iPhone 6, στα 249 εκατ. δολ οι πωλήσεις αξεσουάρ σε 15 μέρες

Τα iPhone είναι σίγουρα μια κερδοφόρα επιχείρηση για την Apple, αλλά όχι μόνο. Σύμφωνα με την εταιρεία αναλύσεων NPD Group η αγορά των αξεσουάρ για το iPhone 6 και iPhone 6 Plus μέσα σε 15 μέρες έφτασε στα 249 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό σημαίνει 43% αύξηση σε σύγκριση με τις 2 πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας των iPhone 6.

Τα iPhone 5c και iPhone 5s έφτασαν στα 195 εκατ. δολάρια την ίδια περίοδο και το δεύτερο δεκαπενθήμερο αυξήθηκαν κατά 17%.

Τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ είναι οι θήκες, πολλοί κατασκευαστές θηκών βασίστηκαν στις διαρροές και τις είχαν έτοιμες μαζί με τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Επιπλέον και τα screen protectors είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και τα έσοδά τους αυξήθηκαν κατά 120% σε σύγκριση με την περίοδο πριν το λανσάρισμα των iPhone 6. Άλλα αξεσουάρ όπως μικρόφωνα και Bluetooth δεν φέρνουν ιδιαίτερα κέρδη καθώς παρουσίασαν αύξηση μόλις 10% και 5% αντίστοιχα.

iphone 6 κέρδη από αξεσουαρ, iPhone 6, στα 249 εκατ. δολ οι πωλήσεις αξεσουάρ σε 15 μέρες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos

Με συγχωρειτε για το σχολιο αλλα τι μας ενδιαφερουν οι πωλησεις αξεσουαρ του iphone; Να ενημερωνετε με αρθρα για τις πωλησεις των κινητων το καταλαβαινω, γιατι δειχνουν την ταση που υπαρχει στην αγορα…αλλα αυτο ακριβως το αρθρο που χρησιμευει; Θα προτιμουσα να κανετε ενα αρθρο και ενα poll για το ποσοι πιανουν 3g,4g,πχ αντι για το ποσες ιντσες θελουν στα κινητα….Για το τι πρεπει να βελτιωσουν οι εταιριες κινητης τηλεφωνιας στην Ελλαδα…Καποιο poll για την τιμολογιακη πολιτικη των εταιριων κινητης τηλεφωνιας,τα hands-on video που επισης ειναι σημαντικα…πραγματα δηλαδη που μας αφορουν πιο αμεσα σαν χρηστες τεχνολογιας και σαν καταναλωτες….Και αφου καλυψετε αυτα τα θεματα μετα μας ενημερωνετε και για τα αξεσουαρ κινητης ή καποιο αλλο πιο επιμερους θεμα.

Κώστας Βλαχάκης

Οκ.

Dimitris

@Nikos, σε συγχωρούμε για το σχόλιο…

Kostas

Must have ειναι η θηκη για το iphone 6 ποιος θα ηθελε να τραβματισει το κινητο των 800 ευρω που η καμερα του εξεχει απο το υπολυπο αλουμινενιο σασι.

Arrow

Νίκο ηρέμησε φίλε αυτή είναι η δουλειά του Site.. Τώρα αν δεν σου αρέσει μην μπαίνεις εδώ….

Panos7GR

Ω Θεέ μου! 120% αύξηση των screen protectors εν έτει 2014…. ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ!

Υ.Γ.: +1 Nikos

Λευτέρης

Δεν θυμάμαι παρόμοιο άρθρο ούτε για s5,Note 4 (αν και είναι νωρίς ακομα),ούτε για G3,ούτε για HTC one m8…Όσο κάνετε Brand την Apple με αυτό τον τρόπο που τη προβάλετε τόσο θα υπάρχουν άνθρωποι που την εμπιστευονται…Τουλάχιστον ας υπάρξει ισότητα στα άρθρα…

j

@Λευτερης αν κοιτάξεις πηγή ειναι το gsmarena. Άρα αυτό έβγαλε την έρευνα και αυτό ευθύνεται που δεν κάνει έρευνες για άλλες εταιριες

Λευτέρης

Γενικά ανάφερθηκα @j και νομίζω πως δεν έχω άδικο. Ο κόσμος λαμβάνει μια (κατά την άποψή μου) λάθος εντύπωση για τα iPhone λόγω της τόσης μεγάλης διαφήμισης.Ενα τέτοιο παράδειγμα το κάνει και η Samsung με το Core 2 που το προμοταρει ως αντικαταστατη του Core ενώ είναι χειρότερο!

