Media Markt: Επικό event Game of Drones [video]

Η Media Markt αλλάζει για άλλη μία φορά τα δεδομένα στην κατηγορία του retail, δημιουργώντας το Game of Drones, ένα επικών διαστάσεων event που συνδυάζει μοναδικά τεχνολογία, προϊόντα αιχμής και 360 επικοινωνία και μεταδόθηκε για πρώτη ζωντανά μέσα από το κανάλι της στο YouTube.

Τις συναρπαστικές μονομαχίες φιλοξένησε το κατάστημα της εταιρίας στον Ρέντη, ενώ ένα πλήρες συνεργείο παραγωγής, τηλεσκηνοθεσίας και προβολής δούλεψε εντατικά μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ώστε οι φίλοι της Media Markt σε όλη την Ελλάδα να απολαύσουν το event μέσα από το YouTube, σαν να βρίσκονταν εκεί. Η συμμετοχή του κοινού τόσο στο κατάστημα όσο και στα Live views δικαίωσε αυτό το νέο βήμα της εταιρείας.

Εννέα διεκδικητές από τα εννέα γεωγραφικά διαμερίσματα/«βασίλεια» της Ελλάδας διαγωνίστηκαν με drones εδάφους και αέρος σε μια επική μάχη δεξιότητας, διεκδικώντας τον τίτλο του Βασιλιά των Drones. Οι ειδικά διαμορφωμένες κερκίδες για το κοινό, τα λάβαρα των 9 βασιλείων, η πίστα με τα εμπόδια και πάνω από όλα ο εντυπωσιακός σιδερένιος θρόνος που περίμενε το μεγάλο νικητή, δημιούργησαν μία υποβλητική ατμόσφαιρα που εντυπωσίασε παίκτες και επισκέπτες. Η παρουσίαση από τον μοναδικό Γιώργο Λιανό και τη Λάουρα Νάργες και οι μουσικές επιλογές του star DJ Μιχάλη Καλφαγιάννη ανέβασαν κι άλλο την ένταση, απογειώνοντας τη διασκέδαση για το κοινό στο κατάστημα αλλά και στο Media Markt Greece κανάλι στο YouTube.

Μεγάλος νικητής και κυρίαρχος του θρόνου αναδείχθηκε ο 19χρονος Γιάννης Βασιλάκης από το Βασίλειο της Κρήτης, ενώ στον τελικό συμμετείχαν και οι Γιώργος Κουρής για την Πελοπόννησο και Βασίλης Αναλυτής για τα Ιόνια Νησιά. Στον ημιτελικό συμμετείχαν οι Κωνσταντίνος Ρηγανάς για τη Στερεά Ελλάδα, Μιχάλης Γκούμας για τη Θεσσαλία, Γιώργος Τράντζας για την Ήπειρο, Μάριος Ιακωβίδης για τη Μακεδονία, Άγγελος Κασκαμπανιώτης για τη Θράκη και Παντελής Κεχαγιάς για τα Νησιά του Αιγαίου. Οι τρεις φιναλίστ κέρδισαν τα drone με τα οποία αγωνίστηκαν ενώ οι 6 συμμετέχοντες που δεν τα κατάφεραν, δεν έφυγαν με άδεια χέρια αλλά με δωροκάρτα Media Markt.

Και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν εκπλήξεις και για το κοινό αφού ένας τυχερός κέρδισε smartphone MLS iQ Talki Onyx II ενώ άλλοι δέκα κέρδισαν από ένα ημερήσιο πάσο για το Allοu Fun Park.

Με την ενέργεια αυτή η Media Markt εγκαινιάζει μια εποχή απολαυστικών εμπειριών για τον καταναλωτή, με events που συνδυάζουν τεχνολογία και προϊόντα αιχμής σε 360 επικοινωνία και όλα αυτά με το διασκεδαστικό τρόπο που χαρακτηρίζει τη μάρκα. Τη νέα αυτή εποχή σηματοδότησε με το Game of Drones, ένα μοναδικό θέαμα που επιστρέφει τη διασκέδαση εκεί που πραγματικά ανήκει, στην καρδιά της τεχνολογίας.

Media Markt: Επικό event Game of Drones [video], Media Markt: Επικό event Game of Drones [video]

Media Markt: Επικό event Game of Drones [video], Media Markt: Επικό event Game of Drones [video]

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2024: 24 – 26 Μαΐου 2024, Αθήνα

Η Verticom, διοργανώτρια της eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.