LG: Θα προμηθεύσει πάνελ OLED για iPad έως το 2024;

LG, LG: Θα προμηθεύσει πάνελ OLED για iPad έως το 2024;

LG, LG: Θα προμηθεύσει πάνελ OLED για iPad έως το 2024;

Σύμφωνα με το ETNews, η LG Display ετοιμάζεται να προμηθεύσει την Apple με οθόνες OLED που προορίζονται για επερχόμενα μοντέλα iPad.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι προετοιμασίες της LG για την προμήθεια της Apple με οθόνες OLED για το iPad περιλαμβάνουν την επέκταση του εργοστασίου της στο Paju της Νότιας Κορέας. Η αυξημένη παραγωγική ικανότητα λέγεται ότι περιλαμβάνει τα μοντέλα iPhone και iPad επόμενης γενιάς.

Η εισαγωγή των πάνελ OLED στο iPad φαινομενικά παρουσιάζει μια νέα ευκαιρία για την LG Display λόγω του μεγέθους και της αναλογίας διαστάσεων της οθόνης της συσκευής. Μια ακόμα πρόσφατη έκθεση ισχυρίστηκε ότι η BOE προετοιμάζεται παρομοίως για την προμήθεια πάνελ OLED για μελλοντικά μοντέλα iPad.

Αν και μια οθόνη OLED θα μπορούσε να εμφανιστεί στο iPad για πρώτη φορά το επόμενο έτος, η LG σχεδιάζει να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή αυτών των πάνελ στις εγκαταστάσεις του Paju το 2024. Αυτός ο χρόνος ευθυγραμμίζεται σε μεγάλο βαθμό με άλλες πρόσφατες αναφορές που τοποθέτησαν την έναρξη του OLED iPad μεταξύ 2023 και 2024.

Στις αρχές του 2021, η LG αναγκάστηκε να σταματήσει την παραγωγή πάνελ LCD για το iPhone και να κλείσει το τμήμα smartphone της. Από εκείνη την περίοδο, η εταιρεία ασχολείται με τα πάνελ OLED και εργάζεται για την επέκταση της παραγωγικής της ικανότητας. Τώρα, η LG σχεδιάζει να αυξήσει επιθετικά την παρουσία της στην αλυσίδα εφοδιασμού οθονών της Apple με μια επενδυτική στρατηγική επέκτασης που θα επιτρέψει στο εργοστάσιο του Paju να κατασκευάσει διπλάσιο αριθμό πάνελ OLED έκτης γενιάς έως το 2024.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.