε τα πράγματα πιο μακριά και βαθύτερα στο μέλλον. Βλέπουμε αυτή τη συνεργασία ως μια αληθινή συνεργασία. Είναι μόνο η αρχή. Ένα προϊόν, δύο προϊόντα, και θα υπάρξουν περισσότερα. Δεν σημαίνει όμως ότι κάθε προϊόν θα έχει τη δική μας επωνυμία ή τεχνολογία.

Techblog: Ποιος είναι ο ρόλος της εταιρείας σας στη δημιουργία του ήχου για αυτά τα προϊόντα;
Duncan McCue, Β&Ο: Δεν πουλάμε ηχεία ή εξαρτήματα, αλλά η πραγματική μαγεία συμβαίνει όταν δημιουργούμε το σχέδιο ήχου. Όλο το λογισμικό που βρίσκεται στο DSP, οι αλγόριθμοι, όλα αυτά προέρχονται από την Bang & Olufsen.

Techblog: Ποιο είναι το βασικό πλεονέκτημα της συνεργασίας σας με την TCL;
Duncan McCue, Β&Ο: Η TCL είναι διάσημη για την ποιότητα των οθονών της. Η συνεργασία μας βγάζει απόλυτο νόημα, καθώς ο ήχος είναι σημαντικός για να δημιουργηθεί η απόλυτη εμπειρία τηλεθέασης. Έτσι, όταν ο καταναλωτής βλέπει την επωνυμία μας σε ένα προϊόν, ξέρει αμέσως ότι αυτό θα είναι καλό.

Techblog: Πώς βλέπετε τη χρήση μεγάλων τηλεοράσεων με premium ηχητικές εμπειρίες;
Stefan Streit, TCL: Αν αγοράσετε μια μεγάλη τηλεόραση, δεν έχει να κάνει μόνο με το οπτικό. Είναι επίσης και η ακουστική εμπειρία. Έτσι, πολλοί άνθρωποι αγοράζουν εξωτερικές μπάρες ήχου για μια πιο καθηλωτική εμπειρία. Ωστόσο, οι καταναλωτές προτιμούν μια κομψή τηλεόραση που ταιριάζει στον σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική του σπιτιού τους και αυτό είναι κάτι που προσπαθούμε να επιτύχουμε.

Techblog: Πώς βλέπετε την ανάπτυξη υγιεινών λύσεων για τις οθόνες;
Stefan Streit, TCL: Είναι σημαντικό να έχουμε μια πιο υγιεινή λύση χωρίς να κάνουμε συμβιβασμούς. Βλέπουμε τώρα ότι η τεχνολογία προχωρά και προσπαθούμε να προσφέρουμε οθόνες που δεν κουράζουν τα μάτια, ενώ δεν χάνεται η ποιότητα.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones IFA 2024 TCL TCL 50 Pro 5G

TCL 50 NXTPAPER & 50 Pro NXTPAPER: Mε MediaTek Dimensity 6300, 8 GB RAM και οθόνες 6,8″

Η TCL είχε ισχυρή παρουσία στην IFA φέτος, όπου παρουσίασε, μεταξύ άλλων, τα 50 NXTPAPER και 50 Pro NXTPAPER.

Business IFA 2024 TCL

IFA 2024: Συνέντευξη με τον Randy Xu, TCL και τη Jeannette Baasner, Microsoft

Στην IFA 2024, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον Randy Xu της TCL και τη Jeannette Baasner της Microsoft για τη συνεργασία των δυο εταιρειών στην νέα σειρά smartphones, TCL 50 NXTPAPER series.

Gear Acer featured IFA 2024

Τα καλύτερα highlights από την έκθεση IFA

Η IFA προσελκύει μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο και παρουσιάζει προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας.

Smartphones IFA 2024 Nothing

Nothing Phone (2a) Plus: Διαθέσιμο στην Ευρώπη – Πόσο θα κοστίζει στην Ελλάδα

Το Nothing Phone (2a) Plus ανακοινώθηκε τον Ιούλιο και κυκλοφόρησε ένα μήνα αργότερα σε ορισμένες αγορές, αλλά η Ευρώπη δεν ήταν ανάμεσά τους.