iPhone 12: Σε υποχρεωτικές υπερωρίες οι υπάλληλοι της Foxconn για την παραγωγή τους

, iPhone 12: Σε υποχρεωτικές υπερωρίες οι υπάλληλοι της Foxconn για την παραγωγή τους

Η Apple άργησε να ξεκινήσει την παραγωγή των επερχόμενων iPhone 12, όπως και την ανακοίνωση τους, κάτι που αναγκάζει το εργοστάσιο Zhengzhou της Foxconn σε αρκετές υπερωρίες, ώστε να καλυφθεί η ζήτηση των τεμαχίων. Η αργοπορία προέκυψε κυρίως από την πανδημία του COVID-19, όμως η κυκλοφορία τους πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα.

Συγκεκριμένα, τα κινεζικά ΜΜΕ (μέσω της ιστοσελίδας MacRumors) αναφέρουν ότι η Apple επικοινώνησε με τη Foxconn και ζήτησε η παραγωγή να λειτουργεί ακατάπαυστα, κάτι που σημαίνει 24 ώρες την ημέρα. Ως το κύριο εργοστάσιο παραγωγής στην Κίνα, ζητήθηκε από τους υπαλλήλους να ακυρώσουν τις άδειες τους, ενώ θα υπάρχουν αντίστοιχα bonus για όσους υπαλλήλους είναι καιρό στο εργοστάσιο.

Όσοι ξεκίνησαν να δουλεύουν στο εργοστάσιο Zhengzhou της Foxconn πριν από τις 18 Σεπτεμβρίου και έχουν εργαστεί τουλάχιστον 55 ημέρες τις τελευταίες 90 ημέρες θα πάρουν επιπλέον 1.466 δολάρια, ενώ όσοι ξεκίνησαν μετά τις 26 Σεπτεμβρίου θα πάρουν bonus 1.246 δολάρια. Αυτά τα bonus θα έρθουν για τις υποχρεωτικές υπερωρίες που θα πρέπει να εργαστούν οι υπάλληλοι μέχρι και την κυκλοφορία των νέων iPhone 12.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
xristos

και όσοι δεν αντέξουνε θα τους δοθεί πρόσβαση στην ταράτσα για να πέσουν…..Εργασιακός μεσαίωνας, η ιστορία γύρισε 100 χρόνια πίσω

spyrospash

Το ΚΚΚ τι λεει για αυτη ,την αποφαση,αραγε;

xristos

το κινέζικό ΚΚ; Μα αφού όλο το Πολιτικό Γραφείο έχει επιχειρήσεις ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.