Κωτσόβολος Μπλάκ–ΦΡΑΪΝΤΕΪ: Μοναδικές προσφορές σε τιμή… γκλίτσας

Κωτσόβολος Black Friday 2017, Κωτσόβολος Μπλάκ–ΦΡΑΪΝΤΕΪ: Μοναδικές προσφορές σε τιμή… γκλίτσας

«Είχες και στο χωριό σου μπλάκ-ΦΡΑΪΝΤΕΪ»; Με αυτό το ερώτημα ο Κωτσόβολος μας καλεί να ανακαλύψουμε τις προσφορές που μας επιφυλάσσει για το περιβόητο Black Friday και ταυτόχρονα με χιουμοριστικό τρόπο μας εισάγει στον κόσμο του ξενόφερτου εθίμου.

Ολοένα και περισσότερα έθιμα, γιορτές ή συνήθειες έχουν αρχίσει πλέον να εντάσσονται στον Ελληνικό τρόπο ζωής και δεν είναι μόνο του Αγίου Βαλεντίνου. Τελευταία ολοένα και περισσότεροι φυλάνε χρόνο για ένα Κυριακάτικο brunch, γιορτάζουν το Halloween και οργανώνουν Baby Shower. Από αυτές τις «παραδόσεις» δεν θα μπορούσε να λείπει και το Black Friday.
Ο Κωτσόβολος, ο οποίος είναι πάντα πρωτοπόρος στις προσφορές, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει κι από την Black Friday ή Μαύρη Παρασκευή ελληνιστί.

Για τον λόγο αυτό, δημιούργησε μια καμπάνια, η οποία με χιούμορ μας εντάσσει στο ξενόφερτο αυτό έθιμο, παίζοντας με τη γνώριμη ατάκα: «Είχες και στο χωριό σου μπλάκ ΦΡΑΪΝΤΕΪ;». Μια ατάκα που πολύ συχνά χρησιμοποιούμε όταν ακούμε κάποιον να αναφέρεται σε ξενόφερτες συνήθειες.

Με ένα νέο σποτάκι, που μιλά στον Έλληνα καταναλωτή μαθαίνουμε από πού προήλθε η Μαύρη Παρασκευή ή Black Friday όπως την ονόμασε ο δάσκαλος του χωριού. Έτσι, στην ερώτηση: «Είχες και στο χωριό σου μπλάκ ΦΡΑΪΝΤΕΪ;», ένας ηλικιωμένος πια κάτοικος των Άνω Κωτσοβολιώτικων απαντά: «Ναι είχαμε και στο χωριό μας Μαύρη Παρασκευή» και θυμάται πως ξεκίνησε το έθιμο όταν ήταν παιδάκι.

Το έθιμο το ξεκίνησε ο Παρασκευάς ο Κώτσος, γεννηθείς στις 7 Νοεμβρίου του 1930 και ιδιοκτήτης του παντοπωλείου στη δεύτερη πλατεία του χωριού, δίπλα από τις πηγές και κάτω από το σπίτι της Μαριγώς του Γιώργη. Ο Παρασκευάς, την ημέρα που καθιερώθηκε αργότερα ως Μαύρη Παρασκευή, έβγαλε προϊόντα σε προσφορά 60% κι όλοι νόμιζαν ότι τρελάθηκε. Ο ίδιος όπως εξομολογήθηκε αργότερα, το έκανε γιατί η φέτα θα χάλαγε.

«Μαύρος ο Παρασκευάς, μαύρη και η Παρασκευή, κι έτσι έμεινε το όνομα». Όπως και να έχει, καταλήγει ο ηλικιωμένος κάτοικος των Άνω Κωτσοβολιώτικων, «Ναι έχω και στο χωριό μου Μπλάκ ΦΡΑΪΝΤΕΪ, αλλά σαν του Κωτσόβολου κανένα. Γιατί άλλο να αγοράζεις γκλίτσες κι άλλο 70 ίντσες».

