iPhone 7: H Apple δεν θα ανακοινώσει τους πρώτους αριθμούς πωλήσεων

Μέχρι τώρα η Apple μας έχει συνηθίσει να ανακοινώνει τον αριθμό των iPhones που έχει πουλήσει κατά την διάρκεια των πρώτων ημερών που ξεκινά η διαθεσιμότητα. Όπως κάθε χρόνο, έτσι θα περιμέναμε να κάνει και φέτος με τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

Κάτι τέτοιο όμως δεν θα συμβεί καθώς σύμφωνα με δήλωση που έκανε η Apple στο δίκτυο CNBC φέτος δεν θα ανακοινώσει τους αριθμούς των προ-παραγγελιών (οι οποίες παρεμπιπτόντως ξεκινούν σήμερα στις πρώτες χώρες), ούτε και τις πωλήσεις του πρώτου Σαββατοκύριακου.

Η δήλωση της Apple:

iphone 7 sale numbers, iPhone 7: H Apple δεν θα ανακοινώσει τους πρώτους αριθμούς πωλήσεων

Στην επίσημη δήλωση της η Apple επισημαίνει ότι περιμένει τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus να είναι εξαιρετικά δημοφιλή, αλλά αποφάσισε να μην ανακοινώσει τους αριθμούς πωλήσεων καθώς αυτοί εξαρτώνται από τα αποθέματα και όχι από τη ζήτηση. Επομένως οι αριθμοί δεν είναι αντιπροσωπευτικοί.

Μέσα στο 2015 τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus πούλησαν 13 εκατ. το πρώτο Σαββατοκύριακο που έγιναν διαθέσιμα. Την προηγούμενη χρονιά τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus είχαν πουλήσει 10 εκατ., το 2013 τα iPhone 5s και iPhone 5c έφτασαν τα 9 εκατ. και το iPhone 5 το 2012, 5 εκατ.

Επομένως η Apple έχει συνηθίσει χρόνο με το χρόνο να σπάει το ρεκόρ και φέτος ίσως να είναι διαφορετικά καθώς μάλλον δεν έχει τα αποθέματα για να σπάσει το ρεκόρ.

iphone 7 sale numbers, iPhone 7: H Apple δεν θα ανακοινώσει τους πρώτους αριθμούς πωλήσεων

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos

Τώρα που πέφτουν οι πωλήσεις κάνουν τους κινεζους.

aptalikos

“…αποφάσισε να μην ανακοινώσει τους αριθμούς πωλήσεων καθώς αυτοί εξαρτώνται από τα αποθέματα και όχι από τη ζήτηση. Επομένως οι αριθμοί δεν είναι αντιπροσωπευτικοί.”

Τι πήρε κάτι χρόνια να το καταλλάβει. Γουστάρω πάντως τρολάρισμα Apple.

KostasB

Στις φωτογραφίες, έτσι όπως έχουν κάνει τον φωτισμό να πέφτει πάνω στο jet black φαίνεται σαν τα Galaxy edge με κυρτές άκρες..
Πάντως, αν είχαν και amoled θα ήταν υπερόπλα…
Αναμένουμε hands on…

Knight Rider

Παπαριές

Κάνει ΜΠΑΜ αυτό δηλ φαίνεται καθαρά ότι δεν έχουν τόσες πωλήσεις,,πραγματικά ρε apple πιστεύεις ότι είμαστε τόσο ηλίθιοι να μην καταλάβουμε ότι κάτι δεν πάει καλά ????

Εδώ κατάργησες το 3,5mm jack και ο κόσμος άρχιζε να σε κράζει !!!

Agnostos13

Παντως ηδη εχουν αρχισει να εμφανιζονται ελειψεις απο τις προπαραγγελιες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra: Φήμες ότι δεν θα δει «σχεδόν καμία» αναβάθμιση hardware φέτος

Ενώ η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple Watch Ultra το 2024 «μειωνόταν», τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 3 φέτος.