Κωτσόβολος “Thanks to Tech”: Ζήστε την εμπειρία του μέλλοντος

Κωτσόβολος έκθεση Thanks To Tech 2017, Κωτσόβολος “Thanks to Tech”: Ζήστε την εμπειρία του μέλλοντος

Για δεύτερη χρονιά η Κωτσόβολος μας προσκαλεί να ζήσουμε μια φουτουριστική εμπειρία με την Έκθεση τεχνολογίας “Thanks to Tech”. Στο μοναδικό χώρο 1.200 τ.μ. του Κωτσόβολου στο The Mall Athens θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά 130 προηγμένες συσκευές, εκ των οποίων οι 50 δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει!

Ταυτόχρονα, θα μπορέσετε να συμμετάσχετε σε διαγωνισμό για να κερδίσετε τη συσκευή που θα σας εντυπωσιάσει στην έκθεση.

Η έκθεση άνοιξε τις πόρτες της στις 24 Νοεμβρίου και θα συνεχιστεί για δύο τριήμερα και συγκεκριμένα 24-25-26/11, 1-2-3/12 & 8-9-10/12.

Αυτό που κάνει όμως τη συγκεκριμένη έκθεση τεχνολογίας να ξεχωρίζει από άλλες του είδους, είναι το γεγονός ότι είτε είστε φανατικός οπαδός της τεχνολογίας, είτε όχι, σίγουρα θα βρείτε κάτι να σας συναρπάσει.

Κωτσόβολος έκθεση Thanks To Tech 2017, Κωτσόβολος “Thanks to Tech”: Ζήστε την εμπειρία του μέλλοντος

Με σειρά διαδράσεων που θα προσφέρουν όχι μόνο ψυχαγωγία αλλά και την καλύτερη βιωματική εμπειρία για τη χρήση των συσκευών, είτε είστε φανατικός gamers, είτε «έρχεστε» από το μέλλον, είτε είστε λάτρεις της μαγειρικής, σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα σας ανταμείψει και με το παραπάνω.

Η πολυβραβευμένη έκθεση θα αναδείξει τα τεχνολογικά επιτεύγματα και οικοσυστήματα συσκευών που δείχνουν ότι η τεχνολογία σταδιακά εντάσσεται και γίνεται αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας.

Εκεί θα μπορέσετε να δείτε το Internet of Things που τόσο συχνά ακούμε, στην πράξη! Θα δείτε «έξυπνες» συσκευές να επικοινωνούν μεταξύ τους, θα μπορέσετε να μιλήσετε με την Alexa, η οποία σε λίγο καιρό θα σας ειδοποιεί για την κατάσταση του φαγητού σας και να σας ενημερώνει για την πορεία της πλύσης των ρούχων σας αλλά και πλυντήρια με διαίσθηση και χειρισμό μέσω φωνητικών εντολών δημιουργούν και ψυγεία με εσωτερικές κάμερες παρακολουθούν τα τρόφιμα και ειδοποιούν για τη λήξη αυτών, ενώ σας δίνουν τη δυνατότητα να ακούτε ραδιόφωνο και να πλοηγήστε στο internet.

Φυσικά, έκθεση τεχνολογίας χωρίς gaming δεν γίνεται. Για τον λόγο αυτό, στην έκθεση “Thanks to Tech” θα μπορέσετε σε διαδοχικά τριήμερα να δείτε και να αναμετρηθείτε στους κορυφαίους τίτλους της αγοράς:

Samsung Challenge: Παρασκευή 24/11 – 16.00, Σάββατο 25/11 & Κυριακή 26/11 – 12.00
LG Gaming Event: Παρασκευή 01/12 – 16.00, Σάββατο 02/12 & Κυριακή 03/12 – 12.00

Κωτσόβολος έκθεση Thanks To Tech 2017, Κωτσόβολος “Thanks to Tech”: Ζήστε την εμπειρία του μέλλοντος

Στα gaming events, μεταξύ άλλων θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το νέο Gran Turismo Sport στα ειδικά racing pods και να ανεβάσετε την αδρεναλίνη σας με την ασυναγώνιστη εμπειρία οδήγησης, για την οποία φημίζεται η σειρά.

