Και τελικά νέος CEO της Intel θα είναι ο Robert "Bob" Swan

new intel ceo 570px
Η Intel ανακοίνωσε ότι ο προσωρινός Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ανέλαβε τώρα την δουλειά ως “πλήρους απασχόλησης”. Ο Robert “Bob” Swan διορίστηκε από την Intel για να οδηγήσει τον κατασκευαστή-γίγαντα στο μέλλον ως ο έβδομος CEO της Εταιρίας.
Ο Swan ανέλαβε αρχικά ως προσωρινός Διευθυντής πριν από επτά μήνες, αλλά τοποθετήθηκε και με τη βούλα σήμερα από το Διοικητικό Συμβούλιο. Σε επιστολή που απέστειλε σε όλους τους υπαλλήλους, ο Bob Swan δήλωσε “νιώθω τιμή και ταπεινότητα” ως ο οριστικός ηγέτης της Εταιρίας.
Ο Robert Swan ήταν προηγουμένως CFO της Intel και μπήκε στην κορυφαία θέση αφού ο προκάτοχός του Brian Krzanich άφησε ξαφνικά τη θέση του. Η φυγή του Krzanich οφείλεται στην αποκάλυψη μιας «προηγούμενης συναινετικής σχέσης» με υπάλληλο της Intel, παραβιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τις πολιτικές της εταιρείας.
Ο νέος διευθύνων σύμβουλος περιέγραψε μια σειρά από θέματα στα οποία θα πρωτοστατήσει, υπό την ηγεσία του στην Intel. “Η αποτελεσματικότητά μας πρέπει να βελτιωθεί και αυτό θα γίνει. Οι πελάτες μας βασίζονται σε εμάς“, μία έκφραση που θα μπορούσε να αποτελεί αναφορά στα πρόσφατα δεινά της επιχείρησης. Ένας συνδυασμός ενημερώσεων ασφαλείας και μια αδυναμία παραγωγής αρκετών πλακετών ώθησε τον Swan να παραδεχτεί δημόσια ότι η Intel δυσκολευόταν στο να πετύχει τα προϊόντα της, να είναι έτσι ακριβώς όπως τα θέλουν οι πελάτες της.
Επιπλέον, ο Swan θέλει να συνεχίσει την διαδικασία μετάβασης της Intel από μια εταιρία υπολογιστών σε μια εταιρεία που είναι “πληροφοριο-κεντρική” και να είναι τολμηρή και όχι αμυντική. Αυτό μπορεί να είναι και ένας υπαινιγμός από τον Swan ότι είναι δυσαρεστημένος από το πόσο έδαφος έχει χάσει η Intel στο χώρο της κινητής και στις βάσεις δεδομένων.
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Amazon

H Amazon αλλάζει το εικονίδιο της εφαρμογής για τις iOS και Android συσκευές

Έντονη ήταν η αντίδραση με τον παραλληλισμό του εικονιδίου λόγω της παρομοίωσης με τον Αδόλφο Χίτλερ γεγονός που συνοδεύτηκε με την αλλαγή του εικονιδίου.

Business Cisco

Cisco Digital Talks: Διάλλογοι στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων

Σκοπός μας είναι η προώθηση νέων ιδεών, καινοτόμων προσεγγίσεων, και η ανάπτυξη του διαλόγου σε θέματα που αφορούν: την τεχνολογία, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Business Intel Google 5G

Intel και Google συνεργάζονται για την ταχεία επέκταση του 5G

H Intel και η Google έρχονται σε συνεργασία με σκοπό τους την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ανάπτυξη του 5G.

Business GERMANOS

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Προσαρμοστικότητα και ευελιξία το 2020 με τον πελάτη στο επίκεντρο

Προσαρμοστικότητα και ευελιξία επέδειξε το 2020 η εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στο ετήσιο συνέδριο συνεργατών της, που φέτος για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε ψηφιακά.