Έκθεση IMAGE+TECH expo 2017: 10-12 Μαρτίου HELEXPO

Η Έκθεση IMAGE+TECH expo 2017 αποτελεί την σύγχρονη απάντηση στις αυξημένες ανάγκες, τις εξειδικευμένες απαιτήσεις και τα “θέλω” των επαγγελματιών του κλάδου της φωτογραφίας και της υψηλής τεχνολογίας.

IMAGE+TECH expo 2017
10 – 12 Μαρτίου
HELEXPO (Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι)
www.imageandtech.gr

Στην Έκθεση IMAGE+TECH expo 2017 θα παρουσιαστούν εκατοντάδες νέα προϊόντα, σύγχρονες λύσεις και υπηρεσίες εικόνας και τεχνολογίας, καθώς και πάνω από 150 brands.

IMAGE+TECH expo 2017 έκθεση, Έκθεση IMAGE+TECH expo 2017: 10-12 Μαρτίου HELEXPO

Στην Έκθεση IMAGE+TECH expo 2017 θα επιχειρηθεί να αναδειχθεί το σύνολο των τεχνολογικών και προϊοντικών εξελίξεων, να αποτυπωθούν το σύνολο των σύγχρονων τάσεων στον χώρο της εικόνας και της υψηλής τεχνολογίας, να προωθηθεί η δικτύωση, η διασυνδεσιμότητα, οι συμπληρωματικές λύσεις, καθώς επίσης και η εν γένει συνεργασία με μια σειρά από τεχνολογικές συσκευές, να καταδειχθούν οι νέες πρακτικές και στρατηγικές για την αξιοποίηση πρόσθετων revenue streams κ.ο.κ.

Ταυτόχρονα, θα επιχειρηθεί η μετάδοση γνώσης υψηλής αξίας που θα συμβάλλει στην βελτίωση των skills των άμεσα εμπλεκομένων στον κλάδο των φωτογραφικών και της υψηλής τεχνολογίας.

Απώτερος σκοπός είναι οι επαγγελματίες να την αξιοποιήσουν προκειμένου να εργάζονται περισσότερο αποδοτικά, δημιουργικά, ταχύτερα, διαφοροποιημένα, με λελογισμένα λειτουργικά κόστη και ενισχυμένα κέρδη. Και όλα αυτά, τη στιγμή κατά την οποία οι πελάτες τους και οι τελικοί χρήστες θα είναι σε θέση να απολαμβάνουν άμεσα πρωτότυπες υπηρεσίες, που κινούνται στην αιχμή της εξέλιξης, σε ανταγωνιστικό κόστος και εγγυώνται μοναδικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα οι επισκέπτες της IMAGE+TECH expo, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε state of the art ενημερωτικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια, αλλά και workshops από 14 διεθνώς καταξιωμένους επαγγελματίες της φωτογραφίας και του βίντεο.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2024: 24 – 26 Μαΐου 2024, Αθήνα

Η Verticom, διοργανώτρια της eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.