Οι βιωματικές δράσεις θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια της “Thanks to Tech” όπου οι λάτρεις των γκάτζετ θα μπορούν να δουν από κοντά drones και VR τεχνολογίες του μέλλοντος, ενώ δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και οι δράσεις για τους μικρούς επισκέπτες.

Αν είστε οπαδός του ήχου και της εικόνας, στην έκθεση θα μπορέσετε να θαυμάσετε την πιο λεπτή και εύκαμπτη τηλεόραση του κόσμου και τηλεοράσεις που όταν δεν λειτουργούν μετατρέπονται σε έργα τέχνης και συνδέονται με τα μεγαλύτερα μουσεία. Ενώ στον χώρο του ήχου, θα μπορέσετε να δείτε ακουστικά που φοριούνται γύρω από το λαιμό και μπορούν ασύρματα, μέσω bluetooth, να μεταφέρουν τον ήχο από το smartphone, το tablet ή την τηλεόραση, ενώ θα δειτε και αδιάβροχα ηχεία που λειτουργούν άψογα ακόμα και μέσα στο νερό.

Κωτσόβολος έκθεση Thanks To Tech 2017, Κωτσόβολος “Thanks to Tech”: Ζήστε την εμπειρία του μέλλοντος

Φυσικά οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ! Διαθέσιμη είναι η εφαρμογή Thanks To Tech στο Google Play ή το App Store. Αφού την κατεβάσετε (από Android ή iOS smartphone) και επισκεφτείτε τη έκθεση, μπορείτε να επιλέξετε τη συσκευή που θα θέλατε να γίνει δική σας και ίσως είστε ο τυχερός που θα την αποκτήσει!

Κι επειδή τα πάντα «περνούν και από το στομάχι» -ακόμη και στο μέλλον- οι επισκέπτες της Thanks to Tech, θα μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικά την παραγγελία τους από τα Goody’s Burger House σε προνομιακή τιμή και να παραλάβουν το φαγητό τους από το εστιατόριο της αλυσίδας του 3ου ορόφου, αποφεύγοντας την ουρά στο ταμείο.

Για δύο ακόμη τριήμερα 1-2-3/12 και 8-9-10/12 από τις 11.00 έως τις 22.00, το μέλλον σας περιμένει, στον Κωτσόβολο στον 4ο όροφο του The Mall Athens.

Στην έκθεση θα έχετε την ευκαιρία να δείτε όλα τα τεχνολογικά επιτεύγματα των μεγαλύτερων κολοσσών, όπως ACER, BOSCH, CANDY, DJI, ELECTROLUX, ELICA, HOOVER, JBL, LG, MIELE, MITSUBISHI, NEFF, SAMSUNG, SIEMENS, SONY, TOSHIBA, XIAOMI, για να μη χάσετε καμία εξέλιξη στις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες και οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης:
Παρασκευή 24, Σάββατο 25 & Κυριακή 26 Νοεμβρίου
Παρασκευή 1, Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Δεκεμβρίου
Παρασκευή 8, Σάββατο 9 & Κυριακή 10 Δεκεμβρίου
Ώρες: 11.00 – 22.00
Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο www.kotsovolos.gr και το #ThanksToTech #Kotsovolos

Κωτσόβολος έκθεση Thanks To Tech 2017, Κωτσόβολος “Thanks to Tech”: Ζήστε την εμπειρία του μέλλοντος

Κωτσόβολος έκθεση Thanks To Tech 2017, Κωτσόβολος “Thanks to Tech”: Ζήστε την εμπειρία του μέλλοντος

Κωτσόβολος έκθεση Thanks To Tech 2017, Κωτσόβολος “Thanks to Tech”: Ζήστε την εμπειρία του μέλλοντος

Sponsored

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Business Elon Musk Tesla

Tesla Optimus: Μπορεί να βγει στην αγορά την επόμενη χρονιά

Ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι η Tesla μπορεί να ξεκινήσει να πουλά το ανθρωποειδές ρομπότ Optimus της μέσα στην επόμενη χρονιά.