Μάθε τα πάντα για νέα iPhone SE, iPad Air, Mac Studio και Studio Display

Apple, Μάθε τα πάντα για νέα iPhone SE, iPad Air, Mac Studio και Studio Display

Apple, Μάθε τα πάντα για νέα iPhone SE, iPad Air, Mac Studio και Studio Display

Η iSquare, o επίσημος διανομέας προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ενημερώνει πως η Apple ανακοίνωσε στο χθεσινό, διαδικτυακό Apple Peak Event την κυκλοφορία της τελευταίας γενιάς των iPhone SE με A15 Bionic επεξεργαστή και iPad Air που ενσωματώνει το Apple M1 chip, καθώς και την προσθήκη μίας νέας απόχρωσης των iPhone 13 Prο και iPhone 13 σε πράσινο φινίρισμα. Παράλληλα, παρουσίασε τον νέο επιτραπέζιο υπολογιστή Mac Studio με Studio Display, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με M1 Max και M1 Ultra chip προσφέροντας επιδόσεις που ξεχωρίζουν.

Apple, Μάθε τα πάντα για νέα iPhone SE, iPad Air, Mac Studio και Studio Display

Νέο iPhone SE

Το νέο iPhone SE αποτελεί ένα ισχυρό, προηγμένο iPhone με το γνωστό design και υψηλές επιδόσεις σε “προσιτή” τιμή. Το iPhone SE τελευταίας γενιάς διαθέτει ανθεκτικό σχεδιασμό και σε συνδυασμό με το iOS 15, παρέχει μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης. Προσφέρει αρκετές αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργαστικής δύναμης του A15 Bionic chip, που ενισχύει τις δυνατότητες της κάμερας και κάνει σχεδόν κάθε εμπειρία καλύτερη από την επεξεργασία φωτογραφιών έως τις λειτουργίες που απαιτούν ισχύ, όπως το gaming και η επαυξημένη πραγματικότητα (AR).

Μάθαμε την τιμή του νέου iPhone SE 5G στην Ελλάδα

Υποστηρίζει 5G σύνδεση και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας με βελτιωμένη ανθεκτικότητα χάρη στην Κεραμική επίστρωση. Το νέο iPhone SE διατίθεται σε τρία χρώματα Midnight, Starlight και (PRODUCT)RED. Οι ανακοινώσεις για τα iPhone ολοκληρώνονται με την προσθήκη μία νέας, απόχρωσης στα μοντέλα iPhone 13 Pro και iPhone 13, της Alpine Green και Green αντίστοιχα.

Apple, Μάθε τα πάντα για νέα iPhone SE, iPad Air, Mac Studio και Studio Display

iPad Air

Το νέο iPad Air ενσωματώνει το ισχυρό M1 chip που έχει σχεδιαστεί από την Apple και ανεβάζει τον πήχη στην απόδοση. Διαθέσιμο σε μια νέα σειρά χρωμάτων ενσωματώνει επίσης τη νέα, μπροστινή κάμερα Ultra Wide με Center Stage για πιο «φυσική» εμπειρία και απόδοση εικόνας στις τηλεδιασκέψεις, θύρα USB-C με έως 2x φορές ταχύτερη μεταφορά δεδομένων και γρήγορο 5G στα Cellular μοντέλα. Οι κάμερες και η συμβατότητα με τα αξεσουάρ τελευταίας γενιάς επιτρέπουν σε όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των δημιουργών περιεχομένου, των gamers και των μαθητών, να ξεπεράσουν τα όρια της δημιουργικότητας και της παραγωγικότητας.

Μάθαμε την τιμή του νέου iPad Air στην Ελλάδα

Apple, Μάθε τα πάντα για νέα iPhone SE, iPad Air, Mac Studio και Studio Display

Mac Studio και Studio Display

Τέλος, η Apple παρουσίασε τα ολοκαίνουρια Mac Studio και Studio Display, έναν καινοτόμο επιτραπέζιο υπολογιστή και οθόνη Mac που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους χρήστες, όλα όσα χρειάζονται για να δημιουργούν χωρίς όρια. Το Mac Studio τροφοδοτείται από το M1 Max και το νέο M1 Ultra chip, τους πιο ισχυρούς επεξεργαστές που έχουν κατασκευαστεί ποτέ για προσωπικό υπολογιστή. Το Mac Studio είναι ο πρώτος υπολογιστής που προσφέρει ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο απόδοσης με εκτεταμένη συνδεσιμότητα και εντελώς νέες δυνατότητες. Όλα σε έναν απίστευτα συμπαγή και κομψό σχεδιασμό.

Apple, Μάθε τα πάντα για νέα iPhone SE, iPad Air, Mac Studio και Studio Display

Με το Mac Studio οι χρήστες μπορούν να κάνουν πράγματα που δεν είναι δυνατά σε καμία άλλη επιφάνεια εργασίας, όπως η απόδοση τεράστιων τρισδιάστατων περιβαλλόντων και η αναπαραγωγή 18 ροών βίντεο ProRes. Η οθόνη Studio Display, αποτελεί το τέλειο συμπλήρωμα του Mac Studio, ενώ συνδυάζεται επίσης όμορφα με οποιονδήποτε Mac υπολογιστή. Διαθέτει μια εκθαμβωτική οθόνη 5K Retina 27-ιντσών, κάμερα Ultra Wide 12 MP με Center Stage και σύστημα ήχου υψηλής πιστότητας έξι ηχείων με χωρικό ήχο. Μαζί, το Mac Studio και το Studio Display μεταμορφώνουν οποιονδήποτε χώρο εργασίας σε ένα studio δημιουργικής ισχύος.

Apple, Μάθε τα πάντα για νέα iPhone SE, iPad Air, Mac Studio και Studio Display

Οι νέες σειρές προϊόντων iPhone SE, iPad Air, Mac Studio και Studio Display, καθώς και τα iPhpne 13 Pro και iPhone 13 σε πράσινη απόχρωση θα είναι σύντομα διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο από το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών Apple της iSquare.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.