Inmarsat IsatPhone, Δορυφορικό τηλέφωνο για σήμα παντού

Η Otesat-Maritel ανακοινώνει ότι υπέγραψε σύμβαση ως Distribution Partner με τον Inmarsat για το νέο δορυφορικό σύστημα Global Satellite Phone Services (GSPS) IsatPhone, το πρώτο κινητό δορυφορικό τηλέφωνο (handheld) με παγκόσμια κάλυψη από τον Inmarsat.

Το νέο δορυφορικό τηλέφωνο χρησιμοποιεί τους δορυφόρους 4ης γενιάς Ι4 του Inmarsat και παρέχει αξιόπιστη συνδεσιμότητα δικτύου με εξαιρετικής ποιότητας τηλεφωνία και ανταγωνιστικές τιμές υπηρεσιών και τερματικού.

, Inmarsat IsatPhone, Δορυφορικό τηλέφωνο για σήμα παντού

Με μέγεθος και σχεδιασμό ενός GSM τηλεφώνου, είναι εύχρηστο και έχει σχεδιασθεί να δουλεύει σε δύσκολες καιρικές και περιβαλλοντικές συνθήκες. Οι υπηρεσίες που προσφέρει η συσκευή είναι δορυφορική τηλεφωνία, τηλεφωνητή, μικρά μηνύματα κειμένου, e-mail και GPS location data. Έχει μεγάλη διάρκεια μπαταριών και αποτελεί το μόνο φορητό δορυφορικό τηλέφωνο που διαθέτει Bluetooth. Επιπλέον η συσκευή διαθέτει ημερολόγιο, ξυπνητήρι, calculator, παύση μικροφώνου (mute) και συγχρονισμό με MS Outlook 2007 (PC).

Το IsatPhone απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματιών και ιδιωτών σε ξηρά και θάλασσα, όπως ναυτιλιακές εταιρίες, ναυτικούς και yachting, στο δημόσιο τομέα και στις ένοπλες δυνάμεις, στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, σε κατασκευάστριες εταιρίες κλπ. Έχει ενιαία χρέωση ανά υπηρεσία παγκοσμίως και αποτελεί την ιδανική λύση διεθνούς τηλεφωνικής κυρίως επικοινωνίας, σε περιοχές όπου τα επίγεια δίκτυα κινητής τηλεφωνίας είναι ανεπαρκή ή το τηλεπικοινωνιακό κόστος είναι πολύ υψηλό.

Η παροχή της εν λόγω υπηρεσίας θα ξεκινήσει το πρώτο τρίμηνο του 2011.

Σχετικά με την Otesat-Maritel
Η Otesat-Maritel, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, είναι η ηγετική εταιρία παροχής δορυφορικών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Ελληνική ναυτιλιακή βιομηχανία και μία από τις μεγαλύτερες της διεθνούς ναυτιλιακής αγοράς. Η Εταιρία παρέχει υπηρεσίες Inmarsat και Iridium και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην Ελληνική και την παγκόσμια ναυτιλιακή αγορά, περιλαμβάνοντας τα ευρυζωνικά συστήματα FleetBroadband (Inmarsat Distribution Partner) και Iridium OpenPort.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
victormanrio

timi???

Κώστας Βλαχάκης

Δεν είναι consumer προϊόν, δεν θα το βρεις στα καταστήματα.
Θα πρέπει να απευθυνθείς στην εταιρεία και να συζητήσεις.

giannis

“και να συζητησεις” δηλαδή να κάνεις παζάρια?χαχαχα!

Fadasma

Μου θυμίζει το τηλέφωνο που είχανε στο lost 😀

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ?

Κώστας Βλαχάκης

Επικοινώνησε με ΟΤΕ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ευχαριστώ πολύ !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business App Store Apple Apple App Store

Apple app store: Δυσαρεστημένη η ΕΕ με τους νέους κανόνες και τις χρεώσεις

H Apple έχει ανακοινώσει τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι προγραμματιστές για να κάνουν τις εφαρμογές τους διαθέσιμες.

Business Apple featured iPhone

Μήνυση κατά της Apple από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για μονοπωλιακές πρακτικές στο iPhone

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έχει καταθέσει αγωγή ενάντια στην Apple, κατηγορώντας την για παράβαση των νόμων κατά των μονοπωλίων.

Business

Πώς να καθαρίζεις σωστά όλες τις οθόνες του σπιτιού σου

Η σκόνη στις οθόνες είναι κάτι που σίγουρα μας αφορά όλους και καλό θα είναι να γνωρίζουμε πως να την αφαιρούμε σωστά.

Business Elon Musk featured Neuralink

Neuralink: Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου παίζει σκάκι online

Η Neuralink έδειξε τον πρώτο της ασθενή να κινεί τον κέρσορα σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το τσιπ που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό του.