Όμως, ο Κωτσόβολος, για να είναι δίκαιος, κάλεσε σε ΠΟΛ (δημοψήφισμα) τους κατοίκους των Κάτω Κωτσοβολιώτικων θέτοντάς τους το ερώτημα: «70 γκλίτσες ή 70 ίντσες»; Παρά τις πολλές γνώμες και τις συζητήσεις, με συντριπτική πλειοψηφία, φαίνεται πως οι 70 ίντσες βγήκαν εκτός συναγωνισμού. Μάλιστα μετά την αποπεράτωση του γκάλοπ κάτοικοι έτρεξαν στον Κωτσόβολο για να αποκτήσουν 49, 55 και 65 ίντσες σε τιμές Μπλάκ Φράιντεϊ.

Κωτσόβολος Black Friday 2017, Κωτσόβολος Μπλάκ–ΦΡΑΪΝΤΕΪ: Μοναδικές προσφορές σε τιμή… γκλίτσας

Με αφορμή όμως τις απαντήσεις των κατοίκων, ο Κωτσόβολος θα προσφέρει για άλλη μια φορά μοναδικά προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας σε εκπληκτικές τιμές όπως: Σεμεδάκια, Ιονιστή Καταχνιάς, Ντρόουν Σαλαγίσματος, Μπλουτούθ Σπίκερ Φλογέρας, Καθαριστή Προβάτων, Κουζινομηχανές Δολώματος κι όλα αυτά σε τιμή γκλίτσας.

Ακόμη, ο Κωτσόβολος σας καλεί να σπεύσετε σε ένα από τα καταστήματά του την Μπλακ Φράιντεϊ, όπου θα παραδώσει μοναδικά τουτόριαλ και προσφορές.

Στον Κωτσόβολο λοιπόν, μεταξύ άλλων θα μπορέσετε να μάθετε:
– πώς να εγκαταστήσετε εύκολα γούφερ στο τρακτέρ
– πώς να αντικαταστήσετε το τσομπανόσκυλό σας με ντρόουν
– πώς να εξοπλίσετε με εύκολο τρόπο ένα νεόδμητο μαντρί με τηλεοράσεις 75 ιντσών, δίπορτα ψυγεία, στερεοφωνικά, κα.

Να σημειωθεί ότι ο Κωτσόβολος, δίνει τη δυνατότητα ευέλικτου τρόπου πληρωμής με βερεσέ και γρήγορα πάρε-δώσε στα Ταμεία Express, επιτρέποντας στον καταναλωτή να μη στερηθεί καμία προσφορά κατά τη διάρκεια της Μπλακ Φράιντεϊ! Για απίστευτες προσφορές μείνετε συντονισμένοι στο www.kotsovolos.gr ή ακολουθήστε την επίσημη σελίδα της εταιρείας στο Facebook για μοναδικούς διαγωνισμούς και νέα για τη Μαύρη Παρασκευή.

Κωτσόβολος Black Friday 2017, Κωτσόβολος Μπλάκ–ΦΡΑΪΝΤΕΪ: Μοναδικές προσφορές σε τιμή… γκλίτσας

Sponsored

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat

τελικα ακομα και μενα με επεισαν, τωρα πηρα μια 28αρα στα 129ευρω να την κανω δωρο… και η jvc φαινεται ενδιαφερον…. αρα αν εκανα κ γω αγορα που κραζω τα ψευτικα black τα ελληνικα παει να πει οτι σαν κινηση ειναι πετυχημενη και τονωνει πολυ την αγορα ακομα και αν γινεται με τον greek way που ναι απλα καμια σχεση με τον american one!….

Nikos

Η διαφήμιση είνια συνδυασμός Jumbo & βαφτίσια μαζί. Η Γερμανική εταιρία Kotsovolos ψάχνει την ελληνικότητα του αμερικάνικου Black Friday.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Elon Musk Tesla

Tesla Optimus: Μπορεί να βγει στην αγορά την επόμενη χρονιά

Ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι η Tesla μπορεί να ξεκινήσει να πουλά το ανθρωποειδές ρομπότ Optimus της μέσα στην επόμενη χρονιά.

Business

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2024: 24 – 26 Μαΐου 2024, Αθήνα

Η Verticom, διοργανώτρια της eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.