Jim Ryan: Ο νέος CEO της Sony Interactive Entertainment

Jim Ryan, Jim Ryan: Ο νέος CEO της Sony Interactive Entertainment

Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Jim Ryan θα αναλάβει χρέη νέου CEO και Προέδρου της εταιρίας από την 1η Απριλίου 2019. Ενώ η ημερομηνία μπορεί να ακούγεται κάπως δυσοίωνη, αυτή επιβεβαιώθηκε σε επίσημη δήλωση, καθώς αντικαθιστά τον John Kodera ο οποίος υποβιβάζεται σε Αντιπρόεδρο για να διερευνήσει τις «καινοτόμες εμπειρίες των χρηστών».

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης, ο Jim Ryan δήλωσε μέσω του Eurogamer: “Είναι μεγάλη τιμή να μου ζητάνε να αναλάβω το ρόλο του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της SIE. Έχω δει το PlayStation να αναπτύσσεται και να αλλάζει μαζικά από τις πρώτες κιόλας μέρες του και ελπίζω να μπορέσω να αξιοποιήσω αυτή την εμπειρία για να ενισχύσω τα θεμέλια του “Game & Network Service” και να εξελίξω την ψυχαγωγία που προσφέρει το PlayStation στην αφοσιωμένη και παθιασμένη κοινότητα του.

Jim Ryan, Jim Ryan: Ο νέος CEO της Sony Interactive Entertainment

Όντας ο πρώην Ευρωπαίος επικεφαλής της Sony Interactive, έρχεται στο ρόλο με την εμπειρία του. Έρχεται, ωστόσο, σε μία πολύ κρίσιμη χρονική στιγμή για την εταιρεία. Αν και δεν επιβεβαιώνεται κάτι, αναμένουμε ότι το PS5 θα ανακοινωθεί επίσημα μέχρι το τέλος του έτους. Αυτό, με μια προγραμματισμένη κυκλοφορία για το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Ως εκ τούτου, η συνολική επίβλεψη της κυκλοφορίας της επόμενης γενιάς κονσόλας είναι αρκετά μεγάλη ευθύνη. Ο Jim Ryan ήταν ένας από τους ανθρώπους της Sony, ο οποίος είχε ξεκάθαρα ασκήσει σκληρή κριτική για την έλλειψης συμβατότητας για παλαιότερους τίτλους τόσο για το PS3 όσο και για το PS4. Κάτι που αναστατώνει πολλούς οπαδούς και τους κάνει να ελπίζουν πως αυτό θα αλλάξει.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.