Η Lenovo βάζει λουκέτο στην ZUK Mobile

zuk mobile closed, Η Lenovo βάζει λουκέτο στην ZUK Mobile

H Lenovo ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θέλει να αλλάξει την στρατηγική της όσον αφορά στα smartphones, ή τουλάχιστον ως προς την ονομασία τους. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί μοντέλα υπό τα brand: Moto, Lenovo, και ZUK Mobile. Όμως, αποφάσισε να βάλει τέλος στα ZUK smartphones.

To ZUK sub-brand εμφανίστηκε πριν από δυο χρόνια και στο σύνολο είδαμε 5 συσκευές, με την τελευταία να είναι το ZUK Edge με οθόνη 5.5 ιντσών, Snapdragon 821 και μνήμη RAM 6GB.

Η Lenovo δεν φαίνεται να οδηγήθηκε στην συγκεκριμένη απόφαση για οικονομικούς λόγους, καθώς οι συσκευές τα πήγαιναν σχετικά καλά, ειδικά στην Κίνα.

Η επόμενη ανακοίνωση που περιμέναμε από το ZUK sub-brand θα ήταν η ναυαρχίδα ZUK Z3, που τελικά δεν θα δούμε ποτέ (τουλάχιστον όχι με αυτό το όνομα), μιας και μπαίνει λουκέτο στο τμήμα. Ωστόσο, αυτό που μένει από την εταιρεία είναι το custom ZUI Android UI, που θα έρθει στα Moto smartphones (στην Κίνα).

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat

Σταληθεια τωρα ειδα αυτο το βιντεο!!!???????

😨😨😨😨😵😵😵😰😰😰😰😲😲😲😲

alex-22-gk

@ Παπαροκάς

Χαχα τα είδα και εγώ τα slides, γίνε πιο συγκεκριμένος με ανάγκασες να το δω.. χαχα

Όσο για την εταιρεία, δοκίμασα το ZUK 1, γενικά δεν είχε θέματα αλλά κολλημένο στην 5 και γενικά έδειχνε παρατημένο. Αφού ακύρωσε τη συνεργασία με την Cyanogen έπρεπε να περάσει ZUI από την αρχή με κάποιο τρόπο στη συσκευή.

Εδιναν specs αλλά σε κάπως λάθος τιμή νομίζω, ειδικά για το brand. Γενικά το πήγε λάθος η Lenovo για μένα, όπως το ίδιο κάνει και με τη Moto, όσο και να μου αρέσουν τα Z δε θα πάρω λόγω Lenovo και κακής υποστήριξης.

Κρίμα για την εταιρεία έκανε καλό μπάσιμο στα laptops μέσω IBM αλλά τώρα δε δείχνει να μπορεί να ανταποκριθεί στα κινητά σε ότι και να βγάλει, αδιάφορη πλήρως για μένα.

Μάνος Αρ

Τρομερή εταιρεία κρίμα, μακάρι να τα δούμε ως Lenovo Moto Z3 ή κάτι τέτοιο

γιαννης

παπαροκα…χαχαχααχαχαχαχαχαχαχα το βιντεο ειναι…

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

παιδια το βίντεο είναι τα πάντα όλα αλλα δεν έγραψα εγω το πρώτο σχόλιο.δεν ξερω τι γίνεται στη διαχείριση κ εμφανίστηκε με το όνομα μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.