iPhone SE 2: Έρχεται στις αρχές του 2020 για να ενισχύσει τις πωλήσεις των iPhone

iPhone SE 2, iPhone SE 2: Έρχεται στις αρχές του 2020 για να ενισχύσει τις πωλήσεις των iPhone

Ο Ming-Chi Kuo είναι ένας αναλυτής της TF Securities που ασχολείται κυρίως με το να κάνει προβλέψεις για την Apple και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της. Τώρα, ο Kuo αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2020 η Apple θα πουλήσει περίπου 10% περισσότερα iPhones εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης των iPhone 11 και της κυκλοφορίας του iPhone SE 2.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα είχαμε αναφέρει ότι τα iPhone 11 κάνουν εντυπωσιακές πωλήσεις χάρη στη μειωμένη τιμή τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Apple να ζητήσει από τους προμηθευτές της να αυξήσουν την παραγωγή.

Ο Kuo συμφωνεί με τις παραπάνω αναφορές και συγκεκριμένα θεωρεί ότι η Apple θα αποστείλει 37 με 40 εκατομμύρια iPhone 11 στη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου του 2019. Συγκριτικά, το iPhone XR σημείωσε μόλις 25 εκατομμύρια αποστολές, την ίδια περίοδο πέρυσι.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς, το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max θα αγγίξουν περίπου τις 40 εκατομμύρια αποστολές. Το νούμερο αυτό είναι αισθητά μικρότερο σε σύγκριση με τις 43 εκατομμύρια αποστολές που πέτυχαν πέρυσι τα iPhone XS και XS Max.

Ο Kuo θεωρεί ότι οι μειωμένες αποστολές οφείλονται στα προβλήματα που έχει αντιμετώπισε η Apple με τους προμηθευτές της. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύει ότι η σειρά των iPhone 11 θα πετύχει συνολικά 70 με 75 εκατομμύρια αποστολές, μέχρι το τέλος του έτους.

Τέλος, ο Kuo θεωρεί ότι το iPhone SE 2 θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020, θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό με το iPhone 8, αναβαθμισμένο επεξεργαστή, και θα ενισχύσει αρκετά τις αποστολές των smartphones της Apple.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Games featured Meta Oculus

Batman: Arkham Shadow: Το νέο VR game αποκλειστικά για το Meta Quest 3

H Camouflaj και η Oculus Studios ανακοίνωσαν το νέο παιχνίδι VR “Batman: Arkham Shadow” που θα είναι αποκλειστικό για το Meta Quest 3.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Smartphones AnTuTu featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon 8 Gen 3: Κυρίαρχος στο AnTuTu τον Απρίλιο

Στην αρχή κάθε μήνα, οι άνθρωποι πίσω από το AnTuTu δημοσιεύουν δύο γραφήματα που αντιπροσωπεύουν τον προηγούμενο μήνα.