Lenovo: Καταργεί τελικά τα smartphones με το δικό της brand;

lenovo smartphones, Lenovo: Καταργεί τελικά τα smartphones με το δικό της brand;

Λίγο πριν το τέλος του 2016 είχε ακουστεί μια ενδιαφέρουσα πληροφορία που ήθελε τη Lenovo να σταματά τη χρήση του δικού της brand στα smartphones που κυκλοφορεί. Μιας και έχει στην κατοχή της τη Motorola, αναφερόταν ότι μελλοντικά θα λανσάρει μόνο Moto smartphones.

Οι πηγές έλεγαν ότι η απόφαση αυτή συνέπιπτε με την αναδιοργάνωση των δραστηριοτήτων της Lenovo στην Κίνα.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το BBC σε δημοσίευμά του, ο CEO της Lenovo, Yang Yuanqing, αρνείται κατηγορηματικά ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Yang, επεσήμανε πως η αναδιοργάνωση δεν θα επηρεάσει το mobile κομμάτι.

“We will never phase out Lenovo”, δήλωσε ο Yang βάζοντας τέλος σε οποιαδήποτε φημολογία, τουλάχιστον για τώρα.

Παρά τις σημαντικές απώλειες στο τμήμα mobile, η Lenovo θέλει να συνεχίσει με την ίδια στρατηγική του διπλού brand, πουλώντας κινητά υπό τις ονομασίες Lenovo και Moto. Σε κάποιες αγορές μπορείς να αγοράσεις Lenovo και Moto smartphones, αλλά στις περισσότερες είναι ή το ένα ή το άλλο.

Πηγή: 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alex-22-gk

Ας γίνει LeMoto, ότι να ναι αυτή η εταιρεία, από το κακό στο χειρότερο

Kostis

Αν εκοβαν την απαραδεκτη τακτικη να φορτωνουν adware τα τηελφωνα τους, κανοντας τα αχρηστα ισως και να πηγαιναν καλυτερα!

Kostas

@alex-22-gk Που το στηρίζεις το ” από το κακό στο χειρότερο” ? Σε ότι πουλάει η Lenovo ή είναι πρώτη ή είναι στην πρώτη 10αδα!

alex-22-gk

@Kostas

Προσωπική άποψη φίλε όχι απαραίτητα σωστή 🙂 τα lenovo κινητά αδιάφορα, τα moto z κάτι λένε, αλλά και από διαρροές με τα καινούρια τους δε βλέπω βελτιώσεις.

jimaras

kostas 10η απο τους 10 κατασκευαστες κινητων τηλεφωνων στην ευρωπη??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.