νικος Αναγν.

Συνονοματε, συμφωνω οτι υπαρχουν αρθρα πολυ πιο ενδιαφεροντα απο τις θηκες του iphone,αν κ το άρθρο ειναι απο αλλο site.Αρθρα για την ποιοτητα σηνατος, το δεικτη sar που καβουρδιζει τκ κεφαλι μας, την τιμολογιακη πολιτικη, τσ παραπονα οσων εχουμε χρυσοπληρωσει προβληματικες συσκευες, την ταση να πληρωνουμε με το ζορι δεδομενα για ραδιοφωνο κ.α.
Στη συγκεκριμενη περιπτωση το αρθρο αφορα πολλους, φαντασου αυτο το κινητό-πλαστελινη χωρις μια σκληρη η συμπαγη θηκη.

Tom

Εγω θα ηθελα το σαιτ να ασχολειται περισσοτερο με τεχνολογικα πραγματα περαν των κινητων. Το 90 τοις εκατο ειναι για τα κινητα. Σιγουρα οι περισσοτερες ειδησεις γενικα αφορουν αυτα αλλα πχ μαθαινουμαι τα παντα για το καθε κινεζικο που θα βγει η εχει βγει και αντιστοιχα μαθαινκυμε λιγοτερα για μοντελα λαπτοπ επεξργαστων κλπ. Και για ταμπλετ επισης. Με αλλα λογια υπεραναλυονται οι ειδησεις για τα κινητα και στα αλλα δεν δινεται τοση σημασια

aggelos

@Tom συμφωνω μαζι σου χωρις ομως να λεω πως ειμαι δυσαρεστημενος απο αυτο το site

Aris

Ρε κωστα κανε μας ενα αρθρο να δουμε τι πωλησεις εχουν κανει οι ναυαρχιδες s5 g3 κλπ. Θα εχει ενδιαφέρον!

steliosGR

Δεν θα συμφωνησω με τον Niko.Παρολο που μπορει σαν ειδηση να ακουγεται αδιαφορη, (και πιθανον να ενδιαφερει μονο τα funboys) αλλα στην πραγματικοτητα εχει κι αλλες διαστασεις απο την προφανη. Εγω για παραδειγμα απλως αναλογιστηκα ποσες βιομηχανιες μπορει να στηριζονται πανω στην επιτυχια ενος αλλου προιοντος, εντελως αλλου κατασκευαστη. Στην προκειμενη δειχνει ποσοι ωφελουνται της εμπορικοτητας του iphone και ουσιαστικα εξαρτωνται απο τις πωλησεις του.

gk

Εγώ προτείνω το site να σας ρωτάει πριν ανεβάζει οτιδήποτε για να δούμε αν σας αρέσει. Ανέβηκε μία είδηση που προφανώς προόεκυψε από κάποιο site του εξωτερικού σχετική με ένα επιτυχημένο τεχνολογικό προιόν, ο δε τίτλος της αναφέρει χαρακτηριστικά το περιεχόμενο του άρθρου. Δεν σας ενδιαφέρει? Προσπεράστε το και πάτε στην επόμενη ανάρτηση. Τόσο απλά.

JohnPerl98

Το αρθρο, κατα τη γνωμη μου, αναφεται στην επιτυχια ενος τεχνολογικου προϊοντος και πώς αυτη επηρεαζει τα κερδη τριτων εταιρειων. Ειναι κατι για να διαβασει καποιος και να περασει λιγο η ωρα του. Αμα δε σας αρεσει το προσπερνατε και συνεχιζετε τις ζωες σας. Δε σχολιαζετε οτι το σάιτ ανεβαζει αρθρα που δεν σας ενδιαφερουν. Στο μεταξυ ο χαρακτηρας του techblog ειναι τετοιος ωστε να ασχολειται σχεδον αποκλειστικα με την αναπτυξη στο χωρο των κινητων τηλεφωνων και των tablets. Ισα ισα δηλαδη που ετσι για ξεκαρφωμα βαζει τις νεες καρτες γραφικων, επεξεργαστες κτλ για σας λου θελετε πιο εξειδικευμενα αρθρα στους η/υ.

