Μαύρη Τετάρτη για τα κρυπτονομίσματα, μεγάλη πτώση για το Bitcoin

Bitcoin κραχ πτώση, Μαύρη Τετάρτη για τα κρυπτονομίσματα, μεγάλη πτώση για το Bitcoin

Εχθές Τετάρτη το Bitcoin βούλιαξε σημειώνοντας πτώση 11% αγγίζοντας τα χαμηλότερα επίπεδα που είχε να φτάσει από τον Νοέμβριο του 2020 και χάνοντας το 67% της αξίας του από την αρχή του έτους. Ανάλογη ήταν η εικόνα σχεδόν για όλα τα κρυπτονομίσματα, με το Ethereum να το βλέπουμε κάποια στιγμή να υποχωρεί -15,9%, το Binance Coin -17%, το XRP -15,6%, το Dogecoin -11,8%. Δεν

Το κραχ αυτής της εβδομάδας για τα crypto έρχεται μετά από εβδομάδες σχετικής σταθερότητας για τις τιμές bitcoin και ethereum. Και τα δύο κρυπτονομίσματα έχουν πλέον μειωθεί περισσότερο από 20% από την περασμένη εβδομάδα, λόγω του σκεπτικισμού των επενδυτών μετά την ανακοίνωση της Binance ότι σκοπεύει να εξαγοράσει τον αντίπαλο FTX (ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων) και τις ανησυχίες για τη ρευστότητα της ίδιας της FTX.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Bitcoin Crypto

Crypto.com: Μαζικές απολύσεις προσωπικού

Το φιάσκο της FTX φαίνεται να επηρεάζει και άλλες εταιρίες κρυπτονομισμάτων, όπως η Crypto.com που σχεδιάζει να προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις προσωπικού.

Business Amazon Bitcoin

H Amazon ετοιμάζει σειρά για το σκάνδαλο FTX – Πόσα επεισόδια θα περιλαμβάνει;

H Amazon φέρεται να παρήγγειλε μια τηλεοπτική σειρά οκτώ επεισοδίων για την πτώση του FTX από την εταιρεία παραγωγής AGBO.

Internet Crypto Bitcoin

Χτυπήθηκε το Mailchimp, στόχος κρυπτονομίσματα σε πορτοφόλια Trezor

Εξελιγμένο σχέδιο phishing φυσικών πορτοφολιών κρυπτονομισμάτων έχει αναπτυχθεί μέσα από την υπηρεσία email marketing, Mailchimp.

Internet European Commission Bitcoin

H Ευρώπη δεν προχωρά στην απαγόρευση του Crypto mining

Το αρχικό σχέδιο για την απαγόρευση εξόρυξης Bitcoin και Ether στην Ευρώπη, λόγω της επιβάρυνσης στο περιβάλλον, εγκαταλείφθηκε τελικώς.