Ηλεκτρική μοτοσυκλέτα δια χειρός Ducati και μάλιστα πολύ σύντομα

Ducati, Ηλεκτρική μοτοσυκλέτα δια χειρός Ducati και μάλιστα πολύ σύντομα
Η Ducati ακολουθεί τα βήματα της Harley-Davidson και θα κάνει την είσοδο της στο ηλεκτρικό μέλλον. Ο πρόεδρος της, Claudio Domenicali, επιβεβαίωσε ότι η κατασκευάστρια μοτοσικλετιστών δουλεύει σε μια πλήρως ηλεκτρική μοτοσυκλέτα.

Στην ομιλία του στην εκδήλωση Motostudent στην Ισπανία, o Domenicali άφησε να εννοηθεί ότι η πρώτη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα θα είναι μόνο η αρχή της εταιρίας για ένα μέλλον με μηδενικές εκπομπές. “Το μέλλον είναι ηλεκτρικό, και μένει λίγος καιρός μέχρι να αρχίσει η παραγωγή της σειράς.”
Η Ducati έχει υπονoήσει και στο παρελθόν ότι θα μπει στην αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων. Το 2017 ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας για την Ανατολική Ευρώπη, Edouard Lotthé, είπε ότι η Ducati ελπίζει να δημιουργήσει μια πλήρως ηλεκτρική μοτοσυκλέτα, και ένα scooter. Επίσης, αποκάλυψε ότι είναι απίθανο να βγουν στην αγορά πριν το 2021.
Ωστόσο, σύμφωνα με τα σχόλια του προέδρου υπάρχει περίπτωση να δούμε την ηλεκτρική Ducati στις αγορές πολύ πιο σύντομα.
Ducati, Ηλεκτρική μοτοσυκλέτα δια χειρός Ducati και μάλιστα πολύ σύντομα
Η μοτοσυκλέτα αυτή δεν θα είναι η πρώτη που είναι διαθέσιμη προς αγορά. Μικρότεροι κατασκευαστές πουλάνε πλήρως ηλεκτρικά δίκυκλα οχήματα εδώ και κάποιο καιρό, ενώ η Harley-Davidson έχει διαθέσιμη για προπαραγγελία την ηλεκτρική μοτοσυκλέτα, LiveWire.
H μηχανή της Ducati χωρίς αμφιβολία θα εξάψει το ενδιαφέρον των φίλων της μοτοσυκλέτας περισσότερο από το μοντέλο της Harley. Ιδιαίτερα αν μοιάζει έστω και ελάχιστα στο σχέδιο της Ducati Zero που σχεδίασε ο Bart Heijt και ο Fernando Pastre για τη σχολή Scuola Politecnia di Design της Ιταλίας.
Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Elon Musk Tesla

Tesla Optimus: Μπορεί να βγει στην αγορά την επόμενη χρονιά

Ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι η Tesla μπορεί να ξεκινήσει να πουλά το ανθρωποειδές ρομπότ Optimus της μέσα στην επόμενη χρονιά.

Business

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2024: 24 – 26 Μαΐου 2024, Αθήνα

Η Verticom, διοργανώτρια της eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.