Κωτσόβολος: Δύο νέα καταστήματα σε Αγία Παρασκευή και River West Open

, Κωτσόβολος: Δύο νέα καταστήματα σε Αγία Παρασκευή και River West Open

Η Κωτσόβολος, με στόχο να εξυπηρετεί με νέες ταχύτητες τους πελάτες της και να καλύπτει κάθε αγοραστική τους ανάγκη άμεσα και αποτελεσματικά, συνεχίζει τις επενδύσεις της σε νέα καταστήματα εντός της Αττικής. Πρόκειται για τα δύο νέα της καταστήματα στην Αγία Παρασκευή, στη Λεωφόρο Μεσογείων 448, και εντός του νέου εμπορικού κέντρου River West Open, στη Λ. Κηφισού 98 στο Αιγάλεω, έτοιμα να καταπλήξουν κάθε επισκέπτη.

Το κέντρο της τεχνολογίας χτυπά από τις 15 Νοεμβρίου 2021 και στο νέο κατάστημα Κωτσόβολος, στη Λεωφόρο Μεσογείων 448, στην Αγία Παρασκευή, το οποίο αποτελεί ένα από τα 3 μεγαλύτερα καταστήματα του δικτύου της. Πρόκειται για ένα νέο flagship κατάστημα 3 ορόφων και 3.300 τ.μ., προσβάσιμο σε άτομα με κινητικές αναπηρίες, με διαθεσιμότητα 120 θέσεων parking. Ο κάθε όροφος, με ειδικά σχεδιασμένα corners για ξεχωριστές στιγμές εμπειρίας, διαθέτει όλα τα προϊόντα τεχνολογίας, gaming, συσκευών για ένα «Έξυπνο Σπίτι», τη μεγαλύτερη ποικιλία λευκών και μικροσυσκευών και ειδικά κατασκευασμένους εξοπλισμένους χώρους εμπειρίας και απόλαυσης, για να μπορούν οι επισκέπτες μέσα από διαδραστικές τεχνολογίες να δοκιμάσουν την αγαπημένη τους συσκευή.

, Κωτσόβολος: Δύο νέα καταστήματα σε Αγία Παρασκευή και River West Open

Μια πρόσφατη προσθήκη στο δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος είναι το κατάστημα στο εμπορικό κέντρο River West Open, Λ. Κηφισού 98 Αιγάλεω, το οποίο λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο και θέτει τον πήχη της αγοραστικής εμπειρίας ακόμη υψηλότερα. Το κατάστημα Κωτσόβολος στο River West Open είναι συνολικής επιφάνειας 2.100 μ2, διαθέτει έναν όροφο, άνετο πάρκινγκ και είναι έτοιμο να μαγέψει τον πελάτη τόσο με την αισθητική του, όσο και με την μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει.

Με τα δύο νέα καταστήματα, η Κωτσόβολος αποδεικνύει ότι συνεχίζει δυναμικά το επενδυτικό πλάνο της, τοποθετώντας στο επίκεντρο την αναβαθμισμένη εμπειρία αγοράς για τους πελάτες της, προσφέροντας ταχύτητα και ευελιξία στην εξυπηρέτηση, μέσα από έναν ολοκληρωμένο κόσμο υπηρεσιών.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Kotsovolos

Πρόστιμο 2 εκ. ευρώ στον Κωτσόβολο για παραπλανητικές εκπτώσεις

Πρόστιμο 2 εκ. ευρώ επιβλήθηκε στην Κωτσόβολος (Dixons) για παραπλανητικές εκπτώσεις, πρόσφατα είχει επιβληθεί στην ίδια εταιρεία πρόστιμο 720.000 ευρώ.

Business Kotsovolos

Η ΔΕΗ εξαγοράζει την Κωτσόβολος έναντι 200 εκατ. ευρώ

Η ΔΕΗ εξαγόρασε την Κωτσόβολος. Νωρίτερα σήμερα ο βρετανικός όμιλος Currys ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας, με το τίμημα να ανέρχεται σε 200 εκατ. ευρώ.

Smartphones Kotsovolos OnePlus 11 5G

OnePlus 11 5G: Το φέρνει Ελλάδα ο Κωτσόβολος [αποκλειστικό]

Ακόμα ένα ενδιαφέρον flagship μοντέλο smartphone ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα επίσημα μέσα στο Μάρτιο από τον Κωτσόβολο. Το OnePlus 11 5G.

Gear Black Friday 2022 Kotsovolos

«ΜΑΓΚΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΙΝΤΕΙ» από τον Κωτσόβολο!

Τα ταρώ, η μαγική σφαίρα αλλά και τα άστρα, δείχνουν το Μπλακ Φράιντεϊ στον Κωτσόβολο σαν την πιο “μάγκικη” επιλογή για έξυπνες tech αγορές με τρελές ευκαιρίες για όλους.