iPhone 12: Σε υποχρεωτικές υπερωρίες οι υπάλληλοι της Foxconn για την παραγωγή τους

, iPhone 12: Σε υποχρεωτικές υπερωρίες οι υπάλληλοι της Foxconn για την παραγωγή τους

Η Apple άργησε να ξεκινήσει την παραγωγή των επερχόμενων iPhone 12, όπως και την ανακοίνωση τους, κάτι που αναγκάζει το εργοστάσιο Zhengzhou της Foxconn σε αρκετές υπερωρίες, ώστε να καλυφθεί η ζήτηση των τεμαχίων. Η αργοπορία προέκυψε κυρίως από την πανδημία του COVID-19, όμως η κυκλοφορία τους πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα.

Συγκεκριμένα, τα κινεζικά ΜΜΕ (μέσω της ιστοσελίδας MacRumors) αναφέρουν ότι η Apple επικοινώνησε με τη Foxconn και ζήτησε η παραγωγή να λειτουργεί ακατάπαυστα, κάτι που σημαίνει 24 ώρες την ημέρα. Ως το κύριο εργοστάσιο παραγωγής στην Κίνα, ζητήθηκε από τους υπαλλήλους να ακυρώσουν τις άδειες τους, ενώ θα υπάρχουν αντίστοιχα bonus για όσους υπαλλήλους είναι καιρό στο εργοστάσιο.

Όσοι ξεκίνησαν να δουλεύουν στο εργοστάσιο Zhengzhou της Foxconn πριν από τις 18 Σεπτεμβρίου και έχουν εργαστεί τουλάχιστον 55 ημέρες τις τελευταίες 90 ημέρες θα πάρουν επιπλέον 1.466 δολάρια, ενώ όσοι ξεκίνησαν μετά τις 26 Σεπτεμβρίου θα πάρουν bonus 1.246 δολάρια. Αυτά τα bonus θα έρθουν για τις υποχρεωτικές υπερωρίες που θα πρέπει να εργαστούν οι υπάλληλοι μέχρι και την κυκλοφορία των νέων iPhone 12.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
xristos

και όσοι δεν αντέξουνε θα τους δοθεί πρόσβαση στην ταράτσα για να πέσουν…..Εργασιακός μεσαίωνας, η ιστορία γύρισε 100 χρόνια πίσω

spyrospash

Το ΚΚΚ τι λεει για αυτη ,την αποφαση,αραγε;

xristos

το κινέζικό ΚΚ; Μα αφού όλο το Πολιτικό Γραφείο έχει επιχειρήσεις ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple iOS iOS

iOS 17.0.3: Ετοιμάζεται να διορθώσει το πρόβλημα υπερθέρμανσης του iPhone 15

Στα τέλη Σεπτεμβρίου η Apple παραδέχτηκε πως ένα σφάλμα λογισμικού στο iOS 17 ήταν υπεύθυνο για την υπερθέρμανση ορισμένων μοντέλων iPhone 15.

Gear Apple Apple Watch

MicroLED Apple Watch: Ακόμα προορίζεται για κυκλοφορία στα τέλη του 2025

Το microLED Apple Watch της Apple βρίσκεται σε καλό δρόμο για την κυκλοφορία στα τέλη του 2025, σύμφωνα με τον αναλυτή Jeff Pu.

Smartphones Apple iPhone 15 Pro iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 Pro: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το τιτάνιο

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και πολυδιαφημισμένα χαρακτηριστικά του iPhone 15 Pro είναι το περίβλημα από τιτάνιο που έχει αποκτήσει.

Smartphones Apple BMW iPhone 15

iPhone 15: Η φόρτιση σε οχήματα BMW μπορεί να προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα

Οι κάτοχοι iPhone 15 που οδηγούν αυτοκίνητο BMW καλούνται να μην το φορτίζουν με την ασύρματη βάση φόρτισης του οχήματος προς το παρόν.