iStorm, Το πρώτο κατάστημα Apple στην Αθήνα

Το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά για προϊόντα Apple στο κέντρο της Αθήνας γίνεται πραγματικότητα. Ονομάζεται iStorm και οι πρώτες πληροφροίες μιλάνε για εγκαίνια μέσα στο Σεπτέμβριο. Στις 27 Αυγούστου οι εκπρόσωποι του Τύπου θα επισκεφτούμε το νέο αυτό κατάστημα στην Πλατεία Κολωνακίου.

Βασικά δεν πρόκειται για Apple Store μιας και η μαμά εταιρεία Apple δεν δίνει franchise τα καταστήματά της και το iStorm δεν είναι δικό της. Είναι απλά το πρώτο επίσημο κατάστημα στην Ελλάδα αποκλειστικά με προϊόντα της Apple και ανήκει στον όμιλο info-Quest.

, iStorm, Το πρώτο κατάστημα Apple στην Αθήνα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
isidorosr20595

Περιμένουμε φωτογραφίες με το σήμα του Techblog στις 27/28 Αυγούστου. 🙂 Και κάνα βίντεο δεν είναι κακό.

Άντε με το καλό και στο Πειραιά! 😛

Fadasma

Σε περίοδο κρίσης ανοίγουν κατάστημα με τα ακριβότερα (στο είδος τους) προϊόντα στην Ευρώπη.
Φοβερή στρατηγική κίνηση 😛

Christopher

Πάντως και η Θεσσαλονίκη έχει ένα, δε θυμάμαι όμως ποια είναι η οδός (κοντά στο Βελλίδειο είναι όπως και να’χει).

giorgos

Στην Αγγελάκη, απέναντι από την έκθεση είναι το μαγαζί. Αν δεν κάνω λάθος εδώ και 2 ή και παραπάνω χρόνια λειτουργεί….

ΝouSou

Οταν λέμε οτι δεν είναι επίσημο apple store, εννοούμε οτι είναι απλά ένα κατάστημα πχ γερμανος και το έχει εφοδιάσει μονο με προιόντα apple ? Για πιο λόγο ?

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Τι ipad τελικά ποτε θα αξιωθουν να το φερουν κατα δω;Αφού βγει το ipad2 και μετά;

giannis

@ΝouSou και γώ πάνω κάτω την ίδια απορεία έχω

geovala

Στην Αγγελάκη είναι Apple Demo Center δηλ. φυσικό κατάστημα απο το http://www.madmacs.gr

Snakething

Και απο τιμες φανταζομαι πιο ακριβα απο οτι εχει η apple οπως κανουν συνηθως οι ελληναρες.

geovala

Το καπέλο των τουλάχιστον 200€ δηλαδή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Apple iMac iMac

Τι περιμένουμε από την Apple μέχρι το τέλος του 2023

Μετά τα νέα iPhone και Apple Watch, η προσοχή μας έχει στραφεί στο τι ακόμα μπορεί να αποκαλύψει η εταιρεία μέχρι το τέλος του 2023.

Smartphones Apple iPhone iPhone 15

Το iPhone 15 μπορεί να φορτίσει ένα άλλο iPhone

Η θύρα USB-C επιτρέπει στα iPhone να φορτίζουν μια μεγάλη γκάμα συσκευών USB-C, συμπεριλαμβανομένου ενός άλλου iPhone.

Smartphones Apple featured iFixit

iPhone 14: Το iFixit υποβιβάζει την βαθμολογία επισκευασιμότητας σε 4/10

Την περασμένη χρονιά, μετά την κυκλοφορία του iPhone 14, το iFixit έδωσε στη συσκευή βαθμολογία επισκευασιμότητας 7/10.

Smartphones Apple featured iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 Pro Max: Δείχνει τα δόντια του στο AnTuTu

Το A17 Pro της Apple είναι ένα γρήγορο chipset, όπως φάνηκε από τη δοκιμή Geekbench, και τώρα μπορούμε να δούμε πως τα πάει και στο AnTuTu.