ΥΓ μπραβο στην apple. Κι εις ανωτερα! Χρησιμοποιει σωστα την τεχνολογια και την εκμεταλλευεται με τον καλυτερο δυνατο τροπο. Ετσι δινει τη δυνατοτητα σε τριτες να βασιζονται πανω της για περαιτερω κερδη. Αντε και στι υπολοιπες εταιρειες (κατοχος galaxy s4)

Τομ

Αγγελε οχι ουτε εγω. Αλλωστε δεν θα μπαινα αν δεν μου αρεσε. Αυρο που με χαλαει ειναι καποιοι εξυπνακηδηδες που ολο χαλανε συζητησεις αλλα για αυτο δεν μπορουν να κανουν και πολλα τα παιδια.

@gk Η δημιουργικη κριτικη ειναι καλο πραγμα γενικα. Αν λεμε κατι το λεμε κυριως για να γινει ακομα μεγαλυτερο το σαιτ. Αγαπαμε και techblog και game20 και γενικα τιμιες ελληνικες προτασεις.

Sot11

Ξέρετε τι έχει όμως πραγματικά ενδιαφέρον; Το ότι έχετε όλοι μια τάση να μπαίνετε και να σχολιάζετε σε άρθρα που δεν σας ενδιαφέρουν! Να το κοιτάξετε!

Nikos

Για ολους εσας που σχολιαζετε αρνητικα, εχω να πω οτι αντι να ενδιαφερεστε λεω εγω για το αν πιανουμε ενα εστω και μετριο σημα 3g με το κινητο!!!! αντι να ενδιαφερεστε αν θα μειωσουν λιγο της τιμες οι εταιριες κινητης τηλεφωνιας και βαλουν καποια προσφορα!!!! αντι να κανετε θεμα που αφαιρεσαν απο τα περιπτερα την καρτα των 5 ευρω!!!!ασχολειστε με θηκες……… οκ!!!!!!! Ασχοληθειτε πρωτα με αυτα που μας καινε περισσοτερο και μετα ασχολειστε και με θηκες..

Alexis

+1 Νικο και Τομ! Θέλουμε κι άλλες ειδήσεις περί τεχνολογίας! Οχι μόνο κινητά!
Μερικοί αντιδράτε λες και ειναι δικο σας το site η λες και κάποιος πρόσβαλε η έβρισε! Τα σχόλια βοηθάνε ωστε να γινει το site ακομα καλύτερο!

Kotsos

@tom συμφωνώ μαζί σου για παράδειγμα δεν αναφέρθηκε ενα γεγονός το οτι μπορείς με το ios8 να κανείς τηλεφωνικές κλήσεις και να στέλνεις SMS αλλα και να απαντάς μέσω mac η ipad μπορει κάποιους να τους ενδιαφέρει ειναι λειτουργίες της καθημερινότητας.

Nikos

Επισης πολυ σημαντικο ειναι στα hands-on video να αναφερετε την ποιοτητα των κλησεων…δηλαδη του ηχειου και του μικροφωνου…και το ποσο καθαρη ειναι η κληση..

Alexis

Οπως επισης και δειγματα απο την καμερα. Το αρθρο που συνοδευει τα review είναι ελλιπής.

Κώστας Βλαχάκης

Kotsos, Όταν θα κυκλοφορήσει η έκδοση OS X Yosemite θα γίνεται αυτό. https://www.apple.com/osx/preview

Παιδιά, σας ευχαριστούμε για το feedback. Θα δούμε σιγά σιγά τι θα ενσωματώσουμε από αυτά που αναφέρετε. Για οτιδήποτε αφορά το site, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και μέσα από την σχετική φόρμα https://techblog.gr/contact

Kotsos

Γίνεται είδη σε ipad και iPhone αλλά όντως πρεπει να περάσεις τα Yosemite μεσα εγω τα έχω beta. Η επίσημη κυκλοφορία αναμένεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.