Νέα Γραφεία και Κέντρο Αποθήκης για την Intersys

0

IntersysΗ νέα χρονιά βρίσκει τον τομέα Καταναλωτικών Προϊόντων και το Κέντρο Αποθήκης και Διακίνησης της Intersys Α.Ε. να εδρεύει στα νέα, ιδιόκτητα κτίρια της εταιρείας στο Μαρκόπουλο Αττικής. Η διαδικασία αποπεράτωσης σύγχρονων εγκαταστάσεων που ανταποκρίνονται πλήρως στο προφίλ και τις απαιτήσεις μιας εταιρείας τεχνολογίας, ολοκληρώθηκε εντός του 2007, χρονιά κατά την οποία η Intersys συμπλήρωσε 45 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της Πληροφορικής και των Ηλεκτρονικών Καταναλωτικών Προϊόντων.

Οι νέες εγκαταστάσεις φιλοξενούν πλέον τα Τμήματα Πωλήσεων και Marketing του Τομέα Καταναλωτικών Προϊόντων της Intersys καθώς επίσης και το Κέντρο Αποθήκης και Διακίνησης της εταιρείας.

Οι άριστες υποδομές των νέων κτηρίων εκτάσεως 8.050 m2 αναμένεται να αποτελέσουν υπόδειγμα πρωτοποριακού σχεδιασμού και λειτουργικότητας, καθώς τα νέα γραφεία στεγάζονται σε οικόπεδο 15 στρεμμάτων σε μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες περιοχές των Μεσογείων. Οι νέες και σύγχρονες αποθήκες της εταιρείας, τριπλάσιες σε έκταση από τις προϋπάρχουσες, χάρη στον έξυπνο και μοντέρνο σχεδιασμό του κτηρίου, διασφαλίζουν την αμεσότητα στη διεκπεραίωση και τη διαχείριση των παραγγελιών. Ο τρόπος οργάνωσης και η ορθολογιστική χρήση των μέσων αποθήκευσης και διαχείρισης των εμπορευμάτων θα μειώσουν το κόστος λειτουργίας και διακίνησης.

Η συνολική επένδυση της Intersys ξεπέρασε τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ, σηματοδοτώντας τη συνέχιση μιας διαρκώς εξελισσόμενης πορείας που διαγράφει η Intersys.

Η διεύθυνση των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων είναι η θέση Ντοροβάτεζα, περιοχή Μαρκόπουλο Αττικής.

Δείτε επίσης:
> Nokia N82 | Με κάμερα 5Megapixel και GPS
> Home Cinema: Τηλεόραση – Βιντεοπροβολέας
> Βρες το στίγμα σου πάνω στον πλανήτη γη

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα