Libropage, Η ελληνική προσέγγιση στις digital editions

Τον τελευταίο καιρό όλο και συχνότερα γίνεται λόγος για την επανάσταση που φέρνει στο χώρο των έντυπων εκδόσεων η χρήση των ψηφιακών εργαλείων και μέσων. Πρόκειται για τη δυνατότητα που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες στη δημιουργία ψηφιακών-διαδικτυακών εκδόσεων (digital editions) περιοδικών, καταλόγων, εταιρικών εντύπων κ.ά., καθόλα πανομοιότυπων με τα πραγματικά έντυπα αλλά και απολύτως interactive. Έτσι επιτρέπουν στον εκδότη και τον αναγνώστη να απολαμβάνουν όλα τα προτερήματα των τεχνολογικών εξελίξεων.

Libropage

Ένα από τα πλέον εξελιγμένα διεθνώς εργαλεία ψηφιακών εκδόσεων είναι το LibroPage, μια καινοτόμα web-based εφαρμογή που ανέπτυξε και διαχειρίζεται η εταιρεία ΟΣΤΡΑΚΟ ΑΕ. Το LibroPage δεν είναι απλά ένα ελκυστικό μέσο για τη δημιουργία ψηφιακών εντύπων. Το τελικό αποτέλεσμα –ιδιαίτερα φιλικό προς το χρήστη- αποτελεί ένα πολυδύναμο εργαλείο marketing με πλήθος δυνατοτήτων και απαράμιλλα χαρακτηριστικά.

Με το LibroPage μπορείτε να έχετε σημαντικότατη μείωση στο κόστος παραγωγής και διακίνησης των εντύπων σας με αντίστοιχο πολλαπλασιασμό της αναγνωσιμότητάς τους.
Τώρα, με ένα απλό link, το digital έντυπό σας είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα σας, βρίσκεται στις αναζητήσεις του Google, καταχωρείται στα bookmarks του Facebook, του Twitter και άλλων social networks. Ακόμη, μπορείτε να το στείλετε με ένα απλό e-mail σε 5.000, 10.000, 50.000 παραλήπτες χωρίς κανένα απολύτως κόστος και οι αναγνώστες σας να απολαμβάνουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία ανάγνωσης χωρίς τη χρονοβόρα διαδικασία «κατεβάσματος» ενός PDF αρχείου.

Θέλετε να εμπλουτίσετε τις σελίδες σας με video, ήχο και κίνηση; Θέλετε να γνωρίζετε ακριβώς ποιοι διάβασαν το έντυπό σας, σε ποια σελίδα έμειναν περισσότερο και, γενικά, τις αναγνωστικές τους συνήθειες; Θέλετε να προσφέρετε στους διαφημιζόμενούς σας τη δυνατότητα ώστε οι αναγνώστες να «μπαίνουν» κατευθείαν στις ιστοσελίδες τους (περισσότερα διαφημιστικά έσοδα για εσάς);

Για την αναλυτική παρουσίαση των υπηρεσιών του LibroPage μπορείτε να ξεφυλλίσετε
το σχετικό έντυπο ενώ περισσότερα δείγματα περιοδικών, εντύπων και καταλόγων
μπορείτε να δείτε στη διεύθυνση www.libropage.com.

Το LibroPage μετατρέπει κάθε έντυπο σε μια ζωντανή interactive έκδοση με κόστος που φτάνει μέχρι και € 1,70 ανά σελίδα.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Kotsovolos

Πρόστιμο 40.000 ευρώ σε Κωτσόβολο και Εθνική Τράπεζα για παραβίαση δικαιώματος πρόσβασης καταναλωτή

Πρόστιμο 40.000 ευρώ επέβαλε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε δύο υπεύθυνους επεξεργασίας για μη ικανοποίηση του δικαιώματος πρόσβασης καταναλωτή σε αλληλογραφία μεταξύ τους.

Business Google Play Store

Google Play Store: Κόβεται στα μισά η συνδρομή των apps

H Google ανακοίνωσε ότι το κόστος συνδρομών τρίτων στο Google Play Store θα πέσει στα μισά από την 1η Ιανουαρίου 2022.

Business

Beyond 4.0: Τέθηκαν οι βάσεις για την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης σε κόμβο τεχνολογίας

Τις βάσεις για την ανάδειξή της ως της κορυφαίας έκθεσης καινοτομίας και τεχνολογίας στη χώρα έθεσε η πρώτη Beyond 4.0, που διοργανώθηκε από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Business PayPal Pinterest

Το PayPal ενδιαφέρεται για την εξαγορά του Pinterest

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το PayPal ενδιαφέρεται να αποκτήσει έναντι 45 δισεκατομμυρίων δολαρίων την πλατφόρμα του Pinterest.