Κατάστημα Xiaomi Mi Store ανοίγει τις πύλες του στη Θεσσαλοίκη

, Κατάστημα Xiaomi Mi Store ανοίγει τις πύλες του στη Θεσσαλοίκη

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου ανοίγει τις πύλες του το πρώτο κατάστημα Xiaomi στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη διεύθυνση Παύλου Μελά 14. Στο νέο κατάστημα θα βρείτε όλα τα προϊόντα της Xiaomi που φέρνει στην Ελλάδα η InfoQuest, ο επίσημος διανομέας της εταιρείας στην χώρα μας και αναμένουμε με ενδιαφέρον να πάρουμε πληροφορίες για το πως θα είναι στημένο το εσωτερικό του.

To Mi Store Θεσσαλονίκης είναι το δεύτερο εξουσιοδοτημένο κατάστημα αποκλειστικά με προϊόντα Xiaomi στην Ελλάδα, μετά από αυτό που φιλοξενείται στο Golden Hall στην Αθήνα από το καλοκαίρι του 2017. Στο Mi Store θα μπορεί κάποιος να γνωρίσει τα Mi Smartphones αλλά και πολλά νέα προϊόντα fitness trackers & έξυπνες ζυγαριές, bluetooth ηχεία και powerbanks, αλλά και τηλεοράσεις, πατίνια, ποδήλατα και drones, φίλτρα νερού, ατμομάγειρες ρυζιού, Air Purifiers και άλλα.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.