Νέα Γραφεία και Κέντρο Αποθήκης για την Intersys

IntersysΗ νέα χρονιά βρίσκει τον τομέα Καταναλωτικών Προϊόντων και το Κέντρο Αποθήκης και Διακίνησης της Intersys Α.Ε. να εδρεύει στα νέα, ιδιόκτητα κτίρια της εταιρείας στο Μαρκόπουλο Αττικής. Η διαδικασία αποπεράτωσης σύγχρονων εγκαταστάσεων που ανταποκρίνονται πλήρως στο προφίλ και τις απαιτήσεις μιας εταιρείας τεχνολογίας, ολοκληρώθηκε εντός του 2007, χρονιά κατά την οποία η Intersys συμπλήρωσε 45 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της Πληροφορικής και των Ηλεκτρονικών Καταναλωτικών Προϊόντων.

Οι νέες εγκαταστάσεις φιλοξενούν πλέον τα Τμήματα Πωλήσεων και Marketing του Τομέα Καταναλωτικών Προϊόντων της Intersys καθώς επίσης και το Κέντρο Αποθήκης και Διακίνησης της εταιρείας.

Οι άριστες υποδομές των νέων κτηρίων εκτάσεως 8.050 m2 αναμένεται να αποτελέσουν υπόδειγμα πρωτοποριακού σχεδιασμού και λειτουργικότητας, καθώς τα νέα γραφεία στεγάζονται σε οικόπεδο 15 στρεμμάτων σε μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες περιοχές των Μεσογείων. Οι νέες και σύγχρονες αποθήκες της εταιρείας, τριπλάσιες σε έκταση από τις προϋπάρχουσες, χάρη στον έξυπνο και μοντέρνο σχεδιασμό του κτηρίου, διασφαλίζουν την αμεσότητα στη διεκπεραίωση και τη διαχείριση των παραγγελιών. Ο τρόπος οργάνωσης και η ορθολογιστική χρήση των μέσων αποθήκευσης και διαχείρισης των εμπορευμάτων θα μειώσουν το κόστος λειτουργίας και διακίνησης.

Η συνολική επένδυση της Intersys ξεπέρασε τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ, σηματοδοτώντας τη συνέχιση μιας διαρκώς εξελισσόμενης πορείας που διαγράφει η Intersys.

Η διεύθυνση των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων είναι η θέση Ντοροβάτεζα, περιοχή Μαρκόπουλο Αττικής.

Δείτε επίσης:
> Nokia N82 | Με κάμερα 5Megapixel και GPS
> Home Cinema: Τηλεόραση – Βιντεοπροβολέας
> Βρες το στίγμα σου πάνω στον πλανήτη γη

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Samsung Qualcomm Verizon 5G

Samsung, Qualcomm και Verizon σπάνε τα κοντέρ του 5G

H συνδυαστική προσπάθεια των Samsung, Qualcomm και Verizon στις ΗΠΑ έφερε ταχύτητες ρεκόρ στη σύνδεση 5G.

Business Samsung

Samsung Life Unstoppable: Μια ξενάγηση στο “house of surprises”

Η Samsung παρουσίασε το “Life Unstoppable 2021”, μια εξελιγμένη ψηφιακή εμπειρία μέσω μίας ταινίας μικρού μήκους γεμάτης χρώμα και στυλ, που ξεναγεί τους θεατές στο “house of surprises”.

Business

Ανοίγει τις πύλες η BEYOND 4.0, η 1η διεθνής έκθεση για την τεχνολογία και την καινοτομία

Το κύριο ζήτημα που θα απασχολήσει την τεχνολογική έκθεση Beyond 4.0 είναι “Το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης”, με workshops από startup και μεγάλες εταιρείες του χώρου.

Business

Sitecore: Λανσάρει το πρώτο πακέτο επιχειρηματικών υπηρεσιών SaaS

H Sitecore, ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή λογισμικού πλατφόρμας ψηφιακής εμπειρίας, παρουσιάζει το Experience Manager Cloud, την πρώτη, εξολοκλήρου cloud-native λύση.